Fakültemiz ara ve dönem sonu sınavlarında öğrencilere, beş seçenekli çoktan seçmeli testler uygulanacaktır. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecektir.diyor kızlar inceleyin
o çalıştığımız 400 sorudan birileri çıksa ben gene razıyım çalışmaya soru bankası ve aöf kitapının sorularını yuttum ama onlardan çıkarmı orasıda muamma allah sonumuzu hayır etsin
yolladığım linke gir sınavlar yazıyor solda ona tıkla çıkar karşısına Sınavlarda her bir ders için ne kadar soru soruluyor ve ne kadar süre veriliyor? böle birşey çıkar ordan oku cnm
gördüm canm ya bilmiyorum. Sorular zaten zordu. Inşallah kolay sorarlar Amac nedir anlamadm. Yarn ola hayrola. Son dakka moralim bozuldu. Bu sefer basit yanlardan sorsalar öyle bir girdimki kitabımın uc noktalarina her sey karışık bende. Hepimize başarılar.
yani 1konudan toplam 100soru rahat çıkıyor. konuların derlemesini yaparsak ya da test kitaplarında öyle. 2.oturum sınavları şak şak yapabildim ama ilk gün biraz karıştırdım hepimiz için hayırlısı olsun kızlar