• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 dondurulmuş embriyo ile tüp bebek yaptıranlar

alminaaa2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
43
0
36
İzmir
2012 DONDURULMUŞ EMBRİYO İLE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR HEPİNİZİ BEKLİYORUM

Ben bu ay içerisinde izmirde yaptırdım sonucunu bekliyorum ilkince negatif sonuç aldım ama bu dondurulmuşlara güveniyorum bu sefer bebişlerim tutacak

Son düzenleme:
Canım inşallah Allah yüzünü güldürür,hayırlı haberlerini alırız.:16:

canım inşallah bebişlerin tutunmuştur.Ben de haziranda deneyeceğim inşallah dondurulmuşlarla.Senin ikinci denemen mi?Kaç tane embriyo transfer edildi canım sana?

canım inşallah bebişlerin tutunmuştur.Ben de haziranda deneyeceğim inşallah dondurulmuşlarla.Senin ikinci denemen mi?Kaç tane embriyo transfer edildi canım sana?

Evet canım 2. denemem ve 2 embriyo koydular umarım senin işlemlerinde hep yolunda gider ve güzel sonuç alırsın

bende varım mayıs adetiyle başlamak istiyorum inşallh.............bir kızım var daha 2 yaşında ama bebeklere aşırı düşkün,inşallah rabbim ona bir kardeş isteyen herkesede evlatlar nasip etsin

günaydın arkadaşlar benim donduruluş embriyo ile ikinci transferim son 3 gündür idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor fakat bugün hafif kanamam oldu.pazartesi kan tahlili yaptırmam gerekiyor.moralim o kadar bozulduki evde tekrar test yapmaya korkuyorum :(( galiba yin ne negatif :((

Tşkler canım inşallah tutunmuşlardır tutunacaklarını inanıyorum ben sizde inanınki sizinkilerde sizleri bırakmasın canlarım bu güzel temennileriniz için çok tşk ederim

Canım benim amin inşallah :16: Allah bu yolda çaba sarfeden,sabır gösteren herkesin yüzünü sağlıklı evlatlarla güldürsün inşallah.

günaydın arkadaşlar benim donduruluş embriyo ile ikinci transferim son 3 gündür idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor fakat bugün hafif kanamam oldu.pazartesi kan tahlili yaptırmam gerekiyor.moralim o kadar bozulduki evde tekrar test yapmaya korkuyorum :(( galiba yin ne negatif :((

Canım hemen umutsuzluğa kapılma :70:

Hafif kanaması olup hamile olan o kadar çok arkadaşımız var ki ...

Sen moralini yüksek tut,bol bol dinlen,kesinlikle ılık suyla duş al,dilerim pazartesi günü güzel haberlerini alırız.:71:

merhaba
21 nisanda 2 dondurulmuş embriyo transfer edildi.1 mayısda beta hcg 87 çıktı, 3 mayısd tekrar bakıldı 196 çıktı çok şükür. 15 gün sonra usg yapılacak inşalah herşey yolunda gider. benim de 1.5 yaşında kızım var ama kardeşi olsun istiyoruz.Allahım isteyen herkese nasip etsin

Öncelikle hamilelliklerde böyle yerleşme kanaması oluyor...umarım bebişin sana tutunuyordur.....inşallah negatif olmayacak...içini ferah tut....bu arada hem negatif olsaydı idrar tahlilinde pozitif çıkmazdı herhalde.....doktorunla konuş bu arada tatlım...yat ve dinlenn. bebişinin sana tutunmasına izin ver annesi......moralini bozmaaaaaaa......hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Bugün kan tahlilini yaptırdın mı??**bize güzel haberler ver inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh......bekletmeeeeeeeeeee.....

2012 DONDURULMUŞ EMBRİYO İLE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR HEPİNİZİ BEKLİYORUM

Ben bu ay içerisinde izmirde yaptırdım sonucunu bekliyorum ilkince negatif sonuç aldım ama bu dondurulmuşlara güveniyorum bu sefer bebişlerim tutacak

İnşallah canım güzel haberler alırsın....böyle pozitif olman maaşallah çooooookkk süperr.....bugün yarın güzel haberlerini bekliyoruzzz......

Bu hayat üzmesin artık bizleri.
Rabbim gönlümüze göre versin inşallahhhhh.....herşeyin hayırlısı.....
gerisi boş..

Selam kızlar size yazmak istedim Benm de bebeğim dondurulmuş tedavi ile geldi hamdolsun rabbime inanın ki donmuş tedavi sonucu daha iyi bence insan stressiz oluyor rahim opu olmadıgı icin dinlenmiş oluyor bol bol dua edin lütfen ve inanın bebeklerinizin sizi bırakmayacağina Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin insallh

merhaba arkadaşlarr,
allahım izin verirse ben de haziran ayında dondurulmuş embriyolarımı alıcam.
herkese bol şans diliyorum....

bende haziranda ikinci kez dondurulmuşlarımla bailıcam.ilki negatifti..1 ay ara verelim dedik belki kendiliğinden olur ama olmadı bizde tatile gidip gelelim moral dolu kafayla yapalım dedik..bende çok umutluyum buraya yazan herkezden hayırlı haberler alaım inşallaaaaaaaaaaaaaaaah...hemde ikiz ikiz dolsun kucaklarımız:9:allahın izniyle..

merhaba kızlar.bende dondurulmuşlarla tedavi için bugün ilk kontrolüme gittim.hayırlısı bakalım.transfer gününü iple çekiyorum.ilkine göre bende çok sakinim bu sefer.

merhaba kızlar.bende dondurulmuşlarla tedavi için bugün ilk kontrolüme gittim.hayırlısı bakalım.transfer gününü iple çekiyorum.ilkine göre bende çok sakinim bu sefer.

tedaviye nasıl başladılar mercan? hangi ilaçları ne zaman verdiler. bende haziranda gidicem de taminen ne zaman tarnsferim olur onu hesaplıycam....

Back