• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2012 gelinleri düğünlerimiz nerde olucak paylaşalım

ben yat düğünlerine de bakmştm mesela varan var kişi başı 60 tlydi galıba o da çok güzel..

yat düğünü istemiyorum ya o gün hava kötü olur sallar falan riskli yani
diğer başlığada bakim :3:

slm arkadaslar aranıza dün katıldım 2012 de evlenecekler kervanındanım allah kısmet ederse...izmirde kır düğünü yapan yerler nereleri fiyatları nedir bu konuda bilgisi olan arkadaslarımın yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...

selam kızlar bende 2012 haziran sonu gelinlerindenim şimdidien düğün telaşı sardı özellikle yer bulma telaşı izmirde yer tutanlar varsa önerilerini bekliyorum. :34:

bende 19 mayıs gelini olcam büyük ihtimalle. Kurban bayramından sonra tarih almaya gitcez. Nişanlım İzmir'de oturuyo onun için çok sıkıntı oluyo görüşmemiz. Birde iişlerinden dolayı çok yoğun başını kaldıramıyo, ben çalışmadığım için yapılacak işlerin çoğu bana düşüyor. 8 ay var nikah+kokteyl düşünüyoruz anadolu yakasında ama fiyatlar çok uçuk... Bütçemiz kısıtlı :50: ne yapcaz hiç bilmiyorum. Ben ne yapmalıyım kızlar yardım edin bana. Nerden başlayayım? Nikah salonumu bulayım yoksa gelinliğime mi bakayım? Hmm birde eşya konusu var tabi hepsini 8 ayda halledebilir miyim??? :52: çıldırmak üzereyim

bende 19 mayıs gelini olcam büyük ihtimalle. Kurban bayramından sonra tarih almaya gitcez. Nişanlım İzmir'de oturuyo onun için çok sıkıntı oluyo görüşmemiz. Birde iişlerinden dolayı çok yoğun başını kaldıramıyo, ben çalışmadığım için yapılacak işlerin çoğu bana düşüyor. 8 ay var nikah+kokteyl düşünüyoruz anadolu yakasında ama fiyatlar çok uçuk... Bütçemiz kısıtlı :50: ne yapcaz hiç bilmiyorum. Ben ne yapmalıyım kızlar yardım edin bana. Nerden başlayayım? Nikah salonumu bulayım yoksa gelinliğime mi bakayım? Hmm birde eşya konusu var tabi hepsini 8 ayda halledebilir miyim??? :52: çıldırmak üzereyim

malesef her yer pahalı :S sen ilk önce şu anda eşya bakmaktan başla derim ben ufak ufak eksiklerinizi alın bunun yanında nikah salonunu ayarlarsınız gelinlik için ise şunu diyebilirim eger diktirmiceksen acele etme son 3 ay kala bakmaya başla dışarda ama diktircem diosan bu süreyi daha erkene çek çünkü provalar falan zaman alıyo son anda bi aksilik olmasın diye :34: bende aynı durumdayım yavaş yavaş hepsi halolur canım ama planlı hareket etmen senin için daha iyi olur sıraya koy yapılcakları eksikleri :34:

Merhaba,

Antalya'da 2012 yazinda dugun planliyoruz. Deniz kenarinda dugun yapabilecegimiz bir mekan ariyoruz. Onerisi olan var mi?

Sevgiler...

2012 30 haziran cmt evleniyrm.

Çamlıca o ağacın altı bambinin tesislerine bakmanızı öneririm.Ben orayı tuttum.

Fatih Sultan Sarnıcı, Fenerbahçe Belvü-Jardin uzak durun derim.Tam bir hüsran olur..

2012 30 haziran cmt evleniyrm.

Çamlıca o ağacın altı bambinin tesislerine bakmanızı öneririm.Ben orayı tuttum.

Fatih Sultan Sarnıcı, Fenerbahçe Belvü-Jardin uzak durun derim.Tam bir hüsran olur..

o ağacın altı güzel bir yer. Benim bir tanıdıgımda orada yaptı tavsiye ederim.

selam arkadaşlar bende 2012 gelini olcam ama düğün salonu bulabilirsem :(
şimdiden c.tesiler dolmuş yer yok,inciraltında fiyatlar uçmuş hatta bazı yerler sadece yemekli düğün alıyolar delirmiş bunlarrrrrr :S
kaynaklarda bikaç yer baktık oraları da 5000 tl bundan ucuzunu da bulamam kır düğünü istiyorum çünkü ama düğün sezonu kapandı düğünleri nasıl yapıolar müzik ii mi hiçbşi bilmeden karambole salon tutcam mecburen. gezen bilen arkadşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
bende bildiklerimi sizinle paylaşayım;

inciraltında izzet garden'a gitik ben orda geçen ay en yakın ark düğününe gitim çok beğendim eğlencesi organizasyonu süperdi hiçbi aksilik yaşanmadı ve herkes memnun çıktı salondan.arkadaşlar 5000 tl ye tuttular 450 kişilik pasta kola fiyatıydı.orayı tutarım die bi hevesle gittim önce ctesilerin dolduğunu duydum yıkıldım bi tel 2 haziran c.tesi boş onun için de 400 kişi ye 6500 istediler.eğer bayramdan sonra yani 25 ağustos c.tesi olursa da 7500 istediler yıkıldım resmen.
şehri garden a gitik adamlar pasta kola düğün yapmıolarmış illa yemekli olcak o da kişi başı 70 den başlıo :)

kaynaklarda aşk olsuna baktık kır bahçesi 1 de sandalyelern lake olması hoşuma gitti plastik giydirme sandalye deil yani.5000 tl istediler herşey içinde kuru pasta ikramı da dahil.ordan birlik otele gittik orası biraz daha pahalı ordan bi tanıdık aşk olsundan 2 çiftn geçen sene orayı iptal ettirdklerinden bahsetti düğün sezonu açılınca düğüne bakmaya gitmişler beğenmemişler eğlencesini servisini fln böylece orayı da eledik.yarın da havuzbaşı erolun yeri die bi yer önerdi oraya bakcaz bakalım orası da 16 haziranda sadece boş yeri varmış.
offf napcam bilmiom çok zormuş bu işler yaaaa :(((

22 ocak 2012 pazar // Kütahya--Kültür Sarayı...........:17::17: yılın ilk gelinlerindenim =)) sizlere tavsiyem tarih belirlediyseniz kafanızda en azında ön rezerve yaptırın.. çünkü çok zor inanın kış düğünü olmasına rağmen talep yoğunluğundan istediğimiz tarihi ucu ucuna yakaladık:1: ve malesef ki düğün için en az 5000 tl gözden çıkarın eğer bizim gibi yemekli düğün yapacaksınız kesenin ağzını iyice açmanız gerekiyor (;

Son düzenleme:
Kızlar bende 2012 gelini olucam nasipse. İstanbul'da kır düğünü istiyorum ama yemeksiz bile olsa çok pahalıya geliyo ya çünkü çok kalabalığız en aşağı 1000 kişi.
Uf ne yapıcam bilmiyorum. En fazla verebileceğimiz 5000 bilemedin 6000 olsun kendimizi çok zorlayarak.
Önerebileceği biyer olan var mı?
Yardımlarınızı bekliyorum.

selam arkadaşlar bende 2012 gelini olcam ama düğün salonu bulabilirsem :(
şimdiden c.tesiler dolmuş yer yok,inciraltında fiyatlar uçmuş hatta bazı yerler sadece yemekli düğün alıyolar delirmiş bunlarrrrrr :S
kaynaklarda bikaç yer baktık oraları da 5000 tl bundan ucuzunu da bulamam kır düğünü istiyorum çünkü ama düğün sezonu kapandı düğünleri nasıl yapıolar müzik ii mi hiçbşi bilmeden karambole salon tutcam mecburen. gezen bilen arkadşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
bende bildiklerimi sizinle paylaşayım;

inciraltında izzet garden'a gitik ben orda geçen ay en yakın ark düğününe gitim çok beğendim eğlencesi organizasyonu süperdi hiçbi aksilik yaşanmadı ve herkes memnun çıktı salondan.arkadaşlar 5000 tl ye tuttular 450 kişilik pasta kola fiyatıydı.orayı tutarım die bi hevesle gittim önce ctesilerin dolduğunu duydum yıkıldım bi tel 2 haziran c.tesi boş onun için de 400 kişi ye 6500 istediler.eğer bayramdan sonra yani 25 ağustos c.tesi olursa da 7500 istediler yıkıldım resmen.
şehri garden a gitik adamlar pasta kola düğün yapmıolarmış illa yemekli olcak o da kişi başı 70 den başlıo :)

kaynaklarda aşk olsuna baktık kır bahçesi 1 de sandalyelern lake olması hoşuma gitti plastik giydirme sandalye deil yani.5000 tl istediler herşey içinde kuru pasta ikramı da dahil.ordan birlik otele gittik orası biraz daha pahalı ordan bi tanıdık aşk olsundan 2 çiftn geçen sene orayı iptal ettirdklerinden bahsetti düğün sezonu açılınca düğüne bakmaya gitmişler beğenmemişler eğlencesini servisini fln böylece orayı da eledik.yarın da havuzbaşı erolun yeri die bi yer önerdi oraya bakcaz bakalım orası da 16 haziranda sadece boş yeri varmış.
offf napcam bilmiom çok zormuş bu işler yaaaa :(((

slm.ben de haziranda izmirde evlenicem kısmetse.mercan restaurant ya da şehri garden düşünüyoruz.yemekli düşünüyoruz ama ben son zamanlarda yemekli olayından vazgeçmiş durumdayım.yarı yemekli alakart menü düşünüyorum.şehri garden da alakart menü fiyatları nasıl bilgin varmı????teşekkürler...

Bursa da olacak
nikahım merinos nikah salonu
aile arası mini düğün de heybelide olacak
07.07.2012 de

İstanbul’da yaşıyorsanız evliliğin ilk adımı için olan “düğün” mekanı seçenekleriniz gerçekten çok.Bütçeye uygun olacak şekilde ister tarihi bir mekan, ister boğaz kenarı, ister kır düğünü liste uzar gider. Aşağıda bizzat gördüğüm ve katıldığım düğün mekanlarını listeledim, elinizin altında bulunsun.
Top 10 Düğün Mekanları | Evmanya Magazin

Back