2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

tatil yapmak en büyük hakkın tabiki pıtırcığım seni çok özlicem kendine dikkat et oralarda emi

laptopun olsaydı harika olurdu ama olsun tatlişim bunada şükür dimi

bu arada Berat Kandilim mübarek olsun canım...

Tamam tatlışımm

Ewet canım bunada şükür yha hiç görüşemeseydikk

Senin de kandilin mübarek bütün duaların kabul olsun bitaneciğimmm

Tamam tatlışımm

Ewet canım bunada şükür yha hiç görüşemeseydikk

Senin de kandilin mübarek bütün duaların kabul olsun bitaneciğimmm

çok sağol güzelim seninde bütün duaların kabul olsun

bitanem ben ağustosda annemle türkiyeye gidiyorum Allahın izniyle sevdiceğimde izin aldı oda gelicek 10 aydır hasretimiz biticek inşallah

çok sağol güzelim seninde bütün duaların kabul olsun

bitanem ben ağustosda annemle türkiyeye gidiyorum Allahın izniyle sevdiceğimde izin aldı oda gelicek 10 aydır hasretimiz biticek inşallah

amin aminn

Oyy çok sewindim tatlışım yhaa , çok mutlu ettn beniii kawuşuyorsunuz demek sonunda

Kaç günlüğüne geliyorsun, nereye geliyorsunnn bitanemm

Bu akşam hep birbirimize mutlu haberler verdik ne güzel yhaaa Hep böyle olalım hep mutlu mutlu heberler werelim birbirimizee inşş

evet 10 aydan sonra kavuşucaz inşallah Allahın izniyle

2 haftalığına gelicez ilk iki gün istanbulda olucaz diğer günlerde düzcede sevdiceğimlerde misafir kalıcaz annemle

vallah esmerim dilerim Rabbimden birbirimize hep böyle mutlu sevinçli haberler veriririz inşallahhh Allahım daim etsin

Hehehe

Benimde sözleneceğim yok 2011 de

2012 ye kaldım bende hatta 2013 bile diyebilirim ,

Aşkım yanımda olsunda warsın söz de olmasın napim yaww

ya olsun senin yaşın daha küçüktü hatırladığım kadarıyla
ben napim ekimin 8inde 23 dolacak
hala tık yok

Kawuşcanız bbemde hemde ne kawuşmakkk

Kıss onlarda mı kalcanızz ayy ne güzel yhaa tam tadını çıkarcanız yanii çok çok sewindim bebeğim hele bide onun yanında kalcan yhaa dahada bi sewindim gezer dolaşırsınız işte ne güzell

Amin inş fısıtğım hep güzel haberlerle gelirizz

evet bitanem sevdiceğimlerde kalıcaz harika bir kavuşma olucak vallaha ancak bu şekil birbirimizden birşey anlıyabiliriz çünkü ben aslında istabulda kalıyorum sevdiceğimde düzcede böylesi çok daha iyi olucak ayni evde sevdiceğimle sevdiceğimin ailesiyle annemle çok seviniyorum Allahın izniyle az kaldı bu günlere

Sewin kuzum sewin sonuna kadar hakediyosun çünkü sewinmeyi

Ailesiylede bi güzel kaynaşırsınız ohh ohh ,

Sewvdiceğinlede gezersin bol bol şu günlerin acısını çıkartırsınız ne güzell

Çok mutlu oldun canım senin adına çok mutlu ol tatilinde tatma mı bitanemm çünkü hakediyosunn herşeyin en güzeline layıksın sen şekerim benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…