2012 dondurulmuş embriyo ile tüp bebek yaptıranlar

tedaviye nasıl başladılar mercan? hangi ilaçları ne zaman verdiler. bende haziranda gidicem de taminen ne zaman tarnsferim olur onu hesaplıycam....

bu sefer sadece estrofem ve folik asit verdiler.başka da hiçbişey vermediler.3 kere kontrole gittim.rahim kalınlığına baktılar.en son 8,7 idi.geçen hafta salı günü transferim yapıldı.cuma günü sonucu alıcaz.hayırlısı olur inş.

inşallah sonucun yüzünü güldürür...bizede umud olursun
adetin kaçıncı günü başladın peki estrofeme??
ben bir kez dondurulmuşları denemiştim ama unuttum hangi gün başlanıldığını :44:

ikinci günü başladım cnm.ilk kontrole gittiğim gün hemen kullanmaya başlamamı istediler.inş.pozitifi alırım bu sefer ama olmayacak gibi sanki.içimde hiç heyecan yok.hayırlısı olsun ne diyim

ikinci günü başladım cnm.ilk kontrole gittiğim gün hemen kullanmaya başlamamı istediler.inş.pozitifi alırım bu sefer ama olmayacak gibi sanki.içimde hiç heyecan yok.hayırlısı olsun ne diyim

mercan cnm ne kadar kullandın ayrıntılı yazabilir misin?
ben cidden unuttum transfer günümü hesaplıycam az çok...
böyle sakinsen kesin olmuşturr

kızlar selam ben de nisan ayında donmuşlarla denedim ama maalesef olmadı..şimdi yine kalan donmuşlarımı deniyeceğim ben de umutsuzum ama denemeden de olmuyor ..doktor bana 1 ay öncesinden doğum kontrol hapı başlatıyor ya siz de kullanıyormusunuz acaba ..sevgiler..

bana doktorum hiç doğum kontrol hapı vermedi.estrofemi de adetimin 2.günü başladım.1 akşam bir de sabah kullandım.adetin 14.günü de transferim yapıldı.bu kadar uğraşıyoruz.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.hepimiz için dua ediyorum

Slm hepinize birazcık okudum ve kızdım size lütfen umutsuz olmak yok en buyuk basarı bence inanmak dondurlmus tedavi cok rahat bnm de dondurulmustu tedavim inanın yavrularınıza sıkıca tutunacaklar size insallh dua eın bol bol hayrli olsun tedavileriniz

birkaç arkadaş transfer oldu ama sonucunu yazmadılar...

aranızda dondurulmuşlarla hamile olan varmı sonuçlarınızı paylaşırsanız çok sevinirizzzz

benim transferim 28 hazirada yapıldı kesemizi gördük Allahıma şükür. haftaya inşallah kalp atışlarını duyacağız.Rabbim canı gönülden isteyen herkese nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…