2012 eurovision-Can Bonomo

norvec sonunculugu haketmiyordu nineler bile 2. oldu ama birinci olan kızın destekcisi david guettaymıs eh ona pek sasırmadım birincilige sarkı iyiydi ama birinci olacak kdr degil sırbistanda birseye benzemiyordu..dedim israilden belki iyi puan gelir bonomo yahudi diye ama nafile bizi bir azerbaycan seviyor

Son düzenleme:
Yarışmada adalet denen bir şey yok ki, tamamen siyaset Rumları Yunanlılar destekleri Yunanlıları Rumlar destekledi, Ermenistan tribe girdi katılmadı Böyle garip bir şey işte

yarismada siyaset komsuluk hakki bariz belli.bide oylamada sunucular diyor ya ah yine komsusuna verdi biliyorduk,tahmin ettik.bu senede yine komsu kayirmaciligiyla gecti felan diyorlar.ama bizde en yükske puani yine komsumuza kardes ülkeye veriyoruz.

Komşulardan sadece Azerbaycan'dan alabiliyoruz zaten
Öbürleri komşuluk hakkı nedir bilmiyor

Avrupa'da gurbetçiler olmasa bize hiç oy çıkmaz

Son düzenleme:

Artık ezbere oldu, süper toto gibi tutturup duruyolar. Bence seneye bizi hiiiiiiç uğraştırmasınlar, sunucular çıksın desin sıralama ahan da bu bu, izlemeye gerek yok, iyi akşamlar Türkiye...

tarkan gitse keske yada sebnem ferah ya asıl onemlisi cok iyi bir altyapıya sahip bir sarkı yapmak aslında sertab kadar iyi sarkı cıkmadı turkiyeden daha

tarkan gitse keske yada sebnem ferah ya asıl onemlisi cok iyi bir altyapıya sahip bir sarkı yapmak aslında sertab kadar iyi sarkı cıkmadı turkiyeden daha

Aaa çok güzel olurdu ancak Trt Tarkan'ı almaz. Ki almış olsa 2013'te, birincilik bizimdir. Biraz da bu yüzden sanırım. Tarkan artık aştı kendini Avrupa'ya açıldı, Şebnem Ferah da aynı şekilde :)

Arkadaşlar Lütfen Kıbrıs deyip durmayalım. Onlar Kuzey Kıbrıs TÜRK CUMHURİYETİNİ yok saydıkları için öyle söylüyorlar. Ama orada temsil ettikleri güney kıbrıs rum kesimidir. Yoksa yunanistandan oymu gelir ? Sizde yok saymayın KKTC'Yİ. Belirtmek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

ama şöyle bişey var bizden yunanistana,ermenistana yüksek puan çıktığı da oluyor ama bazı ülkeler ısrarla şarkı ne kadar iyi olursa olsun puan vermiyorlar.Aslında komşu-kardeş olanlar birbirine puan veriyo değil mesele düşman olanlar hiç puan vermiyor meselesi.Bence bu sene can bonomo çok başarılı oldu çünkü bu sene oylama sadece tele votingle yapılmadı hem televoting hem her ülkenin jurisinin verdiği puanlarla yapıldı.Juri ve smslerle gelen oylar toplandı ve ikiye bölündü.Her zaman hollandada yaşayan gurbetçilerimiz sayesinde 12 puan alırdık ,şimdi 6 puan aldık.Yani televotingden 12 puan gelecekti ama 6 geldi.Bu demek oluyor ki jurileri bize 0 puan vermiş.Puan verilmeyecek bir şarkı değildi kesinlikle ,bile bile puan düşük gelsin diye yapmışlar işte.Çünkü diğer ülkeler de bize tepki gösteriyordu hep gurbetçilerimiz sayesinde puan alıyoruz diye.Ayrıca hiç puan vermeyen litvanya gibi ülkelerden de 1 puan geldi:) Onu da juri vermiştir diye düşünüyorum.Neyse ya iyiydi yine de.Makedonyaya gönderdiğim smslerle 8 puan vermişiz oraya.Ama şarkıları çok güzeldi makedonyanın.

En cok Norveç in sonuncu olmasına şaşırdım ben. İyi derece bekliyordum ki Yunanistan da aynı şekilde. Pop şarkılarına cok oy gelmedi bu beni şaşırttı. Arnavutluk ne alaya onu da anlamadım... Hele Rusya oyları alırken nasıl sinir oldum saçmalğın daniskasi... Sırbistan bari ikinci olaydı..

Bizzim performansımız yarı finalde daha iyiydi sanki. Şarkımızı ilk dinlediğimden beridir güveniyordum begeniyordum.. Ama su Estonya (iyiiydi o gerci), Arnavutluk ve Rusyanın bizden cok oy almasına gercekten cok şaşırdım........

Aslına bakılırsa cok fazla politik oylar da verilmiyor. İyi olana veriyorlar arkadas.. Sertap olsunn Manga olsun...
Ama Almanyadan tam puan gelmemesine gercekten çok şaşırdım. Gurbetcilerimizin hepsi yurda mı dönmüş nedir dün gece.

Herneyse gecti bitti, İsveç iyiydi.. Tahmin ettiğim bir sonuctu.

Göndersinler şuraya Tarkanı artıkk

Almanya'dan 8 aldık yanılmıyorsam
Ben tam puan beklemiyordum,8 yada 10
Daha çok 10 bekliyordum ama
Artık yarışmada pop iş yapmıyo bu dün çok net anlaşıldı
Daha çok gençler izliyor diye düşünürsek farklı şeyler daha çok ilgi çekiyor
Hakeden alıyor artık

[video=youtube;3Qa7_y21oOY]http://www.youtube.com/watch?v=3Qa7_y21oOY[/video]

İlk 3 ü hakediyorduk yaaaa, en degişik şarkı bizimdi işte.

bu iş siyasete dönüştü her ülke çıkarları olana oy vermeye yükleniyor. oylama diyorlar yalan yani fasafiso hepsi. ilk 3te değil 1.lik getircek bir sarkıydı ya..

[video=youtube;ufYXChmZDJo]http://www.youtube.com/watch?v=ufYXChmZDJo[/video]

Mangayı çok beğenmiştim.İyi bir başarı getirmişti bize

Hanımlar, ben çok beğendim ya! Sahne iyiydi, koreografi ise muhteşemdi! Yani o gemi figürü için helal olsun! Twitter'da yabancılar çok beğeniyle bahsetti o koreografiden. Bir de yurtdışı röportajlarını gördünüz mü bilmiyorum, çok sempatikti bonomo. Malta ile olan dostluğu da puan getirdi. Helal olsun çocuğa valla, bu işin bir de ülkeyi temsil etme boyutu varsa, maskot göndersek bu kadar sempati toplayamazdık.

Bir de bonomo'yu vampir günlüklerindeki bir karaktere çok benzetiyorlar. Ben de internetten bakınca benzettim, diziyi bilmiyordum. Hık demiş burnundan düşmüş:

Can Bonomo’ya Dizi Teklifi | Kazmapolitan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…