2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

olsun gülüm geleceğiniz için çalişiyor enişte sanada zaman ayırabiliyordur umarım?

Onun için katlanıyor zaten canım aşkımm
Ayırıo canım İşi ilk başta okuluma yakındı fazla iş çıkışlarında qelemiyordu yanıma şimdi ewime 20 dkk mesafede çalışıo hafta içi iş çıkışı bile çıkıp qelio Hafta sonları da çalışmıyorsa hep birlikteyiz

iyi çok sükür güzelim sevindim adınıza :81:

benimde sevdiceğim bu hafta çalışmak için yurtdışına gidecek hayırlısıyla

iyi çok sükür güzelim sevindim adınıza :81:

benimde sevdiceğim bu hafta çalışmak için yurtdışına gidecek hayırlısıyla

Teşekkür ederim kısımmm
Canım sende qidersin belki yanınaa ??
Canım ben sana bişey sormak istiyorumm...

gidemem canım çünkü bende çalışıyor olucam sevdiceğim tatil amacıyla türkiyeye gelebilirse ancak ozaman giderim yanına

buyur canım sor bakalım?

İnş canım yakın bir zamanda kawuşursunuz

Geçen hafta sewdiceqimlen cafede otururken sewdiqim bana , annem askerden qelince mevlüt adamış yakın bi zamanda olucak dedi. Sende tabiki qeliceksin dedi. Bende tmm dedim ne diebilirim ki başka ? Sonra düşündüm ben daha önce hiç qörmedim ailesini mewlüt qünü oraya qidersem çekinirim elim ayaqıma bulaşır benim die... Sonuç olarakta sewdiqimle konuştum aşkım ben senin aileni daha önce hiç tanımadım we size mevlüt qünü qeldiqimde ailenden başa bir sürü kişi olcak dedim naparım ben orda dedim ? Biz mewlütten önce tanışsak mewlütte bende birazda olsa rahat etsem nolur dedim. SEwdiqimde tmm aşkım ben bi düşünim sende bi düşün bi daha dedi. Büyük bi ihtimal ewet diycem dedi. Şimdi ben doqru mu yaptım yanlış mı bilemimyorum ki ?

sağol canım amin inşallah

bence çok iyi yapmışsın güzelim bu şekil önceden tanışman hem senin için hem ailesi için daha iyi olucaktır sevdiğinin annesi misafirlerle ilginmesi gerekicektir sende orda daha rahat olursun davranırsın yardım felanda edebilirsin müstakbel gelini olarak :81:

Ohh içimi rahatlattın kızz
Walla ben çok tırsıyorum , napcam ben yahuu ordaa ?? Ne qiycem ne dicem off ne zor işmiş bunlar ya... Hemen tanışıp kaynaşsakta bitse bu çekinqenlik

Ohh içimi rahatlattın kızz
Walla ben çok tırsıyorum , napcam ben yahuu ordaa ?? Ne qiycem ne dicem off ne zor işmiş bunlar ya... Hemen tanışıp kaynaşsakta bitse bu çekinqenlik

ilk tanışma baya bi heyecanlı oluyor canım ama sonrası öyle bi rahatlıyorsunki benim müstakbel kayınvalidecim beni kızı gibi benimsedi bende onu annem gibi benimsedim çok şükür

inşallah tanışmanız güzel geçer güzelim herşey gönlünce olsun

Allah bozmasınn canım
Amin canım İNş bizdede öyle olur aramızda qerqinlik kıskançlık çekememezlik olmaz inş

Son düzenleme:
Allah bozmasınn canım
Amin canım İNş bizdede öyle olur aramızda qerqinlik kıskançlık çekememezlik olmaz inş

saygıda sevgide kusur olmayınca herşey yolunda gider herzaman tatlişim rahat ol canım nasılsan öyle davran seni olduğun gibi benimseyip sevsin inşallah

saygıda sevgide kusur olmayınca herşey yolunda gider herzaman tatlişim rahat ol canım nasılsan öyle davran seni olduğun gibi benimseyip sevsin inşallah

İnşallah dediqin qibi olur canım Ertuqrulun aramızda kalıp sıkılıp üzülmesini isemiyorum hiç bir zaman. Zaten ben onun ailesini karşı bişey söylerim ne de onun ailesini bana karşı bişe söyleyemez iki tarafada bişey söyletmz. İnş böyle bir konuma qelmeyiz tatlılıkla hallederiz herşeyimizi

tabiki canım benim sen içini ferah tut hep pozitif düşünki güzel olsun emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…