Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

çok zor süreçler canım, allah size de sabır versin.. ama en önemlisi sevgiliyle elele vermek. gerisi geliyor inan bana.. ama 2 taraf da kendi ailesini savunursa ortak bi nokta kalmaz ve gelsin anlaşmazlıklar.. :18:

Çok doğru söylemişsinn.. Allah yardımcın olsun. İki arada bi derede kalmak bu olsa gerek.. İnş. yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız

çok teşekkür ederim kızlar sizin mutlu günlerinizide görürüz inşallah sormak istediğiniz bişi olursa yardım edebilirim

slm canım tek taş yüzük aldırdın mı ya da ne bileyim önereceğin resimler olabilir mi bana da acaba? pırlanta tek taşlardan

kızlar merhaba.Benimde 1-2 hafta içersnde isteme olcak ama söz o zamna mı olur yoksa daha sonra mı bilmyorum... Ben bişey danışmak istiyorum size.Söz erkekte yüzük akıyor mu yoksa sadece kız tek taş mı takıyor?Bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok sevinicem..

Hayırlı olsun canm, Allah tamamına erdirsin :)

Tek taşı evlenme teklifi aldığında takarsın, sözlenene kadar da sadece sen yüzükle gezersin. Sözlenince ikinizde takarsınız, kuyumcularda söz yüzükleri var incecik alyanslar...

bizde sözde sadece kız takıyor nişanda kıza erkeğe takılıyor darısı tüm bekarlara en yakın zamanda

bizde askere gitmeden önce sözlenicez inşşşşş :):) yanii 2012 benm senemm herkesede hayrlı olsunn..ömür boyu mutluluklar hepımıze :)

kızlar teşekkürler sorularımı cevapladığınız için.Benim bu haftasonu da olablir söz...Annem ve babam yarın sevglimi görmeye ve de soruşturmaya gidecekler,çok heyecanlıyım.İnş bşey çıkmaz.. Ben yine birşey sormak stiyorum kızlar,söz alyansları ince olmak zorunda mı? Biz sevgilimle beğenmiştik daha önce,kalın nişan yüzüğü gibi.Onu alsak söze uygun olmaz mı sizce??

kızlar merhaba,

bizimde 2 yıllık bir ilişkimiz vardı sonunda 25,09,2011de sözlendik.benim sözüm biraz değişik oldu sanki. ikimizde ailenin ilk çocuğuyuz hem heves hemde acemilik vardı. onlarda kıza bohça yapılıyormuş tek taraflı olmasın diye bizde yaptık. söz istemeden 15 gün sonra evde oldu evimiz küçük olmasına ragmen çok kalabalıktık en az 60 kişi vardı herhalde.ikram için yaş ve kuru pasta yaptırdık.bana abiye falan alındı yüzüklerimizide erkek tarafı aldı ve o ince söz yüzüklerinden değilde kalın alyanslardan alındı.ve ben yüzüğümü çok beğenerek aldım değiştirmek gibi bir niyetim yok.sözlüm ayriyetten tektaş aldı.yani söz değilde nişan gibi oldu. şimdi aşkım askerde nişan konusunda çok kararsızım. biz söz yaptık dememize rağmen herkes nişan yaptılar diye bahsediyor. bunların üzerine tekrar nişan yapmak saçma olur mu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…