2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

şimdiden soruyorum sevgilime hangi yemekleri seversin diye kendiside sen ne yaparsan onu severim diyor canım benim ya :asigim:

vallah bildiklerimi yaparım ayıptır söylemesi pilav olsun yeşilfasulye olsun felan filan börek çörek hamur işinde daha kendimi geliştirmem lazim :hulya:

peki sen ne yemekler yaparsın sevdiceğine? :)

Bir kere pasta poğaca götürdüm inanmadı benim yaptıgıma,düşün o kadar güzel olmuş yani :)
Benim ki makarna pilav seviyo bende o yemekleri sevmiyorum bakalım nasıl olacak hem bu yemekler kalorili yaw :)

Bir kere pasta poğaca götürdüm inanmadı benim yaptıgıma,düşün o kadar güzel olmuş yani :)
Benim ki makarna pilav seviyo bende o yemekleri sevmiyorum bakalım nasıl olacak hem bu yemekler kalorili yaw :)

masallah hamartsın demek ne güzel :)

ben pilavı çok severim sevgilimde öyle sulu yemeklerin yanında iyi gidiyor kaydirigubbakcemile2

pasta ve poğacayı yapmayı muhakkak öğrenmem lazım zemuszemus

makarnaya gelince o kadar çok sevmem ama güzel sosulu makarnaya bayılırım sositososito

Son düzenleme:
masallah hamartsın demek ne güzel :)

ben pilavı çok severim sevgilimde öyle sulu yemeklerin yanında iyi gidiyor kaydirigubbakcemile2

pasta ve poğacayı yapmayı muhakkak öğrenmem lazım zemuszemus

makarnaya gelince o kadar çok sevmem ama güzel sosulu makarnaya bayılırım sositososito

Hamaratlık mı acemi şansımı anlamadım süper olmuştu poğacalar 1 kere yaptım devamını bekledi garibim ama gelmedi :roflol:

Merhabayınn ben qeldimm yinee :):)
Bakıyorumda topiciqimizde ne hamarat hatunlar war bee ...
Maşallah sizee :nazar:
Bende Soslu makarnayı sewerimmm
Pilawdan hoşlanmam ( Mewlüt Pilawını çok sewiyorm ) Nedensee :uhm:
Aşkıma Karalahana sarması yapmak istiyorumm En çok sewdiqi yemekmiş paşamın Herqün yapsam hayır demem dio...
Buqünlerde yapsam iyi olurr qönlünü almak için çok işime yarar sırnaşık şey

Canancımm inşş aşk kaznacak kawqalar bitti artııkkk canımm...
Eski Ayşenur & Ertuqrul qelioo sırnaşık şey:teytey::sm_cool::dance::asigim::nazar:

Merhabayınn ben qeldimm yinee :):)
Bakıyorumda topiciqimizde ne hamarat hatunlar war bee ...
Maşallah sizee :nazar:
Bende Soslu makarnayı sewerimmm
Pilawdan hoşlanmam ( Mewlüt Pilawını çok sewiyorm ) Nedensee :uhm:
Aşkıma Karalahana sarması yapmak istiyorumm En çok sewdiqi yemekmiş paşamın Herqün yapsam hayır demem dio...
Buqünlerde yapsam iyi olurr qönlünü almak için çok işime yarar sırnaşık şey

Canancımm inşş aşk kaznacak kawqalar bitti artııkkk canımm...
Eski Ayşenur & Ertuqrul qelioo sırnaşık şey:teytey::sm_cool::dance::asigim::nazar:

Valla çok etkieniyorlar yap derim :) erkeğin kalbine giden yol mideden geçer :)))))))

slm kızlar sonunda gelebildim bütün gün elektrik yoktu fenalıklar çöktü büroda.
bi ara çıktım dışarıda işim vardı sevgilimde geldi tam büroya döndüm baktım yanlış evrağı adama bırakmışım bir daha gittim bu seferde geldi sevdiceğim beraber yemek yedik işimi halledip döndüm daha az önce elektrik geldi yaaa

slm kızlar sonunda gelebildim bütün gün elektrik yoktu fenalıklar çöktü büroda.
bi ara çıktım dışarıda işim vardı sevgilimde geldi tam büroya döndüm baktım yanlış evrağı adama bırakmışım bir daha gittim bu seferde geldi sevdiceğim beraber yemek yedik işimi halledip döndüm daha az önce elektrik geldi yaaa

Hoş qeLdin canımm opuyorumnanaktan
Dosyayı yanlış qötürmen bence hiçte kötü olmamış canımm :))
Ne qüzel sewdiqini qörmüşsün
Buarada kayınpederin nasıl olduu canımm ??

Back