2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

slm kızlar aaaaaannnnnnnnnnaaaaaa kimse gelmiyor buraya hiçç muzip canım bi sen geliyorsun galibaa bu millet neredeeeeeeeeeee

huhuhuhuhu ben geldim kızlar napıyorsunuz bakalım uzun zamandır gelemedim topice ya neler oldu bakalım

Tünaydın kızlar herkesin işi başından aşkın galiba bende ben giremiyorum diyodum ama kimsecikler yokmuş

merhaba hanimlar iyisiniz insaAllah?

muzip tanisma güzel gecer insaAllah...

kizlar evet bu aralar herkes reel dünyayla ugarsiyor demek ki : )

olsun topicimiz burada bir yere kacmiyor vaktimiz oldugu sürece en azindan bir selam verelim degilmi...

hersey gönlünüzce olsun kizlar....

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ben qeLdimm nerelerdesinn kızlarrr ??
Kimsecikler qelmemiş topiciqimize nerelere kayboldunuz böylleeee ??

Merhaba kızlarrrr
Kusura bakmayın fazla bu topiğe gelemiyorum..
Hemen hemen tek topikte takılıyorum hattaa
Nasılsınız ?
Aşkımın gelmesine 3 hafta kaldı sadece 21 gün sonra karşılıyor olacağımm
Ve bugün birlikteliğimizin 16. ayını doldurduk bitanemle... :98:

Tebrik ederim 16. ayınızı sayılı gününüz kalmış çok sevindim =)

Merak etmeye başladım nerde bu millet ya :)

Muzipcim sen ne durumdasın son gelişmeler neler merak ediyorum ?

Son düzenleme:
Son durumlar yarın yüzük bilezik bakcaz :) kıyafetim tunik hazır tanışmada keten pantolon eksik birde içer terliğim yada ayakkabı hangisini beğenirsem onu alcam 2 eksiğim var yani :) çok heyecanlıyım tanışmada sevgilimde gelecek :)))))

Yaa çok sevindim inan senin kadar heyecanlandım Eksik bişey kalmamış artık hemen halledersin onları da.. O gün resim cekmeyi unutma en azından kendi resmini tanısma günü hatırası kalır ben heyecandan unutmuştum sonra pişman oldum.

slm kızlar nasılsınız bakalım

siyahinci gözün aydın az kalmış ne bitmek bilmez bir zamanın içindesindir geçmez sana günler ayrıca şu nickinin altındaki yazını güncelle 30 değil 21 kaldı canım

muziprakkase kız heyecan doruklardadır sendede bakalım nasıl geçecek

pınar savaş sen nasılsın canım neler var neler yok

esmer piyasamız çok durgun herkes bayram ve isteme telaşında bir biz aylakız galiba

Bende durumlar çok karıştı canım babam hala sinirli.. Bekliyorum biraz sular durulsun diye :18: Düşüne düşüne evde kimsenin huzuru kalmadı.

Sen nasılsın nasıl gidiyor ?

Merhaba Fıstıklarrr

Siyah_inci
qözün aydın canım bitmiş bitmş bişe kalmamış yawrum yhaa

MuzipRakkase
Çok az kalmışş kız seninde
Pınarsavas ın dediqi qibi resim çekmeyi unutmaaa canımm
Güzel anı olurr

MrvCnyt
Aynen canım yhaa bi tek biz kaldıkk aylakkk , bizede qelirr bee zamnı war dimi
O zamn biz böyle telaşlar içinde olurkenn bu hatunlar eskirler bize tecrübelerini anlatırlarr

Pınarsavaş
İnş herşey düzene qirer canımm , Sen sakin olmaya çalış dua ettt bol bol

Esmerr_
sewdiqimle aramız perfect Buqün buluşacaktık fakat sewdiceqim akşam ailesiyle kawqa etmiş ewi terk etmiş başka bir yerde kaldı akşam. Buqün de kardeşini kendi ewlerinden alıp babannesine bırakıcakmış.. Akşam öyle mj atmış ben uyuyodum qörmemişim sonra qece bi uyandım baktım tele bu msj. Hala ses seda yook sewdiqimden nerde ne yaptı ne oldu hiç bilmiyorumm
Biraz önce msj attım ama yinecvp yokk... İnş başıa kötü bişe qelmezz yhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…