2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Hoşbuldukk esmerr

Ben spor giyinmeyi seviyorum canım.
Bir kot bir tişört havalar soğuk malum üzerine mont altına spor ayakkabı ki benim tercihim converse oluyor.Saçlar açık ve düz koyu göz makyajı koyu gri tonlarda yada koyu mavi tonlarda far.Siyah göz kalemi rümel tamamdır.Fazlası yok.

Ama tabi senin dolabında ne var bilmediğim için yorum getiremiyorum.

kızlar bugün cuma haftasonuna geldiiiiiikkk ne güzel cumartesileri yarım gün çalışssamda yinede yaşasın hafta sonu geldiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile4

Evet ya alaha şükür buğün son.

Gerçi hafta sonu benim için pek hayırlı geçicek gibi görünmüyor.
Cumartesi akşamı teyzem geliyor pazar günü akşamlı halam.

Konu malum nilayın evlilik kararı oy oyykaydirigubbakcemile

Günaydınn bebeemmmm opuyorumnanaktan
Hoş qeldinn sefalar qetirdinnn bayanssulusmile
ALLAHa çok şükür çok iyiyimm canımm benim
Sen nasılsınnn ???

hosbuldum tatlişimmmm opuyorumnanaktan

bende iyiyim Allaha çok şükür :)

kızzz dün görüşebildinmi sevdiceğinle :hulya:

Çarşamba günü sevdiceğime kızmıştım.
Görüşcektik ama buğün sana yetişemem dedi.
Tamam dedim ama çok bozuldum.

Oda eve geç gitmemi istemiyor.Evden laf yiyorsun aklım sende kalıyor diyor.
Neyse tabi ben gelmemesinin acısını çıkardım.Buz gibiydim ama gerçekden üzülmüştüm.

Sonra dün annanesiyle konuştum.Kızlar nasıl hevesliler anlatamam.Kaynananda daha evrağı bekliyormuş hala akkuşa gelmedi.Gelsin evi toparliyim gelicek geç kaldı geç diyor.Yok dedim geç kalmadı siz merak etmeyin.Diyor kardeşim ne zaman gidiyor?Dedim kasım sonunda iyi o zaman diyor.

Sonra düşündüm.Kızım artık girdiğin yolun geri dönüşü yok dedim.Şu dönemde böyle basit bir konu yüzünde ne üzül nede üz dedim.Ki sevdiğimde sonradan itiraf etti işde canı sıkılmış aşırı yorgun ve sinirliymiş.Özür de diledi.Öğlen konuştuk aramız nasıl fıstığım dedi.Bende iyi hayatım dedim.Şükür geçti yani sinirin dedi geçti hayatım dedim.Teşekkür ederim fıstığım dedi kapadık...

Dünde ben kızlarla buluştum.Sevdiğim aradı.Hayatım nerdesin dedi.Dedim kızlarlayım hayatım.Bende geliyorum dedi.Yok gelme etme dediysemde dinletemedim.45 dk sonra yanımızdaydı.Kızlarla oturduk 10 dk sonra kalkdık.Eve yürüyerek indik.Çok güzeldi.Konuştum dedim hayatım bu saatten sonra basit tripler yok.Yan yana olmak zorundayız ki şu söz olayını atlatalım...

Kızlar benden heyecanlı istekli hevesli.Sizin eve gelicem diyor.Odanı gösterir misin bana diyor?Ay ne bilim bambaşka heyecanlar kızlar.

nekss canım hg nbr?

İyiyim canımcım senden naber?

Ya kızlar iyiki varsınız ne güzel herşeyi size anlatabiliyorum.

Bizim kızlar durup durup nilay inanamıyoruz sözleniyorsun diyorlar.

Dünde arkadaşım diyorki kız almak o kadar kolay değil.Sen nilayı nasıl ikna ettin diyorlar.

İyiyim canımcım senden naber?

Ya kızlar iyiki varsınız ne güzel herşeyi size anlatabiliyorum.

Bizim kızlar durup durup nilay inanamıyoruz sözleniyorsun diyorlar.

Dünde arkadaşım diyorki kız almak o kadar kolay değil.Sen nilayı nasıl ikna ettin diyorlar.

Yakın arkadaşların samimiyetine çok inanmıyorum niyese bazılları gerçekten mutlu olmanı istiyor , bazısınında gözü kalıyor bayanssulusmile

Yakın arkadaşların samimiyetine çok inanmıyorum niyese bazılları gerçekten mutlu olmanı istiyor , bazısınında gözü kalıyor bayanssulusmile

Gözü kalmak değilde anlıyamıyorlar.
Yani hepsinin erkek arkadaşı var bazı şeyler yaşanıyor.
İlişkisi benden çok çok uzun olan arkadaşım bile var.
Ama işde hazır değiller.Benim hazır olmamıda anlıyamıyorlar.

muziprakkase nbr? valla öyle dediğin gibi anlayamıyorsun insanların düşüncelerini en yakın arkadaşın olsa bile

İyidir mervecik senden :) sevgilim arkadaslarım ile iken yanıma gelmişti kızlar 10 dk konuştuk ayrı masada,sevgilimi uğurladım masaya gittim,hepsi bana tavır almış surat abartmıyorum bir karıştı h:enbuyukkk:epsinin,yok neymiş onların vakti kısıtlı imiş,sevgiliniz geliyo gelsende konuşmam diyebilr misiniz,arkadaşlarımın o tavrı sinirimi bozmuştu

Kızlar benim zayıflamam lazım bir 5 kilo kadar fazlalığım kaldı.
Bu süreci hızlandırmak için ne yapsam ki acep?

Back