2012 BURSA Gelinleri nerdesiniz.. Yerleri paylaşıp bilgi verelimm

hangi kuaför canım bu dedğin ben çok düşündüm bu kuaför işini rezil etmesinler saçımı makyajımı diye heykelde bi kuaföre gidicem

benim kuaförüm almira otelde içinde Q bayan kuaförü var orası.. kına için de karlıtepe yi tuttuğumuz için onların anlaşmalı kuaförleri varmış onlardan birine gidicem. eğer böyle bişey olmasaydı yine almiraya gidicektm..

anladım canımda oralar biraz tuzlu olur sanki. bulvardada çok güzel kuaförler var ordan birinede gidebilirim. ama işte fiyatları çok fazla çıkarıyolar.

anladım canımda oralar biraz tuzlu olur sanki. bulvardada çok güzel kuaförler var ordan birinede gidebilirim. ama işte fiyatları çok fazla çıkarıyolar.

kızlar düğününüz mayısa kadar değilse, biz hepsini gezmei düşünüyoruz, fikirlerimi yazarım, kararımız mayısa kadar netleşir

Bende inşallah 2012 senesinde gelin olacağım iki mekan arasında tereddüt ediyoruz. İkisi de mudanya yolu üzerinde. heybeli ve yolüstü. Yolüstüne erkek tarafı gitmiş bilgi almışlar beğenmişler. Ben de heybeliyi gördüm o da iyi gibi. Yolüstü hakkında çok olumlu yorumlar aldım geçen sene arkadaşım düğün yapmıştı gidememiştim ne yazıkki :S Heybeli konusunda da pek fikrim yok açıkçası. Uzun lafın kısası iki mekan arasında tereddütteyim sizlere danışmak istedim yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Slm arkadaslar. BizIm dügünümüz Gold Wedding sin Sayani gold olan 1.katindaki salonunda oldu. Kesinlikle tavsiye ederim A dan Zye herseyimizle ilgilendiler personeli harika nikah tarihimizi bile dügünümüze 3 gün kala onlar ayarladi. Dügünün ilk dakikasindan son dakikasina kadar etrafimizda döndüler. Stüdyo cekimlerimiz dügünden sonra oldu kuaför getirdiler makyajimi tazelemek icin, yani daha bir sürü sey harika bi ekip. Calistiklari kuaför salonu 1.5 yil önce Kuaför Ünlü idi harikaydi, simdi baska biyerle calisiyorlarmis arkadasimin dügünü oldu suanki kuaförleride cok güzelmis. Ikramlari ise 1.5yil önce bizim dügünümüzde tiramisu sinirsiz icecek dondurma idi. Hala tüm davetlilerimiz dügünümüzden bahsediyolarmis cok gurur verici :) (Bizim ögle dügünü idi 3,250 tl ödedik 1,5 yil önce simdi 4bin küsür imis.)

ewet çoğu salon hafta sonlarını kınaya vermek istemiyor, her gittiğimiz yer aynı cümleyi kulanmaya başlayınca sinirlerniyorum artık.. ben de daha baştan biliyorum haftasonunu düğünlere vermek taratarısınız ama... diye bir cümleyle giriş yapıyorum olaya
ben salonu ayarladım sayılır da, henüz kontrat yapmadık, yapınca neresi olduğunu yazarım burda...

ben nişanda salonun kuaförüne gitmiştim şimdiye kadar olmadığı kadar güzel olmuştu herşey ama bilemezsin ki diğerlerinin nasıl çıkacağını
ben de nişanda salonun kuaförüne gittim, ama kendi kuaförümü de önceden ayarladım, eğer beğenmeseydim direkt ona gidip bidaha yaptıracaktım ama çok şükür gerek kalmadı, sağolsun herşeyi çok güzel yaptı kınada da salonun kuaförü yapacak, ama düğünde kendi kuaförüme gideceğim büyük ihtimalle..
Tuttuğumuz salonun kuaförü Altıparmak'ta Yılmazay Kuaförmüş. Yaptığı saçlarabaktım netten, güzel görünüyor ama yine de emin değilim, ve düğünü riske atamam, çünkü kendi kuaförüme gidip tekrar yaptırmaya vaktim olmaz düğün günü

ikisi hakkında da pek bi bilgim yok, ama haziranda heybelide iş yerinden bi arkadaşın düğünü var...

benim kınamı yapmak isteyip de yapamadığım salon yani.. 1 gün önceden tlfla ön rezervasyon yaptırıp da, ertesi gün kontrat yapmaya gittiğimde daha o sabah başkasına verdiklerini öğrenip sinir krizi geçirdiğim salon
Hala içimde uhtedir orası.. yine onların bünyesinde biyer ile anlaştık, ama hala aklım Şayan-ı gold'dadır benim

kızlar düğününüz mayısa kadar değilse, biz hepsini gezmei düşünüyoruz, fikirlerimi yazarım, kararımız mayısa kadar netleşir

yok benim dğün ağustosta ta valla canım çok mutlu olurum fikirlerin çok önemli inan :):)

ya aslında küçük salon okadar çokki sadece yer olarak bize uygun değil ben hala araştırıyorum belki bi umut olarak. artık kısmetse olur olmassada yapçak bişey yok :)

yok benim dğün ağustosta ta valla canım çok mutlu olurum fikirlerin çok önemli inan :):)

Eveett, pazar günü kuaförleri gezdik,

Sedef kuaför var pembe çarşının üst tarafında, çok ahım şahım lüks bir yer değil, yanındakilere ve ekstralara çok fiyat istiyor ama kadın iyi gibi
Letha var beşevler de açıkçası çok gözüm tutmadı onun da ekstraları pahalı ve çok işin üstesinden gelebilecek gibi gelmedi
Alen var bir de, oradaki kadın da çok bilmiş çok bilmiş konuştu sinir etti bizi elektrik problemi oldu, o yüzden şimdilik düşünmüyoruz.
tek seçenek altıparmaktaki kaldı pazar günü kapalı olduğu için bakamadık.

Tavsiyem sizler de bir görüşün kızlar fikirlerinizi paylaşın, hep birlikte karar verelim

kızlar sıze 3 tane kuafor sölıcem kesınlıkle bakılıcaklar arasına koymalısınız onlarıda. bırı halın orda zarife bırı carrefour arka taraflarında mine bırıde kanalboyunda fatos. sac makyaj konusunda harıka ucu de. dusunen olursa adres verebılırım.

ekstra olarak bi kardeşim gelicek zaten başka kimseyi götürmem kuaföre de canım kadın kuaförden ziyade erkeğe bakmakta da fayda var erkekler daha çok ilgili oluyorlar. sözümde erkek yaptı inan daha çok memnun kaldım. ben altıparmaktakilere bakıcam zaten kardeşimin sevgilisi eskiden kuaförde çalıştı tanıdığı çok. altıparmaktaki cake filan var oranın sahibi erkek ama oda iyi.zaman yaklaşmadan gidemiyorumda bekliyoruz bakalım inşallah doğru düzgün bi kuaför çıkar karşımıza

canım bunlar salonun verdiği kuaförler, yoksa ben de kendi tanıdığım kuaförü tercih ederim ama içinde iyi birşey varsa boşuna masraf yapmayalım dedim.

cgdm16 - dün iş yerimde bir arkadaş da diyordu fatoş kuaför var güzel diye. Sen kendin gittin mi, nasıl bir yer

kına için salon tuttuk bizde bizim eve yakın ankara yolunda okyanus düğün salonu 900 lira bu arada içinde piyanist video fotoğraf çekimi ve kuaförde hediye verdiler. kuaföre gidip bakıcam eğer güzelse yaptırıcam. boşa masraf yapmayalım

bnm nısan sacıma bakabılırsın ıstersen ve makyajıma sacımın boyamasından tutta yapıma ve makyaja kadar orası yaptı. bıde oraya gıtmeyı dusunen ark bana sölerse tel edıp gonderdıgımı söleyebılırım daha ıyı ılgılenebılır. ısını cok ıyı yaptıgı konusunda garantı verebılırım. bnm makyajım sabah 9 da yapıldı aksam 1 e kadar aynı sekılde akmadan durdu. gercı sac makyaj tazeletmeye gıttım ama makyajıma ellenmedı bıle sacımı duselttıler.

tatlım sacımı gorebıleceklerını ekledım bakabılırsın

aa hayırlı olsun, sevindim canım

çiğdemcim canım nasılsın? ya bişi sorcam sen nişanlığını ne kadara almıştın? ben de böyle pembe bişey düşünüyorum kınada da, gidip bakmadım daha aysira'ya, önce sana sorayım dedim

çiğdemcim hangi kuaföre gittin?
ben saçımı kendi memleketimde yaptıracağım muhtemelen ama makyaj için biyer bulmam gerekiyor gece bitimine kadar akmadan bozulmadan durabielcek doğal görünümlü bir makyaj...

tatlım sacımı gorebıleceklerını ekledım bakabılırsın

çok güzel herşeyin saçında kıyafetinde bayıldım inşallah işte benimde içime siner . beşevler uzak bana orasını eledim. ama saliha kuaföre bir bakayım aklımda orası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…