2012 eurovision-Can Bonomo

bence Trt'nin hiçbir suçu yok
Çünkü Kıraç'a teklif ettiler kabul etmedi
Atiyeye teklif ettiler kabul etmedi
Hande Yener'e teklif ettiler kabul etmedi
Açıkladılar bunu tek tek
Bu müzik yarışmasından çıktı diplomasi olayına dönüştü
Ülkeler arası ticari çıkarlar ekonomi menfaat ne ararsan var

ya tamam ses filan güzel de
dans ne öyle içine birşey kaçmış ta çıkarmaya çalışıyor gibi

kızlar hakkaten güzel şarkı ama gönlüm türkiyeden yana ama bu ülkeler bize oy vermezler bizim şarkımız güzel olsa bile

Aa ben bu isimlerin hiçbirine teklif gitmedi diye biliyorum :44:
Can Bonomo'nun sonunculuğu üsteki isimlerin birinciliğinden bile değerli benim için

seneye ben katilacam mahsun kirmizigulun kizlar kizlar gelemmi sarkisiyla
[video=youtube;-AXXMjUAZTM]http://www.youtube.com/watch?v=-AXXMjUAZTM[/video]
:3 2:

ya gerçekten yani bana göre belki :) ama can bonomo bu isimlerin hepsinden iyidir bonomo yu normalde dinler misiniz bilmem ama öyle güzel müzik yapar ki
bu isimlerin arasında hani bir tek kıraç belki biraz zorlar
hayko cepkin görmek istiyorum ben

1.olan şarkıyı dinledim gerçekten hoşmuş beğendim
Siyasi ilişkilerin etkisi göz ardı edilemez bu yarışmada ama sadece siyasi ilişkiler söz konusu olsaydı oylama hep aynı şekilde gerçekleşirdi ya da değişim çok az olurdu
Şarkının da etkisi var mutlaka
Zamanında biz de birinci olduk sonuçta ve şarkımız mükemmeldi

Son düzenleme:

mesela hayko cepkin ben giderim demişti,gönüllülerde var,çıksın o gönüllüler bizde aralarından seçelim.ben trt ye taktım,kazanmamak için elinden geleni yapıyor.

Cana da haksızlık yapılmasın . O üstüne düşen görevi yaptı. Hande yenerden , kıraçdan daha iyi bir iş çıkarma ihtimali yüksekti.
Can çok başarılıydı. Ona da tebrikler.

gelecek seneki adayimizi cok merak ediyorum simdiden..halil sezai'yi secmesinler sakin

Hahaha
Oda bi havalanmış bi havalanmış
Artık müzik ödüllerine katılmayacakmış hasbam
Bazı şarkıcılar beste satın almak istemiş
Benim bestelerim satılık değil demiş hasbam pehhh

kendi yazımdan sonra gördüm yazını canım,evet kesinlikle hayko cepkin gitsin.

mesela hayko cepkin ben giderim demişti,gönüllülerde var,çıksın o gönüllüler bizde aralarından seçelim.ben trt ye taktım,kazanmamak için elinden geleni yapıyor.

hayko cepkin benimde aklima geldi farkli bir yorumcu bence katilsaydi iyi bir derece yapardi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…