- 23 Ekim 2009
- 147
- 80
- 318
- 36
- Konu Sahibi Troubledoll357357
-
Hiç çekemem o yorgunluğun üstüne sabah 5de kalkamamiyiki vazgeçmişim
kına için salonu tuttuk, nikah olacak ama gün alamadık daha 3 ay kala alınıyormuş, balayı için rezervasyon yaptık antalya side, dönüşte konyaya uğramayı düşünüyoruz, gelinlik kafamda şekillenmeye başladı bi model beğendim üzerinde değişiklikler yapmayı planlıyorum daha güzelini görüp vazgeçmezsem tabi şimdilik bu kadar
15 eylülde benimki :)
ahh bide bizimki belli olsaa bizimkiler bü türlü tarih koyamadı pekte niyetleri yoookk da edin kızlarrr neolr
antalya nasıl olur ki soğuk olmaz mı siz nereye gidiyorsunuz ne kadar tuttu
nişanlımısın canım ne zaman nişanlandın
ekim 21sen tatlım
antalyada ekimde denize bile giriliyor ortalama sıcaklık 25 derece, side nashira resort'a gidiyoruz erken rezervasyon indiririmiden yararlandık gecesi 104 lira
senin hazırlıklar ne alemde cnm
kızlar balayı için yer bakmaya başladık ama deniz olan bi yerden ziyade daha farklı yeni şeyler göreblcğmz byer istyoruz nereyi öneririsiniz?
gelinlik bakıyorum internetten şimdilik. vizelerden sonra istanbula gidicez ama zayıflamaya başladım gelinligi ne zaman alıyım karar veremedim daha... eşyaları aldık taksitlendirdik ödemeye başladık ufaktan. evide dügüne 1 kala falan tutarız canım
kızlar balayı için yer bakmaya başladık ama deniz olan bi yerden ziyade daha farklı yeni şeyler göreblcğmz byer istyoruz nereyi öneririsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?