kızlar bende iktisat son sınıf öğrenncicsiyim, bu sene kpss kursuna yazılıcam, okulla beraber yürütmeye çalışıcam...
hepimiz iççin hayırlısı olur inşallah
başarılar honour ama mezuniyeti sakın askıya alma iyi çalışmalar bilgiler taze olucak çok şanslısın:89::89:
teşekkürler canım ama hiç taze bi bilgim yok, çok boş bi zihinle mezun olucam, ingilizce eğitim gördüm, kimi türkçe anlattı kimi ingilizce, ama sınavlar hep ingilizceydi, beynim bullandı..
okula ilk kez başlar gibi başlicam kpss kursuna
slm arkadaşlar bende iktisat 3. sınıfım... kpss a ya mı yoksa b ye mi yöneliyim hiç bilmiyorum. rotasyonlu meslekler istemiyorum açıkçası. bildiğim kadarıyla kpss a grubu mesleklerinden bir tek gelir uzmanlığı rotasyonlu değilmiş. bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlarım varsa bana yardımcı olabilir mi?
arkadaşlar bende iktisat 3. sınıfım.sizce bu yıl ortaöğretimlerin sınavlarına mı giriyim yoksa kpss a ya mı?
daha doğrusu hani sınavlara girme hakkım var tam da bilmiyorum kızlar yaa
eğer doğru kaynaklarla çalışırsan ve günde 8 saat ayırabilirsen bence olur.ben de a grubuna çalışmayı istiyorum ama oğlum var,çok hareketli bi çocuk ders çalışmayı bırak nefes bile alamıyorum bazen.2010da ki sınavda 77 aldım p3 ten.düz memurluk olsun diye dua ediyorum yoksa tekrar ders çalışmak hayal gibiçok kararsız kaldım a 'dan mı b'den mi hazırlansam ? bu saatten sonra A ' dan hazırlanmak kolay mı yapılabilinirmi onu da bilmiyorum
eğer doğru kaynaklarla çalışırsan ve günde 8 saat ayırabilirsen bence olur.ben de a grubuna çalışmayı istiyorum ama oğlum var,çok hareketli bi çocuk ders çalışmayı bırak nefes bile alamıyorum bazen.2010da ki sınavda 77 aldım p3 ten.düz memurluk olsun diye dua ediyorum yoksa tekrar ders çalışmak hayal gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?