2012 Eurovision.. Turkiyenin Sarkısı

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul
[video=youtube;suXIEj2WK84]http://www.youtube.com/watch?v=suXIEj2WK84[/video]

Can bonomo-love me back

Son düzenleme:
ben sevmedim sarkiyi ya :26:
paylasim icin tessekurler...

Son düzenleme:
ben sevdim ama şarkıyı söyleyen kişi daha dinamik ses tonuyla daha hareketli renkli biri olabilirdi diye düşünüyorum.

dansı ilginc ama bana itici gelmedi bilmemde bu cocuk cok sempatik belkide ondan nette de cok farklı yorumlar var kimisi begenmiskimisi berbat demis zevk meselesi tabi ama kaliteli birseyler cıkardıgı kesin

Sarkici tamammen hatali sarki olmamis yarisma icin, soyleyen olmamis olmamis oglu olmamis zaten bu yarismanin artik tadi tuzu kalmadi eskidendi o beklenen eurovisionlar...

artik cok sikici olmaya basladi bu yarisma onceden televizyonun karsisindan ayrilmiyorduk simdi ise kim kime dum duma hic kimseyi ilgilendirmiyo

böyle iğrenç şarkı görmedim ben can bonomo hareketler tarz meselesi tabi ama gitmemiş hiç..İtici geldi bana.

Şarkı müsamere şarkısı gibi tak sepeti koluna haydee gidelim çayıra nari nari naayy saçma sapan bir şarkı hiç beğenmedim ilk ona girersek çook çook şaşırıcam
Diğer arkadaşlara katılıyorum artık eski tadıda kalmadı zaten eurovisionun seneye gitsin bakalım Tarkan bak nasıl heyecan dorukta oluyor yanlış sanatçı seçimi çoooooook maleseeff.

Son düzenleme:

tarkan gitmez ya zaten millet an kolluyor tarkanı kotulemek icin anlamadım neden eurovisionda tam fırsatı olur heralde

tarkan gitmez ya zaten millet an kolluyor tarkanı kotulemek icin anlamadım neden eurovisionda tam fırsatı olur heralde

arkadaşlar eurovizion ruhu daha çok amatör şarkıcılar içindir.Son yıllarda birinci olanlara bi baksanıza hangisi kendi ülkesinde ünlü isimlerdi ki(lena ,alexander rybak).Kazananlar kazandıktan sonra ünleniyolar.Çünkü yarışmanın amacı bu zaten tanınan birini oraya göndermek değil.Kaldı ki geşen sene ingiltere adına blue yarıştı,daha önceleri rusya adına tatu yarıştı.Sonuç hüsran oldu.Can bonomo çok iyi bi karar olmuş.Şarkı da gayet iyi çok fazla enstrüman var şarkıda.Yalnız keşke dediğim tek nokta sözler Türkçe olmalıydı.Eurovision sandığımız gibi o kadar da gereksiz bir yarışma değil aslında eurovision avrupa ülkelerinde ortak yayın yapan bir kuruluş.Şarkı yarışmasında da bu tavan yapıyor.bu sene 45 ülke katılacakmış düşünsenize 45 farklı ülkeden 100 binlerce kişi aynı anda aynı yayını izleyecek.Bizim kadar kimse eurovisiona önem vermiyor derseniz ortada blueyu gönderen bir ingiltere tatu yu gönderen bir rusya varken ben buna sadece gülerim.Biz senelerce çok abarttık şimdi de o zamanlar aklımıza geldiği için böyle söylüyor olabiliriz ama kimse önemsemiyo falan değil.Yok öyle bişey.Ayrıca bizde moda her giden kişiyi beğenmemek.Defalarca eleştirmek sonra da ben erovizyonu önemsemiyorum demek.Bu da çok saçma

sarkiyi ilk dinledigimde begenmedigimi ifade etmistim,
fakat sarki dinledikce kulaga hos geliyor gibi,
ilk dinlemede ters tepki yapti ama,
cokta kötü degilmis insanin dinledikce hosuna gidiyor,
bakalim hayirlisi komsular puan verirse kazaniriz,
maglum komsu komsuya puan veriyor bu yarismada,
sarkidan ziyade...

fena değil yaa ama içimden bir ses bu çocuk birinliği yakalacak gibi geliyor ne hikmetse bakalım görcezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…