- Konu Sahibi Troubledoll357357
-
28 EKim Benim Düğün Tarihim Ya Sizin
bizde peşinden geliyoruz
cnm bi hafta önce yada sonraya alma şansınız yokmuçeyiz %70 tamam düğün hazırlığı başlamadı daha kına için salon tuttuk sadece, nikah olacak ama tarih alamadık daha 3 ay kala alınıyormuş, bide karar vermem gereken birşey var nikah günü bi akrabamızında sünnet düğünü var 13:00-17:00 arası biz 15:30 düşünüyorduk saati ama artık olmayacak 16:30 da yapsak ayıp olur mu acaba yoksa mesai ödesek 18:00 de mi olsa çok mu geç olurufff karar veremiyorum
siz olsanız ne yapardınız
kıyamam sana yaa inanki aynı durumdayız benimde annem rizeli çay zamanı olduğu için eylülde yapamıyoruz ekimin ilk haftası benim çok önemli bi sınavım var 3.haftası yaparsak kurbandan 4 gün önce oluyo anca 2.hafta olcak yani bende oraya sıkıştım kaldımbir hafta önceye almak istemiyorum neden çünkü orduluyuz fındığımız var geçen sene nişanım ekimin 8'inde oldu kaynanamlar zar zor yetiştiler 1 hafta kala geldiler çarşıyı bile iki arada bi derede yaptık stresten ölmüştüm1 hafta sonrayada olmaz balayına gidicez kurban bayramı var ayıp olur ailelere yanlarında olmazsak
öyle işte ne yapim ben yaaa
kıyamam sana yaa inanki aynı durumdayız benimde annem rizeli çay zamanı olduğu için eylülde yapamıyoruz ekimin ilk haftası benim çok önemli bi sınavım var 3.haftası yaparsak kurbandan 4 gün önce oluyo anca 2.hafta olcak yani bende oraya sıkıştım kaldım
orduya gelmiştim bu arada gerçekten çok güzel :) hatta yol üzeri arabayı bi kenara çekip denize bile girmiştik :)
Canım sen bayram gelinisin neden bayramı seçtiniz, bizde 21 ekim düşünüyorduk bayramda balayında olmak ailelere ayıp olur diye vazgeçtik
iki arada bi derede oluyo sinir oluyorum yanımda kimse olmayacak hazırlıklar için koştururken, sende aynı durumdasın anlıyorsun beni yanlız değilim yaşasıınnnnordulu olduğum için söylemiyorum ama hakkaten güzel bir şehir, bizde balayında karadeniz turu yapmayı düşünüyorduk vazgeçtik yorucu olabilir diye düşündük ben biraz tembelimde :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?