2012 eurovision-Can Bonomo

ya gerçekten yani bana göre belki :) ama can bonomo bu isimlerin hepsinden iyidir bonomo yu normalde dinler misiniz bilmem ama öyle güzel müzik yapar ki
bu isimlerin arasında hani bir tek kıraç belki biraz zorlar
hayko cepkin görmek istiyorum ben

Yok Ben Can Bonomoya bir şey demiyorum
SuÇ ne Trt'nin nede onun
Suç bize puan vermeyen ülkelerin:9:

Son düzenleme:
Kızlar şunu anladım ki artık popçular bi başarı elde edemiyo yarışmada
Ve çok sevindim bu duruma :52:
Bknz:Yunanistan,Kıbrıs,Norveç

bence hepsi teretenin suçu atiye yavrum biyerini yırttı ben gideyim diye hem halk oylamasındada hep birici geldi hande yenerde çok istedi ama atiye oylamada birinci gelince pıstı garibim atiyeyi kısknçlığından vazgeçtim dedi nerde bizim tarkanlar serdarlar bilmem ki karizmaları sarsılır beylerin ama bu ülkenin parasını yerken hiç umularında deyil gelsin de paralar ahhhhh bi sesim güzel olacaktı ki hersene giderdim valla:1:

bence hepsi teretenin suçu atiye yavrum biyerini yırttı ben gideyim diye hem halk oylamasındada hep birici geldi hande yenerde çok istedi ama atiye oylamada birinci gelince pıstı garibim atiyeyi kısknçlığından vazgeçtim dedi nerde bizim tarkanlar serdarlar bilmem ki karizmaları sarsılır beylerin ama bu ülkenin parasını yerken hiç umularında deyil gelsin de paralar ahhhhh bi sesim güzel olacaktı ki hersene giderdim valla:1:

Atiyeye teklif gitti
ama Annem izin vermedi diye geri çevirdi
Tarkan eurovısına niye gitsin
Kariyerini mahvetmek için mi?

Back