• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012-2013 Sosyoloji bölümü 1. sınıf (yeni kayıt )

Ben de sınavsız ikinci üniversite olarak sosyoloji okumak istiyorum ancak kayıt için zamanım yok.Acaba hafta sonları kayıt yapıyor mu bürolar.Bilgisi olan varsa acil paylaşır mısınız?

kayıt zamanı ctesi günleri çalışıyor bürolar
amaa kesin bilgiyi bağlı olduğun büroyu arayarak al canım

kızlar nasıl gidiyor çalışmalar..
sosyal hizmetler bölümündeyim ben 4 dersimiz ortak ..
sosyolojiye giriş,psikolojiye giriş,sosyal politika ve temel bilgi teknolojileri

sosyal politika nın 4 üncü konusundayım, fakülte kitaplarından çalışmak gerçekten zor,anlatım dili keşke biraz daha sade olsaymış..
sizler nasıl çalışıyorsunuz?

canım ben sosyolojiye giriş ile başladım 3.ünitedeyim.
dediğin gibi anlatım dili zor
aslında anlıcam ama çok uzun gereksiz kelimelerle anlatılmış ondan beynim bulanıyo
bide ilk sosyologlar falan
hangisi hangi görüşü savunuyordu birbirine karıştırıyorum çok :20:
bugün bi kırtasiyeye sordum kitap
karacanın destek kitabını getirtçekmiş
ona bakıcam bi gelince,özet konu anlatımlıymış

canım ben sosyolojiye giriş ile başladım 3.ünitedeyim.
dediğin gibi anlatım dili zor
aslında anlıcam ama çok uzun gereksiz kelimelerle anlatılmış ondan beynim bulanıyo
bide ilk sosyologlar falan
hangisi hangi görüşü savunuyordu birbirine karıştırıyorum çok :20:
bugün bi kırtasiyeye sordum kitap
karacanın destek kitabını getirtçekmiş
ona bakıcam bi gelince,özet konu anlatımlıymış

söyleyen kişi yanılıyo cnm..
aöf rektörlüğü kitapların telif hakkını hiç bir yayın evine vermedi.. yardımcı kitap çıkartmaları söz konusu bile deil..
aylardır araştırıyorum..aramadığım yayın evi kalmadı hepsi de çıkçak demişti ama hiç biri çıkartamadı..
sadece soru bankası çıkarttılar...hatta karacan da soru bankaları bile eksik bazı derslerin yok...
yardımcı kitap olayının piri murat yayınları telif hakkı olsaydı şimdiye çıakrtmış hattaa deli gibi de satmıştı ama sadece soru bankası çıkartabildi...
egemin yada muratın soru bankasını alıcam ben de soru çözmeden de olmaz yani..
sosyolojiye geçen sene de yasaktı yardımcı kitap bu sene de tüm bölümlere yasaklandı..
eski yardımcılar vardır varsa onların da içerikleri bizim konuları tutmuyor cnm..
çok araştırdım iyi biliyorum..
fakülte kitaplarına mahkumuz..

sosyolojiye ve psikolojiye giriş dersini en sona bıraktım ben gerçketen zor dersler..
sosyal politika kolay geldi bana,4 konusu 1 haftada bitti..
çıkmış sorulardada 20 net falan yapıyorum..

temel bilgi teknolojilerine geçtim o derste gerçketen çok basit geldi..
kolay dersleri önce çalışayım zorları sona bırakayım dedim hayırlısı bakalım..
sanırım moral olsun die koymuşlar o dersi de
:10:

Kızlar az önce kuzenim aradı ve ek yerleştirmelerde sosyolojiyi kazandığımı söyledi :8::8::16::21::21::21::46::46: çok mutlu oldum. Artık ben de aranızdayım :46::46:

Kızlar az önce kuzenim aradı ve ek yerleştirmelerde sosyolojiyi kazandığımı söyledi :8::8::16::21::21::21::46::46: çok mutlu oldum. Artık ben de aranızdayım :46::46:

hoşgeldin cnm :D
ben de tam sosyoloji sayılmam sosyal hizmetlere yerleştim ben de,
ama 3 sınıfta sınavsız geçicem sosyolojiye ALLAH nasip ederse..

Tamda aradığım gibi bi yer çok güzel olmuş böyle bi topluluğun olması.
Merhaba arkadaşlar bende bu yıl aöf sosyolojiye başladım :1:

kızlar bu sene sosyal hizmetlere yerleştim.. gerçektende 3. senemde sosyolojiye geçebilir miyim ? moralim çok bozuk lütfen cevaaaap :43:

kızlar bişey sorucam osym nin sitesinde ek yerleştirmeler 8 9 10 ekim de deniyor fakat aöf de 19 una kadar denmiş hangisi doğru şimdi kafam karıştı :26:

kızlar bişey sorucam osym nin sitesinde ek yerleştirmeler 8 9 10 ekim de deniyor fakat aöf de 19 una kadar denmiş hangisi doğru şimdi kafam karıştı :26:

Ösym'nin başvuru tarihleri 8-9-10 ekimdir. Ondan sonra yerleştirildiyseniz, sizin kayıt tarihiniz 19 ekim olması gerekli.

kızlar bu sene sosyal hizmetlere yerleştim.. gerçektende 3. senemde sosyolojiye geçebilir miyim ? moralim çok bozuk lütfen cevaaaap :43:

evet cnm sınavsız geçiş hakkımız var..
önlisans diplomasını aldıktan sonra lisans tamamlama tarihlerinde kayıt olabiliriz hem de sınavsız :D

3.sınıftan başlıycaz nasipse..

GÜNAYDIN KIZLAR.bende sosyolojide baslıyorum bu sene.kitaplarımı alamadım daha.2. unv olarak okuyacam valla oyle gaza geldımkı 3. ünv bıle okuyabılırım (: nasıl bir calısma programı dusunuyorsunuz bazıları cıkmıs soruları ezberle aynıları cıkıyo dıyor ama ben oğrenmek ıstıyorum bu bolumu.

evet cnm sınavsız geçiş hakkımız var..
önlisans diplomasını aldıktan sonra lisans tamamlama tarihlerinde kayıt olabiliriz hem de sınavsız :D

3.sınıftan başlıycaz nasipse..

ekolcum iyi ki bu formda senle karşılaşmışım..çoook teşekkürler..:16:
inşallah başlarız canım ..:31:

selam arkadaşlar bende bu yıl sosyolojiye kayıt yaptırdım.Ders çalışmayada başladım ama karşılaştırmalı siyasal sistemlerde bittim :) nasıl çalışıp anlıyosunuz o konuları yardımcı olursanız sevinirim :))
:18:

Valla hepsi de zor, çalışmadan olmaz ama en zoru Karş.Siy. Sist.
Off, psikoloji zevkli, sosyal politika da...
Sosy. giriş, temel kavramlar ve yöntemler hemen hemen birbirinin tekrarı.
Vesselam çalışmak lazım arkadaşlar, ben şimdi okumaya gidiyorum biraz.

ben de bu yıl sosyolojiye kaydoldum.. psikoloji ve sosyoloji ilgi alanım olmuştur hep, okumak bu yıla nasipmiş.. Anasıfı öğremenyim aslında ama sonunda bu bölümle ilgili bi meslek edinirsem çok daha sevinirim, belki belki öğretmenlikten vazgeçebilirm .. hayırlısı..

Arkadaslar merhaba. Ben de yeni kayit oldum bolume:) herkese simdiden basarilar diliyorum insallah hakkimizda hayirlisi olur. Bugun ders calismaya baslayacagim artik :)
Ayrica size ders programi fotografi aticam ama nasil atiliyor bilmiyorum :(

dzpj6.jpg

Son düzenleme:
Back