çok geçmiş olsun. umarım herşey gönlünüzce olur çok mutlu olursunuz allah tamamına erdirsin inşallah
Çok saol canım...
Hepimizin gönlüne kalbine göre versin allahım inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun. umarım herşey gönlünüzce olur çok mutlu olursunuz allah tamamına erdirsin inşallah
selam kızlar![]()
Hoşgeldin canım nerelerdesin bakim?
Neler yaptın açıkladın mı evdekelere?
hoşbuldum canım buralara pek takılamıyorum bir ara geldim kimseler yoktu ya
neler yaptım ilk başta hata yaptım biliyorum en başından anlatıcam umarım sıkılmazsın okurken
kaan askerden geld, ve buluşma sorunlarımız başladı o sürekli buluşmak istiyordu bense evden çıkamıyordum 3 saat yetmez diyordu 4-5 saat beraber takıllalım diyordu bir sinemaya gidip bi yemek ye konuş güzel bir gün olur dedi tamam güzelde ben evden çıkamam dedim annemlede bu yüzden hep tartıştım o izin vermedi hatta nieti ciddiyse gelir ailesiyle isterler dedi bende bunu ona söledim (yanlış yaptım tabi)oda işte nasıl çıkarım iş,güç yok dedi oo annesiyle konuştu iyice.sonra 2-3 gün baya tartıştık sonra beni annesyle telefonda konuşturdu kaan durumlardan bahsetti dedi ben bişe diyemedim tabi kapattık teli öyle.o hep babana söyle dedi ben zaman bulamadım söyleyemedim o iş öyle kaldıydı
pazar günü sevgilimle buluştuk yani annen kıısıtlama getirmesin istediğin şeyi yaparsın haftasonu geziyoz,dolaşıyoruz ne var bunda ya dedi bundan önce annesiyle tanıştırcağını slediydi o konu öle kapanmıştı pazar günü konu açıldı annem ciddiyse gelsinler istemeye o zaman, herhafta sonu bu şekilde sorun istemiyorum dedi buda annesine beni tanıştırağını sölemiş annesi tamam demiş kaanda seni annemle tanıştıracağımı söledim birgün haftasonu tanışırsınız dedi hatta sende anneni al biyerde oturalım felan dedi hem tanışılır hemde konuşurlar dedi tamam dedim sonra hayaller felan kurduk güzel.akşam hemen annesine sölemiş tamam demiş.Bende anneme dün söledim annemde olmaz ben ayağına gidip rezil edeemem kendimi dedi ben babana da durmu açarım tanışmak isteyen ciddi madem gelirler evimize tanışırlar konuşuruz dedi öbür türlü hayatta gitmem dedi annen ciddi olsun diyor ama bunada yanaşmıyor dedi işte söze geliyor biliyosun ben de isterm ailenin karşısına çıkmak ama bu şekilde çıkamam dedi baban bana soru sorduğunda ben ne dicem dedi zateb bu ilişki biterse sırf annenin yüzünden biter dedi
ne yapıcam ben ya yarında psiikiyarsite gidicem kafayı yedim iyice.![]()
Söz evin içinde olacak ama bayram dolayısıyla tüm arkadaşlarım burda olacak kısmetse tüm sevdiklerim yanımda olacak siyah bir elbise beğendim o gece giymek için ayakkabılarımda çok tatlı kurdaleli :)
eeeee güzeller,
neler yaptınız bakalım söz heycanı falan nasıl geçiyor.
Canım aynı sıkıntılı dönemi bende yaşamıştım.O yüzden seni gerçekden çok iyi anlıyorum.
Bizim tek farkımız sevdiğim her türlü gelmeye niyetliydi.Ben diyordum işin otursun ilk soracakları soru o olucak diye.Gerçekden de öyle oldu.İlk işini sordular.
Yani sevdiğine kesinlikle hak veriyorum.Niyetiniz ciddi olsa bile şartlar sağlanmadan adım atmak gerçekden doğru değil.Bakalım zaman ne göstericek.Benden sana nacizane bir tavsiye içinde olduğum için söylüyorum.Annenin her düşüncesini sevdiğine,sevdiğinin her düşüncesini annene söyleme.Aradaki dengeyi kurmak sana düşüyor.Umarım herşey yoluna girer sizin için.
Hoş geldin canımcım...
Bizim tanışma hastanede oldu.
Söz içinde kardeşimin hastaneden çıkmasını bekliyoruz...
Kaderim kardeşimin ellerinde![]()
esmerim biçim biçim ben burdayım
nasılsın canımcım?
Hoş qeLdinn canımcımmm![]()
ALLAHa çok şükür iyiyim sen nasılsınn şekerimm![]()