Düğün 2012 gelinleri düğünlerimiz nerde olucak paylaşalım

yumyumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
170
54
123
Merhaba kızlarrrr,,,

bende 2012 haziran sonunda evlenicek olanlardanım ve şimdiden düğün mekanı stresi sardı beni
avrupa yakasında oturuyorum
ekim gibi nişanlanıcam
sözlüm bakırköy spor tesislerini önerdi düğün için havuzlu yerini gidip bakıcaz tabi
kasımda bi arkadaşımız orda evlenicek düğününe gidicez
ben geçen sene kendi arkadaşımın düğününe gitmiştim kapalı mekandaydı basıktı açıkçası pek beğenmedim ama havuzlu yeri başka olur muhtemelen
fiyat yer bilgisi paylaşırsak sevinirim

Allah hepimizi nazarlardan korusun

ilk yorum benden galibaa :) bköy spor tesisleri h.sonu alkolsüz menü 55 tl kişi başı.. bzm orduevinde olck sanırım...200 kişi 7000 tl ye gelıor

bende gördüm facebook sitesinde fiyatlarını açıkçası o fiyata daha güzel yer bulurum
ama tabi sözlümün babası düğünü yapıcağı için çokda müdahale edemiyorum

bende gördüm facebook sitesinde fiyatlarını açıkçası o fiyata daha güzel yer bulurum
ama tabi sözlümün babası düğünü yapıcağı için çokda müdahale edemiyorum

ben çok araştrdm walla harika yerler war ama fiyatlar uçuk..ama 50 55 tl ye gayet güzel bir düğün olur tabi..havuzbaşındaki tek sorun kişi sayısı limiti olması..çoğu yerden bu war..

ben çok araştrdm walla harika yerler war ama fiyatlar uçuk..ama 50 55 tl ye gayet güzel bir düğün olur tabi..havuzbaşındaki tek sorun kişi sayısı limiti olması..çoğu yerden bu war..

bizim düğün kalabalık olcak en az 300 kişi olur nikahı ayrı yapıcaz ztn ona herkesi çağırıcaz düğüne en yakınları
havuz başı düğünleri seviyorum temiz güzel oluyo
kır düğünleride çok güzel ama kaşıntı tutuyo beni böceklerden falan
ben konukların oturucağı sandalyelerin beyaz tahtadan olmasını üstüne uçuşan uçuk pembe tüller takılmasını ve masalara aynı renklerde güller konulmasını istiyorum çok zarif oluyor
tabi anca istiyoruz :))
he bide düğün günü bütün gün benimle olucak bi fotoğrafçı kuaförden düğüne kadar her anımı çekmesini istiyorum bunu sözlümle konuştum oda tamam dedi

bizim düğün kalabalık olcak en az 300 kişi olur nikahı ayrı yapıcaz ztn ona herkesi çağırıcaz düğüne en yakınları
havuz başı düğünleri seviyorum temiz güzel oluyo
kır düğünleride çok güzel ama kaşıntı tutuyo beni böceklerden falan
ben konukların oturucağı sandalyelerin beyaz tahtadan olmasını üstüne uçuşan uçuk pembe tüller takılmasını ve masalara aynı renklerde güller konulmasını istiyorum çok zarif oluyor
tabi anca istiyoruz :))
he bide düğün günü bütün gün benimle olucak bi fotoğrafçı kuaförden düğüne kadar her anımı çekmesini istiyorum bunu sözlümle konuştum oda tamam dedi

hahahaha tamamen aynı şeyleri istıoruzz :)) allah gönlumuze göre wersn ne dym :))

offf bilmiyorum cidden zor işler herşeyin güzelinin güzeli var
sen nerde düğün düşünüyosun ??

diğer kızlarrr nerdeee sizde bilgileri paylaşın kızlarrrr

offf bilmiyorum cidden zor işler herşeyin güzelinin güzeli var
sen nerde düğün düşünüyosun ??

diğer kızlarrr nerdeee sizde bilgileri paylaşın kızlarrrr

aynen öyle lüx ün sonu olmuor..biz orduevinde yapıcaz kısmetse .. bnde senın gbi beyaz tahta sandalye ıstıorum ama sanırım orduevilernde yasak oluor her suslemeye izin verılmıor..

aynen öyle lüx ün sonu olmuor..biz orduevinde yapıcaz kısmetse .. bnde senın gbi beyaz tahta sandalye ıstıorum ama sanırım orduevilernde yasak oluor her suslemeye izin verılmıor..

ordu evleri güzel oluyor ve fiyatıda oldukça uygun ben kışın aksaray ordu evine gitmiştim arkadaşımın düğününe oldukça kaliteliydi ama dediğin gibi onların belli kalıpları var ve dışına çıkılmıyo
istesem bende ordu evinde yaparım aslında ama başı kapalı olanların açması gerekiyor ya insanları ona mecbur tutamam sonuçta ikimizden birindede askeri ile bi ilişkimiz yokken insanları buna mecbur tutmak hoş olmaz
yoksa maddi açıdan mükemmel

aaa aksaray mıı lutfeeen biraz anlatır msnn yaa bizimde orda olucak galıba ama canlı bi örnek görmek ıstıorum bı düğüne katılmak ıstıorum nasıldııı biraz bahseder msn .ewet cnm çok uygun gerçektende..

biz çok eğlendik biraz samimi bir ortamımız vardı gerçekten son zmnlarda gittiğim en eğlenceli düğündü
çalan müzikler çıkan şarkılar çok çok güzeldi ve kaliteliydi insanı sıkmıyolar eğlendiriyolar yemekler gerçekten güzeldi
çekilen fotoğraflar çok kaliteli ve ucuzdu nası anlatıyımki başka sen sor ben sölim güzeldi
ortam çok ferah oynama alanı çok büyük güzeldi yani
çalan adam çok ilgiliydi

ben aslında kapalı alan düğünlerini hiç sewmıorum.bu yuzden en buyuk korkum tıkış tıkış basık bi hava olması..kaç kişilikti düğün masalar çok dibdibemıydı..bide tavanı yuksek galıba görmeye gtştm ama tam hatırlayamıorum..ve süslemeler nasıldı basit mii kaliteli miii çok soru sordm

seni çok iyi anlıyorum cnm bende kapalı alanlarda basık tavanı hiç sevmem mesela geçen sene gittiğim bakırköy spor klübü öyleydi
aksaray ordu evi tavanı oldukça yüksek içerisi son derece ferahtı o konuda için rahat olsun
masa süslemeleri bizim düşündüğümüz gibi değildi ama moderndi kötü diyemem ben beğendim
düğün çok kalabalık değildi belkide ortam ondan ferahtı 150 kişilik falandı sanırım ama masaların hepsi doluydu ve gelen herkes oynamaya çok mrklı olduğu için herkes pistteydi maşallah
ve herkeside aldı yani pist
bence için rahat olsun ama yok benim düğünüm daha kalabalık olucak dersen onu bilemem git bi gör yinede

gördm gördm hatta komutanla bile konştk :)) bizim ondan 50 kişi fazla olck işte 200..komutan en ıdeali 200 dedi ferah oluo dedi..süslemeleri kendin seçıorsun aslında ama bılmıorm yine de..gerçi aralıkta nişanlımın kardeşinin nişanı olacak orda tecrube olur..pff kafam çok karışık..süsleme olarak ne yapmışlardı masalarda ne vardı mesela..bide sandalye arkasnda hangi renk yaptrmışlar bn altın sarısı şstemıorum artık banelleşti iyice diye...

canım yanlış hatırlamıyosam altın sarısıydı ama yanlış olmasın ya süslemeler çok klasik olmamakla birlikte güzeldi normaldi yani bence bigün düğün varken sen bi git kafanı bi uzat bak içeri

anladm cnm.. bi sürü sorumu cewapladgn için de ayrıca teşekkür edermm

ne demek canım belki başka kızlarda ordu evi hakkında bilgi almak isterler burdan yararlanırlar işte her zmn sorabilirsin
ama alternatif düğün mekanları istiyorum fiyatları çok uçuk olmasın
havuzbaşı olması tercihimdir

kaç tl ye kadar?florya tesislerine bakabılırsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…