2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

esmerim yavru kuzum nerdesin geeel bu hasret bitsin artıkın geeel sensizlik başıma vurdu geeel seni özlem dolu bekliyorum geeel ablasının güllü geeel

esmerim yavru kuzum nerdesin geeel bu hasret bitsin artıkın geeel sensizlik başıma vurdu geeel seni özlem dolu bekliyorum geeel ablasının güllü geeel

Burdayım yawru ceylanım bende özlemle ve hasretle seni buralarda bekliyorummm

İnş akşam burda olursun bebeğim bol bol konuşuruzz

esmerim biçim biçim ölürüm kız senin için çok özledim seni bitanem hoşgeldin sefalar getirdin

Hoşbuldum bitanemmm sende hoşgeldinnn kızçemmm

Napıyosun ne ediyosun anlat bakimm , bütün gelişmeleri herşeyi herşeyi çok özledim kızımm seniiii

Hoşbuldum bitanemmm sende hoşgeldinnn kızçemmm

Napıyosun ne ediyosun anlat bakimm , bütün gelişmeleri herşeyi herşeyi çok özledim kızımm seniiii

hoşbuldummm bitanemmm

evdeyim canım senin gelmeni bekliyordum herşey bildiğin gibi çok şükür sen neler yapıyorsun beni birakıp nerelere gittin anlat bakem sensizlik başıma vurdu kızımmm :90: sürprizide patlat tam olsun meraktayım

Bende senin gelmeni bekliyordum kız kaç gündür yoksun ortalıklarda seni beklemekten meywe werecektim wallahi

O zaman sürprizim söylimde konuşma başlasınn

Biz barıştıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Halay çekebilirsin bacım ewde artıkınn teyy teyy

Bebekim ben çıkıyorum bi yemek yiyim gelcem hemencikk ,

Gitme tamam mı 30 dakika içinde gelcem hemennn

Allahhhhhhhhhhhhh ayyyyyyy çok sevindimmmm esmerim çok şükür maşallah maşallahh maşallahhh şuan halay çekmekteyim tey teyy teyyy teyyyyyyyy

anlatsana annem nasıl barıştınız??

Allahhhhhhhhhhhhh ayyyyyyy çok sevindimmmm esmerim çok şükür maşallah maşallahh maşallahhh şuan halay çekmekteyim tey teyy teyyy teyyyyyyyy

anlatsana annem nasıl barıştınız??

Bende çok sewiniyorumm tatlışım yhaa , çok mutluyum ALLAHım bozmasınn

Biliyosun bebeğim biz zaten konuşyorduk ,

Konuşa konuşa birbirimize ısındık kaynaşıverdik resmi olaraktan 1 temmuz diyebiliriz barışma tarihimiz içinn

canım benim ya gerçekten çok sevindim barışmanıza hep dua ediyordum Rabbım korusun sizi inşallah

bebikim harika bir sürpriz bu vallahi çok sağol

bu pazar görüşücekmisiniz bi planınız varmı? :81:

Bliliyorum canım benimm , senin sayende oldu zaten...

Sen benim yanımda bu kadar olmasaydın biz hayatta başaramazdıkk , bunu için sana çok ama çok teşekür ediyorum canım arkadaşım benimm

Bilmiyorum ki hayatım yha , belki yarın görüşürüz pazar biz pikniğe gidiceste
Pazarteside ben tatile gidiyorum zatenn
Geçen hafta görüştük zaten sürpriz yaptı aşkım bana

canım benim nedemek eğer sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :81:

pazartesi nereye gidiyorsun bitanem ya daha yeni geldin???

aman yapsın sürpriz mürpriz felan felon Allah bozmasın kuzum benim

canım benim nedemek eğer sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :81:

pazartesi nereye gidiyorsun bitanem ya daha yeni geldin???

aman yapsın sürpriz mürpriz felan felon Allah bozmasın kuzum benim

Olmaz mısın hiçç ?

Senin payın çok bu barışma olayındaa bebeğimmmm

Bir hafta kampta kalıp döncem bitanemm

Amin canım bozulmaz inşş

amin canım yüce Rabbim sizide bizide korusun kolasın inşallahhh

napcam ben şimdi bi hafta sensiz ya okadar bekledim gelmeni şimdi yine gidiyorsun

Aminn inşş fıstığımm

Ama böyle yaparsan ben gitmem kii bitanemm Bende seni bırakıp gitmek istemiyorum ama 2 yıl tatil yapmadım çalıştım hepp

Son kez b gidim diyorum , keşke pc yi laptop alsaydım ne güzel konuşrduk ahh akılsız kafam ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…