- 30 Eylül 2011
- 567
- 2
- 318
vee kızlar sözlendimmm...saol irmz ...darısı tüm bekleyenlerin başına
çok zor süreçler canım, allah size de sabır versin.. ama en önemlisi sevgiliyle elele vermek. gerisi geliyor inan bana.. ama 2 taraf da kendi ailesini savunursa ortak bi nokta kalmaz ve gelsin anlaşmazlıklar.. :18:
canım başka yokki :44: kesim o zaman resmi
pek bell, olmadı ama kestim canım uğraştırmak ne demekEki Görüntüle 299882 teşekkür ederim canım bu arada..
kızlar merhaba.Benimde 1-2 hafta içersnde isteme olcak ama söz o zamna mı olur yoksa daha sonra mı bilmyorum... Ben bişey danışmak istiyorum size.Söz erkekte yüzük akıyor mu yoksa sadece kız tek taş mı takıyor?Bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok sevinicem..
kızlar merhaba.Benimde 1-2 hafta içersnde isteme olcak ama söz o zamna mı olur yoksa daha sonra mı bilmyorum... Ben bişey danışmak istiyorum size.Söz erkekte yüzük akıyor mu yoksa sadece kız tek taş mı takıyor?Bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok sevinicem..
selaaaaaammm kızlar bende aranıza gelıyorum cunku bende yılbasından hemen sonra sozlenıyorum allahın ıznıyle
pek bell, olmadı ama kestim canım uğraştırmak ne demekEki Görüntüle 299882 teşekkür ederim canım bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?