Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuyo musun![]()
Ewet canımm![]()
Sennn![]()
evet cnm konusmstuk daha önce bu konuyu simdi hatırladım sanki![]()
Selam kızlarr ben qeldimm
Nasılsınız bakimmm![]()
Bende durumlarr kötüüü ne yazıkkii![]()
Bildiqiniz qibi buqün sewdiqimin ailesiyle tanışmaya qidecektim![]()
Malesef olamadııSalı akşamı ertuqrulun sms hakkı bitmişti. bende çarşamba qünü aradım konuşurken sordum işte aşkım nolcak ws die... Saqolsıun sewqilimde bana pazar qünü sende qitmiceksin bende qitmicem o ewe ne halleri warsa qörsünler dedi.
Bu kawqa pazar akşamı ewe qider qitmez oluyo benimse çarşamba qünü ben aradıqım zaman haberim oluyo.
Şuanda hala ailesiyle küs ewde yemek dahil yemiyo.
Bu durum bizede yansıyo benide kendinden uzak tututyo , öyle deqilmiş amaa... Nedense ben öyle hissdiyorum![]()
off off![]()
esmerim çok üzüldüm canım ya
neden küs ailesiyle kötü birşey yoktur inşallah?
takma kafana güzelim elbette geçer sen sıkma tatlı canını yine gider tanışırsın...
Neden kawqa ettiklerini sordm ama söylemedi banada kızdı ne herşeyi soruyosun die![]()
Pazar akşamı ewde anladıqım kadarıyla ewde kıyametler kopmuş![]()
Ertqrul eline ne qeçtiyse kırmış daqıtmış... Çıkmış qitmiş ewdenSonra babası aramış senin yüzünden annen bileklerini kesti hastanedeyiz mutlu ol die... Durum wahim anlıcann canım
![]()
Benim canımı sıkan taraf ise tanışamamak deqil ertuqrulun bu tawrı bana anlatmaması benimle paylaşmaması... Ben sanki anlamıyacam bu durumu kawqa çıkartcam qibi düşünmesiBen o qüne kadar boşu boşuna düşünmüşüm ne yapcaqımı ne etceqimi
![]()
aman Allahım neler olmuş öyle büyük geçmiş olsun inşallah düzelirler ya
anlıyorum canım sende hakklısın sevgilisi olarak ona destek çıkmak istiyorsun seninle paylaşmasını istıyorsun ama enişte buna pek müsade etmiyor belki konuşmak ona kolay gelmiyordur içine kapanık olabilirmi böyle durumlarda?
İnş canımm
Ewet biraz içine kapanık anlatmak istemez ama insan hiç mi söylemez kawqa ettim die anlamadım ki benn![]()
Şimdi beni düşünceler sardı ben nasıl yapcam bu insanlarla ??
Bana bu olanlar çok çok ters kaldıramıycam şeylerr...
Görüyorum ki ertuqrullarda da böyle şeyler çokkk![]()
Ertuqrul banada böyle dawranır mı acaba ilerdee
Kafamı karıştırıyo bu durumlar benimm ?? Yanlış mıyım canım yhaa akıl wer banana azcıık![]()
vallah canım bilemedim şimdi ne dicemi yani evde sorunları olması hoş birşey değil tabi kesin bi açıklaması vardır ailesiyle anlaşamadığı ortada ama ilerde sanada böyle davranırmı bilemiyorum ama sanmıyorum bence enişte huzur arıyordur yani ilerde kendi yuvasındada kavga olmasını istemez herhalde diye düşünüyorum senin onunla muhakkak konuşman gerektiğini düşünüyorum seninle hele bide seninde bilmem gereken şeyleri paylaşması lazım...
Benim kafamda şuan allak bullak... Ne söyliceqimi ne düşünmem qerektiqini bilemiyorum...
Ertuqrul çabuk sinirlenmez siniride çok fazla deqildir takii üstüne qidlmediqi sürece... O banda diyor beni sinirlendirme eqer sinirlendrirsen üstüme fazla qelme die.. Şimdi we qelecek için böyle konuşyor... Şuana kadar biz böyle bir sorunla karşılaşmadık ALLAHa çok şükür aksine ben baqırrım o susar yani. Ama şu durumu anlamadım ?
Daha öncede kawqa ederlerdi benim anında haberim olurdu ? Bunu nie söylemedi bimiyorum... Belkide herşey düzelir die bekledi...
:26::26:
olabilir canım belki beklemek istedi düzelir diye yada seni üzmek istemedi nasıl söyliyeceni bilemedi şuan ne durumda görüşebildinizmi?
Görüştük canımm...
Ben qittim yanına.
Bunları anlattı işte kontörü olmadıqı için konuşamıyoruz buqünlerde...
Ewe döncem işte minibüs bekliyoruz arkadaşlarını qörüyoruz bizimkinin aık suratı qitti , sanki büyük ikramiye ertuqrula wurdu öyle konuşuo arkadaşlarıyla... Çok alındımm doqrusu ister istemez qözümden yaşlar akıwerdiiNeden böyl yaptın aşkım şimdi ? Sorun ne ben mi bişey yaptım felan dedi hiç bişey yok dedim. Herşeyin suçulsu benim seni mutlu edemiyorum ben dedim. Aşkım böyle zamanlarda neden hep kendin yükleniyosun dedi... Alındım iştee napimm
![]()
sanırım arkadaşlarına çok önem gösteriyor morali bozuk olsa bile seninle daha farklı olması gerekir bu durumda ikinizinde moralini yüksek tutması lazım aslında...