2012 BURSA Gelinleri nerdesiniz.. Yerleri paylaşıp bilgi verelimm

svdmrt

24.06.2012
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
186
7
96
Merhaba arkadaşlar biz 2012 haziran ayında evlenicez ve en kısa zamanda yer araştırmalarına başlıcaz buradan sizlerlede paylaşıcam.. sizinde bildiğiniz önerebilceğiniz yerler olursa sevinirim. biz 5000 ile 10000 arası cumartesi günü yemeksiz sadece ikramlı yer bakıcaz

bizde dün gold a gittik haziranda tüm c.tesiler dolu.. pazarlar boştu.. 7.500 tl dediler fiyatada.. elegansa ve heybelinin büyük salonuna gidicez bakıp konuşmaya haberleşrz yine :)

mrb,bende senin gibi haziran gelini olucam bizde başladık bakmaya salonlara arya parka baktık tavsiye etmiyorum hiç beğenmdedim ve 8000 dedi ,temmuz ayında merinosta yıldırım beyazıt salonu ve teras salona baktık bayıldım ama net rakam vermemişlerdi tekrar fiyat konuşmaya gidicez ben baktıkca paylaşırım hepimize kolay gelsin:))))[/QUOTE]

cnm merınosta kı teras katın kapalı kısımları yada kapatılma ıhtımalı var mı acaba

kızlar slm bende 2012 gelınıyım allah kısmet ederse 30 hazıran yada 1 temmuz olarak dusunuyoruz tarıhı.... bı cok salona gıttım gorustum ama tam ıcıme sınen bı yer olmadı. ben hep kır dugunu ıstemıstım ama bı kac kısının dugunlerınde olan rezalet sonrası ıster ıstemez vazgecmek zorunda kaldım. o yuzden suan gonlum hep teraslardan yana ama malesef kısı sayısı cok olunca o kadar ınsanı sıgdırıcak teras bulmakta zorlasıyo. suan ıcın zas teras solunun bıtmesını beklıyoruz. nedense oraya ılk gıttıgımızde ınsaat olmasına ragmen ıcımızde acayıp bısıler oldu. ayrıca ben nısanım ıcın yıldırım dugun sarayını tuttum eger 500 kısılık salon yeterlı olabılecek varsa aramızda kesınlıkle oraya bı goz atmanızı tavsıye ederım yada ınt den bakabılırsınız. o kadar cok yere baktık kı o kadar cok sıkıldık kı gonlumuze gore bı yer bulamamaktan suan sadece nıkah mı yapsak dıye dusunmeye basladık dogrusu allah hepımıze kolaylık versın

merhaba çiğdm bizim de kafamız çok karışık.. aslında açık alan istiyoruz ama şu 2 senedir haziran da havalar güven olmuyor dediğin gibi bikaç arkadaşım çok muzdarip oldu ki ben böle bişeyi yaşamak istemiyorum.. oturur ağlarm sanrm :)) elegansa baktınız mı siz? nerelere baktınız salon olarak fiyatlar hakkında da bilgi verebilrsen sevnrm

çiğdemcim sana kaç kişilik bi teras lazım? bir de zas nerede, cahilliğime ver

elegans a bakmadık cnm cunku orası sadece yemeklı verıyormus bu sene oda bızı asar cunku 1000 kısılık falan dusunuyoruz.çalıskana baktık 550 kısılık falanmıs 3500 tl istiyor. atalay prenstekı buyuk salona baktık 1000 kısılıkmıs 5000 cıvarı bısı demıstı galıba ama salonu begenmedık.arya parkta bı dugune gıttık yandakı dugunle sesler bırbırıne karısınca fıyat bıle sormadık. gold dusunmustuk oda kucuk geldıgı ıcın fıyat bılgısı almadık. melodiye baktık 3000tl cıvarındaydı onuda begenmedık. grand salona baktık 4 bın 5bın arası bı fıyattı ama ısletmecısı bızım kısı sayımızı karsılayamacagını soyledı . sımdılık aklıma gelenler bunlar fıyatlarda tereddutte kalarak yazdım cunku begenmedıgım ıcın pek onemsemedım ve dogal olarak unuttum fıyatlarını... u arada bı yer daha aklıma geldı zas teras ve normal salon var 1000 kısılık ıkısıde ve cok gusel 4bın kapalı 4500 terasa istedıler.bıde kucuk sanayıde besob var orasıda gusel 2 salonu bıde terası var fıyatlarıda uygun. 3000 cıvarı falan sanırım. daha baktıgım yerler olursa yazarım.

çiğdemcim sana kaç kişilik bi teras lazım? bir de zas nerede, cahilliğime ver

800 - 1000 arası lazım canım. zas teras ta gıda toptancıları carsısının tam karsısında ızmır yolu uzerınde

canım biliosun çalışkanı nişan için tuttum ben, orasının kapasitesi 550 kişilik değil ki, ben bile 650 kişi için fiyat anlaşması yaptım. Terası da en az 200-250 kişi alır bence.
Armoni düğün salonunun terası da hoş aslında, 800-1000kişilik fln orası da, yeni açıldığı için fiyatlarda uygun, bir bak istersen...

canım armoni ye bakmadım daha aklımda ama orasıda..... çalıskana gelınce ben de nısan ıcın gıdıp konustugumda bana verılen bılgılerden yola cıkarak yazdım. ayrıca teras kısmı ıle salon arasında camlar oldugu ıcın bana pek saglıklı gelmedı yanı terasta oturup dugun ızleyeblecek gıbı oldugunu pek dusunmuyorum sankı ordakıler soyutlanmıs gıbı bısı oluyo yanı sahsen ben bı dugune gıtsem orda olmak pek hosuma gıtmezdı :)))) o yuzden orasını da sımdılık kafamdan sıldım cnm

hımm anladım canım, camları açıyorlar gerçi ama sen bilirsin yine de, bizim nişan kasımda zaten orada oturan olmayacak, ama sigara içenler için iyi olacağını düşünüyorum
armoninin terasını ben beğendim, kınam için düşünüyorum ben de, gold da seçenekler arasında tabi.
armonideki bayan da çok ilgili, ve yağmur yağma riskine karşılık alttaki salonlardan birini o gün boşta tutuyorlarmış, bana öyle demişti. Fiyatlar da çok uygundu. Tam hatırlamıyorum ama gezdiğim salonların en uygunlarındandı..
Yeni açılacak olan ipek kozaya gidip baktın mı?

merhaba kızlar bende ağustos geliniyim, Bursalıyım fakat kınam Bursa'da düğünüm İstanbul'da olacak, Bursada kına için uyugn bir yer arıyorum fiyatlar okuduğum kadarıla pahalı acaba kına ve düğü için fiyat değişiyor mu?

hayırlı olsun canım, bazı salonlarda özellikle soruyorlar düğünmü nişan mı die? fiyat farkı oluyormuş, ama bazı salonlarda kesinlikle farketmiyor. Fiyatlar genelde güne ve aya göre değişiyor, hafta içi daha ucuz oluyor. Birde yaza göre sonbahar kış fln daha ucuz oluyor, bilgin olsun...

çiğdemcim çok hızlısın maş. heryere bakıorsunuz harika.. bizde daha tık yok diebilrim tek bi yer dışında :S nişanlımın işlerinden dolayı bakamadık daha..ama ilk işim heybeli ve grand salona bakmak olcak.. böle giderse hiç bi yerde yer kalmıcağını sanıyrmmm.. böle bi durum olursada eylülde düğün olsun derim yapcak bişi kalmaz o zmn :S

cnm merınosta kı teras katın kapalı kısımları yada kapatılma ıhtımalı var mı acaba[/QUOTE]

çatısı var kapatıyo yani yağmur fırtına şeklinde yağmassa sorun olmaz canım:))etrafı açık sadece üstü kapalı o yönden sevdim orasını ben:)

canım stadyumun karşısında bayındırlık iskan müdürlüğünün salonu var 300-350 kişilik çok şirin bi yer masalar giydirilmiş şekilde ferah bi salon, ben kınamı orda yapmayı düşünüyorum fiyatıda çok uygun 650 tl di bi bak derim:))

canım hızlı olmak zorundayım baska carem yok mesela dun armonıye gıttım konusmaya 30 hazıran yada 1 temmuz dusunuyoduk 30 hazıran dolmus bıle... yanı senın anlayacagın hepımız elımızı cabuk tutmalıyız

çatısı var kapatıyo yani yağmur fırtına şeklinde yağmassa sorun olmaz canım:))etrafı açık sadece üstü kapalı o yönden sevdim orasını ben:)[/QUOTE]

aaa ıste buna cok sevındım derhal gıdıp orayada bakıcam ... tesekkur ederım bılgı ıcın tatlım

canım bende kına ıcın öle uygun fıyatlı bı yer arıyorum . orayı öle her onune gelen tutabılıyomu yoksa devlet memuru falan olmak mı gerekıyor. ben orda arkadasımın nısanına gıtmıstım kına ıcın yeterlı bı yer bence

bu arada dun ıkı yerle gorustum hemen sızlere bılgı vereyım. hanzade dıye bı yere baktım 680 kısılık dedı adam temmuz ayı ıcın verdıgı fıyat 4.500 tl idi bıldıgımız standart hızmetler var ıcınde bıde armonı ıle gorustum orasıda 650 700 kısılıkmıs bı terası var bıde 2 tane salonu kapalı salon fıyatları 3.750 terasa ıse 4.500 tl dedı ayrıca terası tuttugunuzda asagıdakı salonlardan bırını yagmura karsı sızın ıcın kapalı tutuyorlar .. bu olay benım cok hosuma gıttı fakat kısı sayısından yana tereddutlerım var

aaa ıste buna cok sevındım derhal gıdıp orayada bakıcam ... tesekkur ederım bılgı ıcın tatlım

canım bende kına ıcın öle uygun fıyatlı bı yer arıyorum . orayı öle her onune gelen tutabılıyomu yoksa devlet memuru falan olmak mı gerekıyor. ben orda arkadasımın nısanına gıtmıstım kına ıcın yeterlı bı yer bence[/QUOTE]

rica ederim canım benim:)inşallah beğenirsin biz baktığımızda fiyatlar belli olmamıştı bakalım bizde tekrar gidip bakıcaz daha,bayındırlığı herkes tutabiliyo canım memur olmaya gerek yok ben nişanımı orda yapıcaktım gidip konuşmuştuk kapora vermiştik ama sonra açık bi alan olsun istediğim için vazgeçmiştim ama kına için çok ideal bi yer kınam orda olucak inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…