2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

NeKss canım bence herşey çok güzel gecicek hiç korkma eminim seni çok sevicekler sevdiceğinin ailesi :1hug:

Annesi teyzesi ve muhtemelen halası gelecek canım.
Aile arasında adım atmak için erkendi.Ama kardeşimin askerliği ve sevdiğimin bu denli istekli olması benide evliliği düşünmeye itti.

Ben evlilik mi aman yok daha çok var diyen biriydim.Ailede ve çevrede şok etkisi yarattım.Ki sevdiğimde aynı şekilde.Arada acaba mı desem?Hemen yüzü asılıyor beni istemiyor musun diyor?Benden hevesli istekli.İki kezde evlenme teklifi aldım.

Kızlar bana biri bunları anlatsa allah yardımcın olsun erken sanki derdim.Ama bizzat yaşıyorum.Hayırlısı olur inşallah.

hayatının aşkını bulduysan birbirinizden eminseniz beklemenin ne anlamı kalırki canımcım opuyorumnanaktan

hayatının aşkını bulduysan birbirinizden eminseniz beklemenin ne anlamı kalırki canımcım opuyorumnanaktan

Gerçekden de öyle.
Kesinle sevdiceğim benim hayat arkadaşım.
Ama insanlar bizi bilmedikleri için erken diyebiliyorlar.
Bir bilseler biz 8 ayda neleri aştık el ele.

Çok yorumdum ama bitirdim şükür.
Ben artık çıkıyorum sevdiceğimde çok beklemesin.
İyi akşamlar kızlar.

Gerçekden de öyle.
Kesinle sevdiceğim benim hayat arkadaşım.
Ama insanlar bizi bilmedikleri için erken diyebiliyorlar.
Bir bilseler biz 8 ayda neleri aştık el ele.

ömür boyu inşallah beraber olucaksınız sizin düşünceleriniz önemli insanlar daha erken olduğunu diyebilirler bu ama onların düşüncesi herşey sende ve sevdiceğinde biter sonucta :1hug:

Çok yorumdum ama bitirdim şükür.
Ben artık çıkıyorum sevdiceğimde çok beklemesin.
İyi akşamlar kızlar.

sevdiceğini gördüğünde yorgunluğun gider :))

iyi buluşmalar size keyfini çıkarın hasret giderin doya doya opuyorumnanaktan

iyi akşamlar canım

ömür boyu inşallah beraber olucaksınız sizin düşünceleriniz önemli insanlar daha erken olduğunu diyebilirler bu ama onların düşüncesi herşey sende ve sevdiceğinde biter sonucta :1hug:

İnşallah canım artık herşeyin hayırlısı.Öpüyorum seni görüşürüz

Mutsuz kadın yoktur ayakkabısı az kadın vardır :)))))))

Günaydın kızlar :)

BEn dün görümcecimle konuştum kızlar halen yüzük begenmediniz mi dedi hayır dedim çünkü bayramda sadece tanışma olacak hayırlısı kızlar :)

Nekss pantolon gömlekte ısrarcıyım ben halen ilk tanışmada abartılmaması gerektiğini biliyorum tüm arkadaslarımda böyle yaptı bende öyle yapmayı düşünüyorum ama tek abartı olarak tanışmada ev ayakkabısı giycem hevesim var napim :)

Günaydın canım hoş geldin...

Valla canım şuan sevdiğime kızgınım hiç bir şey düşünmüyorum.
O gün bir gelsinde ne yaparım artık allah bilir.

Yüzük beğenmek zor bir aşama.Siz şimdilik fırsat buldukça bakın tanışmadan sonra kesin kararı verirsiniz.Annen yumuşadı mı?

Günaydın Sözlenecek kızlarr kaydirigubbakcemile3

Hemen qelişmeleri anlatayımmm sizlere :):)
Akşam aşkımla konuştuukk... Barıştık ama soququz yani o...
Çok kırılmış bana çok ileri qittin büyük küfür ettin dedi.
İlk önce beni sordu, Ailemile neden tartıştıqımı yüzüme ne olduqunu faln
İlqilendi baya bii... Aileme karşı sakin olmalıymışım öyle dedi.
Sonuç olarak birlikteyiz hala... Akşam onun yanında uyudum qünler sonra inanılmaz bi huzurla kalktım sabahleyin...
Bizi zor bekliyyo bunun farkındayım Ama onu kaybetmemek için herşeye razıyımm... Bizim aşkımızz bu kadar az olamaz herşeyin üstesinden qelirr
Bunua başarıcaz ALLAHın izniylee

Nilaycımmm
Akşam Çocuklar Duymasını izliyordumm Duygunun sözü wardı :):)
KIzz bir kıyafet qiymişti bittim yha hem çok şık, Hem çok sadeydii
Hemen aklıma sen qeldinn akşam yazdıklarını okumuştum ama cvp werememiştimm :))
Nilaya qüzel bir seçim olur dedimm aklımca... Buqün bak istersen canım netten çok qüzeldi qerçkten ben ççok beqendimm...
İlk anışma içinde Cananın dediqi qibi pantolon we qömlek hoş olacaktır.. Hem daha rahat olursun.. Tabi canım sen en iyisini bilirsinnn
Akşmam burda AH ERKEKLER forumundaydımm bir erkeqin size aşkı olduqunu nasıl anlardınız dı qaliba topiqin ismi hatırlamıom pekk... Orda bi kızzda yazmıştıı.. Okudumm okudumm yarısında dedim kim bu kız yhaa Anaa Bİ bakrsınn Nekss... Dondum kaldımm Ana bu bizimm Nilaymış yha dedimm...
Çok qüzelmiş başlama hikayenizz canımm
Ama aklıma bi soru takıldı canımm Siz askerden sonra sewqili olmamışmıydınızz sewdicenle ??
Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorumm
Beni müsait bir zamnda aydınlatır mısın pleasee

Barışmanıza çok sevindim canımcım.
Umarım günler ilerledikçe herşey çok daha güzel olur.

Okuduğun yazı ney tam olarak bilmiyorum ama sanırım geçmişe ait canım.Ben 2007 yılında beri burdayım.Eh hayliyle hayatımda birçok şey değişti.anlatmıştım ya hani askerde başlamıştı uzaktık zaten gelincede bitti diye.Muhtemelen o döneme ait bir yazıdır.

Amin canımm :Saruboceq:

Bulursam koycam canımm buraya ama orda şafak sayıyodunn şafak:209 yha 208 di

Sewdiceqine nie kızdınn canımmm soramadımm daha önce :1hug:

Yumusadı Gibi gibi :) seneye kalırsa evlenme ii gönül rahatlığı ile verecek aslında iş yeri taşınsa idi falan dedi sabah bakalım :) bende bayramda söz işi olsun istemiyorum mart nisan gibi söz olsun eylül gibide düğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…