- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
mustafa ceceli, sila, emre aydin da olabilir onlarida severim,,emre aydin katilacakti vazmigecmisti hatirlayamadim simdi :44:
Bencede havalandı amma fıs yaniionun ne tipini ne sesini nede şarkısını hiçbirşeyini sevmiyorum ben.bu senelik popüler,birkaç sene bile sürmez havası söner,unutulanlar arasında olur.
Evet Çok Beğeniyorum..
Özellikle O Yağlı Saçları Beni Mest Ediyor..
Görünce Kendimden Geçiyorum, Kocamı Unutuyorum..
Simitçeeeeeeeeeeeee....aynen ya nefret ettim adamdan yolasim var o ondeki saclarini..sahan gokbakar iyi sondurdu havasini
Ben hiç sevmiyorum, içim bayılıyor şarkısını duydum mu
Bu isimler oraya pek uygun değil
Şahsen Emre Aydın'ı çok severim ama orda görmek istemem
Şov işi birazda yarışma
Şaka maka İsveç 1. oldu ama ben şarkı falan duymadım kiKız sadece söyledi müzik denen bir şey yok gibi, arkalarda diskovari bir şeyler tıngırdıyor ama nasıl bu müzikle birinci oldular bilemiyorum ama derseler ki sesiyle birinci oldu, ona bir şey diyemem güzeldi çünkü
neden kaliteli genc yetenekler ben gormek isterim ..ajda bile gitse su yakar gecerimle 1.olurdu vala
Hepsi politik baska bisey degil. euphoria gercekten iyi bir sarki degildi ama birinci oldu. Yani ona bakarsan kibris ta kötü degildi. Yunanistan ve Kibris bize 1 puan bile vermemislers...........r)
Neyse ama benim tonton nineler 2. oldu. :)) Ilk ciktiklarindan beri favorim di.
norvec bir veya 2. olur diyordum yazık oldu isvecden daha guzel bir sarkıydı bence adaletsizlik oldu bu ya
Yarışma zaten İngiltere sömürgesi sanki,İngilizce katılma ihtiyacı hissediyoruz haklı olarak
Avrupalıların yoğun olarak katıldığı bi yarışma
Adamlar bizi Avrupalı saymıyo ki,şaşırmamak gerekiyo aslında
Norveç'in müziği bana çok tanıdık geliyo
Bi yerden mi yürüttüler çözemedim :44:
Yarışmada adalet denen bir şey yok ki, tamamen siyasetnorvec bir veya 2. olur diyordum yazık oldu isvecden daha guzel bir sarkıydı bence adaletsizlik oldu bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?