2012 Erovizyon Şarkı Yarışması

M e g

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
72.780
118.850
698
Az önce izledim,Türkiye ve Can Bonomo muhhhteşemmdiiiiiiii

Çok duygulandım,milliyetçilik duygularım kabardı gene :26:

Bakalım kaçıncılık gelecek bu sene???

Ben kaçırdım ya can bonomoyu malesef
Aslında insan gaza geliyor evet duygularımız kabarıyor
Ancak şu var ki eurovision siyasi bi yarışma ve başarıya puan verilmiyor malesef
Ülkeler siyasi olarak iyi anlaştığı ülkelere puan veriyorlar bu yüzden de objektif bi yarışma değil...
Keşke böyle olmasa

insallah birincilik bizim olur

benimde icimi bi heyecan kapladi gurur duydum....

1. cilik bizim olmalı ne ya o nineler komeddi ya dalgamı geçiyorlar
seneye de dedmler çıksın bari ....
bide o ninelerin zamanında o rus dilberler olduğunu düşününce insan zamanının acımasızlığına inanıyor..

Dans da çok hoştu
Vallahi çok beğendim,çok..
Sesi ne kadar geniş oktavlı Can'ın.. Aferin..

'57. Eurovision Şarkı Yarışması'nı İsveç 372 rekor puanla kazandı

İsveç'in 372 puan gibi rekor bir puanla birinci olduğu 57. Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Can Bonomo 112 puanla 7. oldu.

Azerbaycan'da yapılan 57. Eurovision Şarkı Yarışmasını "Euphoria" şarkısıyla İsveç'i temsil eden Loreen kazandı. Türkiye'yi ''Love Me Back'' adlı şarkısıyla temsil eden Can Bonomo yedinci oldu.

"Ateş Çiçeği" logosu ve "Ateşini Yak" sloganıyla başkent Bakü'de düzenlenen yarışmada 42 ülke temsilcisi yarıştı. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 20 ülke iki yarı final serisinden sonra finale hak kazanmıştı.

Crystal Hall'da yapılan büyük finalde yarışan 26 ülke temsilcisi arasından Loreen birinciliği elde etti.'

alıntı..

İnternet sitelerinde birinci olur diye dolaşan norveç altlarda kaldı
Türkiyeyide ilk 5te görmüş diger ülkeler.
Üzüldüm vlalla, çok begenmiştim canı.
Almanya ve azerbaycan dışında pek bi oy verenimiz yok.
İsraillde 1 puan verdi, şaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…