Düğün 2012 bursa gelinleri

qroniqwaka

nişan hazırlığında <3
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
121
0
evet kızlar bugün bursadaki çoğu salonları gezdim fiyatlar çok uçuk 5.000 tl ile 12.500 tl arasında değişio sizler nerelerde yapıcaksınız düğününüzü gün seçeneği kalmamış neler yapıosunuz anlatın bakalım

selam canım bende 30 hazıran 2012 de evlenıyorum allah kısmet ederse. senınde dedıgın gıbı bızde cok fazla gezdık dolastık en sonunda yenı acılan zas teras salon da karar kıldık hemde agzım yuzum derken pazarlıkla 3700 tl + 300 tl foto parası verdık yanı temız 4000 e anlastık. senın tarıh ne zaman nereler gecıyo suan aklından

benim ki de haziran da Altın Ceylan da olacak ama tam tarihi almadık henüz bugün yarın belli olur.

canım bizde ağustos sonunu düşünüyoruz aldığım fiyatları yazayım hemen:
-gold teras 7,500 tl
-gold hestia 6,000 tl
-atalay dilara-6,000 tl
-sarper 6,000 tl
-atalay prenses 6,000 tl
-armoni teras 4,750 tl
-grand 7,000 tl
-çalışkan 5,000 tl

benim favorim grand düğün salonu fotoğrafı dış mekan istiyorum ayrıca hikaye istiyorum ben düğün salonlarının bu kadar uçuk fiyat olacağını zannetmiyodum bunların hepsi h.sonu fiyatları h.içi yarı yarıya inio fiyatlar ama bnde h.içi istemiyorum ayrıca hafta sonu gündüz fiyatlarındada yaklaşık %40 iniyo kara kara düşünüyorum walla gerçekten çok büyük para 1 gece için sözlüm grandı tutalım dio ama inan paraya acıyorum...

altın ceylan neden yok
ben pek bilmiyorum bana da fikir verirseniz sevinirim.

altın ceylan neden yok
ben pek bilmiyorum bana da fikir verirseniz sevinirim.

sen havuz başı düşünüosun galiba canım altın ceylana yaklaşık 10.000 tl değmez bence çok ta beğenmiyorum ama zevk meselesi altın ceylanı tutmaktansa konak 18 daha iyi yinede sen bilirsin tatlım

canım benım tuttugum yerde en az grand kadar gusel ve yenı bı yer fıyatıda ona nazaran daha uygun ben grandla da gorusmustum ama benım kısı sayımı karsılayamayacaklarını söylemıslerdı bana. lınk vereyım bı bak belkı begenırsın sende

.:: ZAS Dgn Salonlari, Salon ve Teras ::. Bursa'da Nian, Dgn, Balo, Toplant ve Tm Organizasyonlarnz iin doru seim.

sen havuz başı düşünüosun galiba canım altın ceylana yaklaşık 10.000 tl değmez bence çok ta beğenmiyorum ama zevk meselesi altın ceylanı tutmaktansa konak 18 daha iyi yinede sen bilirsin tatlım

aslında hilton'da yapmak istiyorduk ama yetişmiycekmiş
bizde altın ceylan'da karar kıldık
hepimizin ki hayırlı olur inş. terslik çıkmadan gönlümüze göre geçer

canım netten incelemiştim gerçekten çok güzel ama çok uzak küçük sanayide,sözlüm atalayın orda oturuyo bizde hürriyette oturuyoruz iki aileninde ulaşım açısından kolay bi yerde olması gerekio (

canım netten incelemiştim gerçekten çok güzel ama çok uzak küçük sanayide,sözlüm atalayın orda oturuyo bizde hürriyette oturuyoruz iki aileninde ulaşım açısından kolay bi yerde olması gerekio (

anladım cnm bıde hurrıyette yıldırım dugun sarayı var bılıosundur oda gusel allah kısmet ederse 20 gun sonra orda nısanım olucak

evet kızlar 1 eylül 2012 cumartesi akşamı için ARMONİ DÜĞÜN SALONU teras katını tuttuk evleniyoruzzz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…