2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

ben katılamam kii ya:58:
2011 de söz gibi bir şey olmayacağa benziyor.tabi belli olmaz yine de
hoşbulduk canım

Belki burda hiç birimiz sözlenemiycez hayat bu... Yarın öbür qün hatta 1 saat sonra başımıza ne qeliceqini bilemeyiz deqil mi ??
Sözlenemezsen bile fikir alışwerişi yaparsın. İlişkini tartıp biçersin... Hİç olmadı kafa daqıtırsınn...
SEn umudunu kaybetme yeter :34:

esmerim biçim biçim benim sevdiceğim yarın gece gidecek Allahın izniyle yurtdişina çalışmaya bi yandan çok seviniyorum bi yandanda içim buruk kolay olmayacak aşkım için Rabbim kolaylık versin inşallah :70:

Allah senin iyiliğini versin emi ben daha ne diyeyim sana annem enişte söylemiş zaten diyeceğini :90:

:9:
Yapmıcaktım aslında , amcam akşam bizde kaldı içim rahat etmedi işte kalktım yaptımm :21:
Kızdırdım enişteyi wallahi döwecekti beni az kalsınn :60::60:

Belki burda hiç birimiz sözlenemiycez hayat bu... Yarın öbür qün hatta 1 saat sonra başımıza ne qeliceqini bilemeyiz deqil mi ??
Sözlenemezsen bile fikir alışwerişi yaparsın. İlişkini tartıp biçersin... Hİç olmadı kafa daqıtırsınn...
SEn umudunu kaybetme yeter :34:

ya tabi canım doğru söylüyorsun da ne bileyim işte.
evet en azından bilgileneyim sizden.:16:

esmerim biçim biçim benim sevdiceğim yarın gece gidecek Allahın izniyle yurtdişina çalışmaya bi yandan çok seviniyorum bi yandanda içim buruk kolay olmayacak aşkım için Rabbim kolaylık versin inşallah :70:

Hanqi ükleye qidecek ALLAh nasip kısmet ederse canımcımm ?
ALLAh saq saqlim qidip qelmek nasip etsin inş... Bol kazançlar wersinnn :27:

:9:
Yapmıcaktım aslında , amcam akşam bizde kaldı içim rahat etmedi işte kalktım yaptımm :21:
Kızdırdım enişteyi wallahi döwecekti beni az kalsınn :60::60:

Hanqi ükleye qidecek ALLAh nasip kısmet ederse canımcımm ?
ALLAh saq saqlim qidip qelmek nasip etsin inş... Bol kazançlar wersinnn :27:

rahat duramadın yine tatlişim ya :90:

sevdiceğim arabistana gidecek Allahın izniyle inşallah...

çok sağol bebikim amin inşallah :70: enişteyede bol kazançlar versin inşallah :27:

İnş canımmm...:16:
Gİresunlu musunn canımm sen ?
[/QUOTE]

evet canım giresunluyum.
tanıdığın mı var yoksa buralardan:52:

Back