• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012-2013 Açıköğretim Sınav Süresi Değişti Dikkat!!

dün öğrenmiştim bende çok moralim bozulmuştu...son dakka ne biçim iştir bu yaa, resmen motivasyonu düşürmektir bu....

dün öğrenmiştim bende çok moralim bozulmuştu...son dakka ne biçim iştir bu yaa, resmen motivasyonu düşürmektir bu....

zaten 1konuda +100 tane soru var kitaplarda.
çıkacak 4konu var bide oturup 400 tane soruyu çözmekle uğraş evde. sınavda hangi biri çıkarsa ohoo...

zaten 1konuda +100 tane soru var kitaplarda.
çıkacak 4konu var bide oturup 400 tane soruyu çözmekle uğraş evde. sınavda hangi biri çıkarsa ohoo...
o çalıştığımız 400 sorudan birileri çıksa ben gene razıyım çalışmaya soru bankası ve aöf kitapının sorularını yuttum ama onlardan çıkarmı orasıda muamma allah sonumuzu hayır etsin

Simdi gördüm yazgini. Ama ben sayfasında göremedim . Son dakka şoklardayim. 20 soruya niye indirmisler yaa.

Simdi gördüm yazgini. Ama ben sayfasında göremedim . Son dakka şoklardayim. 20 soruya niye indirmisler yaa.
yolladığım linke gir sınavlar yazıyor solda ona tıkla çıkar karşısına Sınavlarda her bir ders için ne kadar soru soruluyor ve ne kadar süre veriliyor? böle birşey çıkar ordan oku cnm

gördüm canm ya bilmiyorum. Sorular zaten zordu. Inşallah kolay sorarlar Amac nedir anlamadm. Yarn ola hayrola. Son dakka moralim bozuldu. Bu sefer basit yanlardan sorsalar öyle bir girdimki kitabımın uc noktalarina her sey karışık bende. Hepimize başarılar.

ya 100 soru dedigin kitaplarda nasil 100 soru var_?

ayri calisma kitabinda mi?

ya 100 soru dedigin kitaplarda nasil 100 soru var_?

ayri calisma kitabinda mi?

yani 1konudan toplam 100soru rahat çıkıyor. konuların derlemesini yaparsak ya da test kitaplarında öyle. 2.oturum sınavları şak şak yapabildim ama ilk gün biraz karıştırdım hepimiz için hayırlısı olsun kızlar

Back