2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Kızlar ya iş yerim çok yoğun bayramın 3 cü günü perşembe günü sözüm var :)

Hoşgeldin canım nerelerdesin bakim?
Neler yaptın açıkladın mı evdekelere?

hoşbuldum canım buralara pek takılamıyorum bir ara geldim kimseler yoktu ya

neler yaptım ilk başta hata yaptım biliyorum en başından anlatıcam umarım sıkılmazsın okurken

kaan askerden geld, ve buluşma sorunlarımız başladı o sürekli buluşmak istiyordu bense evden çıkamıyordum 3 saat yetmez diyordu 4-5 saat beraber takıllalım diyordu bir sinemaya gidip bi yemek ye konuş güzel bir gün olur dedi tamam güzelde ben evden çıkamam dedim annemlede bu yüzden hep tartıştım o izin vermedi hatta nieti ciddiyse gelir ailesiyle isterler dedi bende bunu ona söledim (yanlış yaptım tabi)oda işte nasıl çıkarım iş,güç yok dedi oo annesiyle konuştu iyice.sonra 2-3 gün baya tartıştık sonra beni annesyle telefonda konuşturdu kaan durumlardan bahsetti dedi ben bişe diyemedim tabi kapattık teli öyle.o hep babana söyle dedi ben zaman bulamadım söyleyemedim o iş öyle kaldıydı
pazar günü sevgilimle buluştuk yani annen kıısıtlama getirmesin istediğin şeyi yaparsın haftasonu geziyoz,dolaşıyoruz ne var bunda ya dedi bundan önce annesiyle tanıştırcağını slediydi o konu öle kapanmıştı pazar günü konu açıldı annem ciddiyse gelsinler istemeye o zaman, herhafta sonu bu şekilde sorun istemiyorum dedi buda annesine beni tanıştırağını sölemiş annesi tamam demiş kaanda seni annemle tanıştıracağımı söledim birgün haftasonu tanışırsınız dedi hatta sende anneni al biyerde oturalım felan dedi hem tanışılır hemde konuşurlar dedi tamam dedim sonra hayaller felan kurduk güzel.akşam hemen annesine sölemiş tamam demiş.Bende anneme dün söledim annemde olmaz ben ayağına gidip rezil edeemem kendimi dedi ben babana da durmu açarım tanışmak isteyen ciddi madem gelirler evimize tanışırlar konuşuruz dedi öbür türlü hayatta gitmem dedi annen ciddi olsun diyor ama bunada yanaşmıyor dedi işte söze geliyor biliyosun ben de isterm ailenin karşısına çıkmak ama bu şekilde çıkamam dedi baban bana soru sorduğunda ben ne dicem dedi zateb bu ilişki biterse sırf annenin yüzünden biter dedi

ne yapıcam ben ya yarında psiikiyarsite gidicem kafayı yedim iyice.

iyi akşamlar kızlarrr

MuzipRakkase çok sewindim canım benimmm
Kız sen herkezten hızlı çıktın... Ayy yerim ben seni beee
Mutluluklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Tatlıkıss ben yorum yapamıyorum sanaa canımm
Sadece aşkitomun dediqi qibi zaman zaman zamann canımcımm üzülmee bu kadarr

Ahh kızlarr ahhh...
Benim başımdada qörümce manyaqı warr
Saçını başını yolmak istiyorum ki ortada ertuqrul warr...
Çocuk onun yüzünden ailesiyle tartışıo ewi terk edip 6 qündür halasında kalıo
Telinide halasının oqlu kaybetmiş alcak hala alamadı
Bende merak edip sewdiqimi soruyorum biliyorum deyip qeçiştirio, rahatsız oluo kız...
Laf söylemek istemiyorum aranıo kız yhaa

Kızlar çok seviyorum sevdiceğimi alyansları beğendik istediğim modelin aynısı sadece taşlar alyansın içine gömülü değil dışında :)))

Söz evin içinde olacak ama bayram dolayısıyla tüm arkadaşlarım burda olacak kısmetse tüm sevdiklerim yanımda olacak siyah bir elbise beğendim o gece giymek için ayakkabılarımda çok tatlı kurdaleli :)

Canım aynı sıkıntılı dönemi bende yaşamıştım.O yüzden seni gerçekden çok iyi anlıyorum.
Bizim tek farkımız sevdiğim her türlü gelmeye niyetliydi.Ben diyordum işin otursun ilk soracakları soru o olucak diye.Gerçekden de öyle oldu.İlk işini sordular.

Yani sevdiğine kesinlikle hak veriyorum.Niyetiniz ciddi olsa bile şartlar sağlanmadan adım atmak gerçekden doğru değil.Bakalım zaman ne göstericek.Benden sana nacizane bir tavsiye içinde olduğum için söylüyorum.Annenin her düşüncesini sevdiğine,sevdiğinin her düşüncesini annene söyleme.Aradaki dengeyi kurmak sana düşüyor.Umarım herşey yoluna girer sizin için.

eeeee güzeller,
neler yaptınız bakalım söz heycanı falan nasıl geçiyor.

Söz evin içinde olacak ama bayram dolayısıyla tüm arkadaşlarım burda olacak kısmetse tüm sevdiklerim yanımda olacak siyah bir elbise beğendim o gece giymek için ayakkabılarımda çok tatlı kurdaleli :)

Oy oy oy oy ne kadar sevindim senin adına anlatamam.
Fırsat buldukça yaz neler yaptın nasıl geçti.
Heyecan var mıydı?Bizede tecrübe olur.
Ben hala kardeşimin hastaneden çıkmasını bekliyorum.

Her gören senin iş ne oldu diyor ama yapcak bir şey yok.
Umarım çok çok çok veee pek çok mutlu olursunuzzz

tabi canım o da ondan çekiniyor zaten ben babanın yüzüne nasıl bakarım,işim olmadan nasıl çıkarım diyor haklıda ama bu durumlara kadar gelmesi benim evden çıkamamam yoksa işi olsun otursun öle gelsinler diye düşünüyordum ama kimse bana destek olmuyorki canım çıldırıyorum yani.

bundan sonra öyle yapıcam zaten canım.ama sevgilim sürekli görüşmek istiyor ama ben evden çıkamıyorum işte sorun bu yoksa çok ii anlaşıyoru biz.
zaten şimdide annesi tutturmuş gelin adayımn resimlerini masaüstüne at diye sevgilimde atmış nedne böle bişey istedi dediğimde akrabalar geldiğinde seni göstericek onlara dedi halbuki herkes komşular akrabalar biliyor beni hatta herkes diyomuş kaan ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz 1,5 sene oldu diyorlarmış
annesi beni çok merak ediyormuış,neyin nesi tanışmak isterim diyormuş sen seviyorsan sorun yok dmeiş annesi ve çok beğenmiş beni:)
annem dedi onunda pek bi hoşuna gitti bu hafta bişeyle ryapalım dedi hatta haftanın 2 günü dedi bend ehaftanın 1 günü çıkamazken 2 gün nasıl çıkmamı bekliyorsun deidm o günlerde gelcek merak etme dedi:)oda telefonda anneme selam söle dedi artık kendimi yavaş yavaş alıştırıyım dedi:)

Hoş geldin canımcım...

Bizim tanışma hastanede oldu.
Söz içinde kardeşimin hastaneden çıkmasını bekliyoruz...
Kaderim kardeşimin ellerinde

aaaaaa bak buna çok şaşırdım,
kısmet işte canım geçmiş olsun umarım bi an önce çıkar

Neks çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm en kısa zamanda kardeşin iyileşir inş... Tanışmanız biraz farklı olmuş ama en azından herşey yolunda gözüküyor.. Bu kısımdan bakınca senin adına cok sevindim.=)

Muziprakkase atlattımışsın ne heyecanlı güzel günler =) bu bayram senin için çok güzel geçicek çok az kaldı =) nazar değmesin mutluluğuna

Kızçelerrrr ben qeldimm ama her zamnaki qibi yine kimseler yok yhaaaaaa :2: :2:

Muzipp_cimm elbiseni we kurdelalı ayakkabılarını meraklaa beliyorumm canımcımm
Çok merak ettim bak şimdiii sözden sonra hemen yükle tamam mı bebekimm
Ewinde bi sandalyede bana ayır qelcem sözüne canımm

Bu topiciqin sahibesi nerdesin sen yhaaa iyice öksüz bıraktın bizi beee
Acil dön bizeee noluo kıss sanaaa özledikk beeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…