2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

şükür ıyıyım hoşbulduk..yalnız canım sıkıldı benım yaa..nedenıde yok..

sen neler yaptın görüşmeyelı?

Hawalardandır heralde canım...
Bi açıyo bi kapıyo :27:

Ben napcam evdeyim dışarıda çıkmıyorumm kös kös oturuyorum , derdime yaznıyorumm...
Bugün çıktım işte bi balo için bi kaç bişey baktımm , onlarıda almadı zaten öylee işte canımm

ablasının güzel kardeşi en tatlı olanı aynı şekilde en iyi kalplisi tatlım güzelim canım arkadaşım benimmm :70: :38: :16:

üzülme tatlişim inşallah sende arkadaşın gibi bi gün sözleniceksin hayırlısıyla Allahın izniyle :70:

esmerim eğer sevdiceğin seni seviyorsa seni bırakmayacaktır ve seni unuttuğunu hiç zanetmiyorum :20:

Fıstıkımmmmmm benimm , kızz getircen benii orayaaa :52:

Uçaktanda korkuyorumm amaa :27:

Sewiyosa niye aramıyoo , odun işte odunnn :57:

Fıstıkımmmmmm benimm , kızz getircen benii orayaaa :52:

Uçaktanda korkuyorumm amaa :27:

Sewiyosa niye aramıyoo , odun işte odunnn :57:

ayyy ne güzel olurdu kızzz :70:

bende tam tersi uçağı çok seviyorum bayalıyorum yolculuk yapmayı :16:

annem sevdiceğin sanırım takıntılı bir yapıya sahip olabilirmi yani bana öyle geliyor?

ayyy ne güzel olurdu kızzz :70:

bende tam tersi uçağı çok seviyorum bayalıyorum yolculuk yapmayı :16:

annem sevdiceğin sanırım takıntılı bir yapıya sahip olabilirmi yani bana öyle geliyor?

Uçaktann hawada olmaktan korkuyorumm bayaaa amanın benden uzakk olsunn :52:

Sen gelirsinn buralaraa , zaten gelcenn o zamn görüşcezz nasıl olsaa bırakmam ben senii ablam benimmmm :21: :16:

Nasıl tatlışım anlamadımm ? Takıntılı derkenn

Hawalardandır heralde canım...
Bi açıyo bi kapıyo :27:

Ben napcam evdeyim dışarıda çıkmıyorumm kös kös oturuyorum , derdime yaznıyorumm...
Bugün çıktım işte bi balo için bi kaç bişey baktımm , onlarıda almadı zaten öylee işte canımm

doğru soyluyorsun ama eksık bışey var hayatımda..ben köyde öğretmenım ve araba sadece okul saatı haftaiçi 2 gun var..başkada yok..ilçe sadece kasaba gıbı...off off..vıtrına bakmayı gezmeyı sosyalığı özledım yaa:85:

Uçaktann hawada olmaktan korkuyorumm bayaaa amanın benden uzakk olsunn :52:

Sen gelirsinn buralaraa , zaten gelcenn o zamn görüşcezz nasıl olsaa bırakmam ben senii ablam benimmmm :21: :16:

Nasıl tatlışım anlamadımm ? Takıntılı derkenn

evet canım benim zaten ben gelicem inşallah Allahın izniyle o günler gelsin çok istiyorum :16:

bende seni bırakmam güzel kardeşim benim :70:

takıntılı derken sen demiştin ya sana küsmüş olabilir diye yani senin söylediğin seylere çokmu takılıyor acaba?

hoşgeldin tekrar :16:

esmerimle konuşuyoruz sen neler yapıyorsun az tanıtırmısın kendini?

bn bır garıp köy öğretmeni..keloğlan gıbı tanıttım ama neyse:1:AŞKIM var bır tane veterıner hekım..kızıyorum bu aralar..daha önce askerliği yapmamaış dıye..şimdi şafak 56:nazar:beklıyorum yolunu..
bu sene sözlenmeyı düşünuyoruz..ya sız?

bn bır garıp köy öğretmeni..keloğlan gıbı tanıttım ama neyse:1:AŞKIM var bır tane veterıner hekım..kızıyorum bu aralar..daha önce askerliği yapmamaış dıye..şimdi şafak 56:nazar:beklıyorum yolunu..
bu sene sözlenmeyı düşünuyoruz..ya sız?

mesleğin çok güzelmiş :8:

Allah sabır versin canım tez kavuşmayı nasip eder inşallah

benimde mesleğim güzelik uzmanı ama alış verış sektöründe çalışıyorum kasiyer olarak

benimde sevgilim var kendisi şimdi iş için yurtdışında ikamet ediyor Allahın izniyle seneye sözlenicez inşallah :69:

mesleğin çok güzelmiş :8:

Allah sabır versin canım tez kavuşmayı nasip eder inşallah

benimde mesleğim güzelik uzmanı ama alış verış sektöründe çalışıyorum kasiyer olarak

benimde sevgilim var kendisi şimdi iş için yurtdışında ikamet ediyor Allahın izniyle seneye sözlenicez inşallah :69:

amin ya inşallah:nazar:
gelsinler..yettı bekarlık gayrii:60:

doğru soyluyorsun ama eksık bışey var hayatımda..ben köyde öğretmenım ve araba sadece okul saatı haftaiçi 2 gun var..başkada yok..ilçe sadece kasaba gıbı...off off..vıtrına bakmayı gezmeyı sosyalığı özledım yaa:85:

Ne güzel öğretmensinn yhaa....
İlk okul muu ?
Ayy bende öğrenciyimm öğretmenim diyimm ben sana olur muu yhaa..
Çok tuhafıma gitti şimdii...

evet canım benim zaten ben gelicem inşallah Allahın izniyle o günler gelsin çok istiyorum :16:

bende seni bırakmam güzel kardeşim benim :70:

takıntılı derken sen demiştin ya sana küsmüş olabilir diye yani senin söylediğin seylere çokmu takılıyor acaba?

Genelde takılmaz ama belki takılmıştırr... Tahmin edemiyorummm :50:

İlk okul muu ?

Genelde takılmaz ama belki takılmıştırr... Tahmin edemiyorummm :50:

annem nereye kayıp oldun az önce özlüyorum hemen seni kız :90:

öyle düşündümde acaba senin dediğin sözleri kafaya takıp tavırmı yapıyor sana?

İlk okul muu ?

ayy esmerr sende:1: anasınıfı öğretmenıyım ben..

oturup aref mı ızlıyorsun bır yandan da:1:

Back