- Konu Sahibi alminaaa2011
-
Canım inşallah Allah yüzünü güldürür,hayırlı haberlerini alırız.
canım inşallah bebişlerin tutunmuştur.Ben de haziranda deneyeceğim inşallah dondurulmuşlarla.Senin ikinci denemen mi?Kaç tane embriyo transfer edildi canım sana?
Tşkler canım inşallah tutunmuşlardır tutunacaklarını inanıyorum ben sizde inanınki sizinkilerde sizleri bırakmasın canlarım bu güzel temennileriniz için çok tşk ederim
günaydın arkadaşlar benim donduruluş embriyo ile ikinci transferim son 3 gündür idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor fakat bugün hafif kanamam oldu.pazartesi kan tahlili yaptırmam gerekiyor.moralim o kadar bozulduki evde tekrar test yapmaya korkuyorum( galiba yin ne negatif (
Canım inşallah Allah yüzünü güldürür,hayırlı haberlerini alırız.
günaydın arkadaşlar benim donduruluş embriyo ile ikinci transferim son 3 gündür idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor fakat bugün hafif kanamam oldu.pazartesi kan tahlili yaptırmam gerekiyor.moralim o kadar bozulduki evde tekrar test yapmaya korkuyorum( galiba yin ne negatif (
2012 DONDURULMUŞ EMBRİYO İLE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR HEPİNİZİ BEKLİYORUM
Ben bu ay içerisinde izmirde yaptırdım sonucunu bekliyorum ilkince negatif sonuç aldım ama bu dondurulmuşlara güveniyorum bu sefer bebişlerim tutacak
merhaba arkadaşlarr,
allahım izin verirse ben de haziran ayında dondurulmuş embriyolarımı alıcam.
herkese bol şans diliyorum....
merhaba kızlar.bende dondurulmuşlarla tedavi için bugün ilk kontrolüme gittim.hayırlısı bakalım.transfer gününü iple çekiyorum.ilkine göre bende çok sakinim bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?