ben bana verilen kitapları ve eksik kitaplarımı önceki mesajlarda belirtmiştim.
bende bu sene başlıcam inş. iyi gider bakalım kızlar ya yalnız aranızda bu sosyoloji lisansı tamamlasıktan sonra yüksek lisans yapmak isteyen yok mu??????
hoşgeldin cnm hayırlı olsun
ben düşünüyorum ama önce lisansı bitirelim hayırlısıyla
super haber bu hakkında hayırlısı olsun cnm:) gelince hangi derslerden kitap aldın yazarmısın:)Hoşgeldiniz aramıza :) Bu sabah AÖF'ten aradılar. Eksik kitaplarım gelmiş onları almaya gideceğim
super haber bu hakkında hayırlısı olsun cnm:) gelince hangi derslerden kitap aldın yazarmısın:)
hadi hayırlısı cnm allah kolaylık versinGitim aldım kitaplarımı. Eksik kitaplarımı verdiler..
Psikolojiye giriş
Sosyolojide araştırma...
temel bilgi teknolojisi
hangi dersin kitaplarını aldın cnm kitaplar incelmişmi yoksa kalınmı öle gene hayırlı olsun cnnm kitaplarınla mutluluklar dilerim bol bol çalış emi darısı bana inş allahım amin ogünü iple çekiyorum:)kitaplarımı çok sevdim kızlaaarr....
hatta onları nerdeysee kaplamak istiyorum :90::90::90:
hangi dersin kitaplarını aldın cnm kitaplar incelmişmi yoksa kalınmı öle gene hayırlı olsun cnnm kitaplarınla mutluluklar dilerim bol bol çalış emi darısı bana inş allahım amin ogünü iple çekiyorum:)
Hadi Allah zihin açıklığı versin. Bende birazdan oturacağım başına..
200 sayfamı:44: gene çok sayfaya allah yardımcımız olsun
incelmiş canım yaa ortalama 200 sayfa civarı hepsi,
o eski kitaplar gibi değiller.
sosyal politika
karşılaştırmalı siyasal sistemler
sosyolojiye giriş
temel bilg.tekn.
sosyal bil.temel kavrmlar
sosyolojide araştırma yönt.ve tekn.
psikolojiye giriş
ne mezunusun lisemi üniversitemiarkadaşlar bölümünüz hayırlı olsun bende bu bölümde okumak istiyorum sınava hazırlanacağım kaç puanla girdiniz matematikden kaç net yaptınız , sosyoloji dersler nasıl zormu?yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?