2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

ben katılamam kii ya
2011 de söz gibi bir şey olmayacağa benziyor.tabi belli olmaz yine de
hoşbulduk canım

Belki burda hiç birimiz sözlenemiycez hayat bu... Yarın öbür qün hatta 1 saat sonra başımıza ne qeliceqini bilemeyiz deqil mi ??
Sözlenemezsen bile fikir alışwerişi yaparsın. İlişkini tartıp biçersin... Hİç olmadı kafa daqıtırsınn...
SEn umudunu kaybetme yeter

esmerim biçim biçim benim sevdiceğim yarın gece gidecek Allahın izniyle yurtdişina çalışmaya bi yandan çok seviniyorum bi yandanda içim buruk kolay olmayacak aşkım için Rabbim kolaylık versin inşallah

Allah senin iyiliğini versin emi ben daha ne diyeyim sana annem enişte söylemiş zaten diyeceğini :90:

Yapmıcaktım aslında , amcam akşam bizde kaldı içim rahat etmedi işte kalktım yaptımm
Kızdırdım enişteyi wallahi döwecekti beni az kalsınn

ya tabi canım doğru söylüyorsun da ne bileyim işte.
evet en azından bilgileneyim sizden.

esmerim biçim biçim benim sevdiceğim yarın gece gidecek Allahın izniyle yurtdişina çalışmaya bi yandan çok seviniyorum bi yandanda içim buruk kolay olmayacak aşkım için Rabbim kolaylık versin inşallah

Hanqi ükleye qidecek ALLAh nasip kısmet ederse canımcımm ?
ALLAh saq saqlim qidip qelmek nasip etsin inş... Bol kazançlar wersinnn

Yapmıcaktım aslında , amcam akşam bizde kaldı içim rahat etmedi işte kalktım yaptımm
Kızdırdım enişteyi wallahi döwecekti beni az kalsınn

Hanqi ükleye qidecek ALLAh nasip kısmet ederse canımcımm ?
ALLAh saq saqlim qidip qelmek nasip etsin inş... Bol kazançlar wersinnn

rahat duramadın yine tatlişim ya :90:

sevdiceğim arabistana gidecek Allahın izniyle inşallah...

çok sağol bebikim amin inşallah enişteyede bol kazançlar versin inşallah

İnş canımmm...
Gİresunlu musunn canımm sen ?
[/QUOTE]

evet canım giresunluyum.
tanıdığın mı var yoksa buralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…