2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Bugün çok yoğundum kızlar :(

Geçmiş olsun tekrar inşallah acı çekmiyordur sevgilinin babası mrvcnyt :(

Esmer hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hoşgeldin supurgeli cadı yaş meslek nelerdir tanıyalım seni :))))
hb 2 senelik üniv. bitirdim aoftan devam ediyorum 2 sene daha,23 yaşıma girdim,çalışma hayatına atılcam kısmetse,bilgisayar programcılığı mezunuyum

selam kızlarrr ben geldim opuyorumnanaktan

nasılsınız??

supurgelicadi aramıza hoşgeldin zemuszemus

hb nancyce

Selam canımmcımmm
Hoşqeldinnn , sefalarr qetirdiinnnn opuyorumnanaktan
Nereye kalboldunn tatlım sen öyle pat diee ???

selam tatlişimmmmm opuyorumnanaktan

hoşbuldum canımcımmm sizlerde hoşgeldiniz sefa getirdinizzz :)

önemli bi işim çikti haber veremeden çıkmam gerekti kusura bakma canım benim opuyorumnanaktan

Kızlar sevgilim akşam dediki ilk maaşı anneme verdim dedi,yani doğum günümde özel bişi olmıcak :(

Ben böyle demesinden bunu çıkardım sizce kızlar
???

selamun aleyküm kizlar...
dünden biraz daha iyiyim...
dün patronum telefon etti aksam üstü isten anlasmali olarak cikami istedi...
ben zaten isten cikmak istiyordum ama kasim sonunda param kaybolmasin diye...
bunlarda evirip cevirdiler ki bu cuma beni cikarmak istiyordular...
ama ben suan hasta olarak kayitliyim sigortaya gittim bugün...
cok kötüydüm kizlar anlatamam... durumu anlattim...
onlar dediler ki daha bi doktorda randevum var biz size bi mektup gönderene kadar evde kalabilirsiniz bunu dert etmenize gerek yok...
is vereninize sadece hala hasta oldugunuzu söylemeniz yeterli daha fazlasini bilmelerine gerek yok dediler...
Allahima bin sükür sigorta benim arkamda yani...
bende is verenime mail yazdim telefonda sesini duyamaya bile tahammül edemiyorum o adamin...
böyle böyle diye anlattim sigorta ne zaman izin verirse o zaman tekrar ise gelicem...
ama hala üzerimde bi burukluk var gelecegimi düsünüyorum neler olacak hic bilmiyorum...
ailem benim arkamda sag olsunlar babam dahi... sevdigim zaten beni hic yalniz birakmiyor cok sükür...
insan yasamadan bilemiyor ama... psikolojim alt üst oldu... :gitme:

selam kızlar....

merhaba aramiza hosgeldin... :1hug: malum gördügün gibi son günlerde pek iyi olmadigimdan dolayi konuyu takip edemiyorum... ama yeni arkadaslarin aramiza katilmasina cok sevindim... 2011 de ne zaman söz yapmayi düsünüyorsunuz ? istersen biraz kendinen bahs et seni daha iyi tanimis oluruz... Rabbim hakkinda hyirlisini nasip eylesin insaAllah... hersey gönlünüzce olsun enisteyle birlikte... bu topicde görüsmek dilegiyle...

esmercim, nancy, neks, mrvcnyt düsündügünüz icin cok tesekkür edeirm dualarinizi eksik etmeyin insaAllah kizlar...
:Saruboceq:

selam tatlişimmmmm opuyorumnanaktan

hoşbuldum canımcımmm sizlerde hoşgeldiniz sefa getirdinizzz :)

önemli bi işim çikti haber veremeden çıkmam gerekti kusura bakma canım benim opuyorumnanaktan
Bizlerde hoqeldikk canım kaydirigubbakcemile3
Olur mu öyle şey canım ne kusuru... İşlerini halletin umarımm bayanssulusmile

Kızlar sevgilim akşam dediki ilk maaşı anneme verdim dedi,yani doğum günümde özel bişi olmıcak :(

???

Bence sana sürpriz yapacak
Unutmuş qibi dawranıo şimdi, Seni denemek için söylemiştirr öyle anneme werdimm die :))
Kesin sürpriz yapacak kesinnn kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
sessizlik hb,sanada çok geçmiş olsun,inş. herşey düzelir ve istediğin gibi gelişir olaylar,söz için daha tarih kesin değil,2 sene içinde evlenmeyi düşünüyoruz,allah herkesin gönlüne göre versin

Sessizlik , Aleyküm selam canım hoşqeldinnn opuyorumnanaktan
Sen canıını sıkmaa bak ailen yanında, Sediceqin yanında hepsi destek sanaa
Bizde warız hem burdaa...
Siqorta bile senin yanında
O adamı hiçç kafaya takma sen
Çalıştın orda hakkın neyse çatır çatırda alırsınn hiç merak etmee...
Kİmsenin hakkı kimsede kalmaz...
Hiç üzülme canım boşwerr , o adam için kendini kahretme boşunaa :1hug:

Son düzenleme:

???

Canım belkide seni şaşırtmak için öyle söylemiştir.
Kesin kenara bir miktar para ayırmıştır.
Ben süpriz bir şeyler bekliyorum artık hayırlısı gelişmeleri aktarırsın zaten.:1hug:

selamun aleyküm kizlar...
dünden biraz daha iyiyim...
dün patronum telefon etti aksam üstü isten anlasmali olarak cikami istedi...
ben zaten isten cikmak istiyordum ama kasim sonunda param kaybolmasin diye...
bunlarda evirip cevirdiler ki bu cuma beni cikarmak istiyordular...
ama ben suan hasta olarak kayitliyim sigortaya gittim bugün...
cok kötüydüm kizlar anlatamam... durumu anlattim...
onlar dediler ki daha bi doktorda randevum var biz size bi mektup gönderene kadar evde kalabilirsiniz bunu dert etmenize gerek yok...
is vereninize sadece hala hasta oldugunuzu söylemeniz yeterli daha fazlasini bilmelerine gerek yok dediler...
Allahima bin sükür sigorta benim arkamda yani...
bende is verenime mail yazdim telefonda sesini duyamaya bile tahammül edemiyorum o adamin...
böyle böyle diye anlattim sigorta ne zaman izin verirse o zaman tekrar ise gelicem...
ama hala üzerimde bi burukluk var gelecegimi düsünüyorum neler olacak hic bilmiyorum...
ailem benim arkamda sag olsunlar babam dahi... sevdigim zaten beni hic yalniz birakmiyor cok sükür...
insan yasamadan bilemiyor ama... psikolojim alt üst oldu... :gitme:

Canım sen zaten ayrılmayı düşünüyordun.Ailende arkanda destek.Tek sorun maddi açıdan olur belki.Ama onuda bir şekilde aşarsın.Çevren sana destek biz burdayız ve önemli olan tek şey senin sağlığın.Asla moralini bozma unutma her şerde bir hayır vardır derler.Dualarımız seninle.Senin için en güzeli neyse o olsun inşallah.

NeKss canım naber işler nasıl gidiyor?

burdayız supurgelicadi :)))

:D:D

Mesaiye kaldım canım.
Baktım artık gözlerim rakamları çift görmeye başlıyorum.
Bir bakayım kızlar ne yapmış diye geldim.

Akşamda sevdiceğimle bulşuşuyoruz.Ben dedim beni eve bırakmadan içi rahat etmez diye.Yorulucak ama en azından birbirimizi görmüş olucaz.Sen ne yapıyorsun?

:D:D

Mesaiye kaldım canım.
Baktım artık gözlerim rakamları çift görmeye başlıyorum.
Bir bakayım kızlar ne yapmış diye geldim.

Akşamda sevdiceğimle bulşuşuyoruz.Ben dedim beni eve bırakmadan içi rahat etmez diye.Yorulucak ama en azından birbirimizi görmüş olucaz.Sen ne yapıyorsun?

dikkat et canım kendini fazla yorma :)))

buluşun tabi birbinizi görmüş olursunuz ikinizede iyi gelir yanyana gelince yorgunluk neymişki :1hug:

bende sevgilimle netten görüntülü konuşuyorum :asigim:

dikkat et canım kendini fazla yorma :)))

buluşun tabi birbinizi görmüş olursunuz ikinizede iyi gelir yanyana gelince yorgunluk neymişki :1hug:

bende sevgilimle netten görüntülü konuşuyorum :asigim:

Oyoy ne güzel konuşun hasret giderin opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim canım.
Ara verdim iyi geldi.

Sevdiğimin varlığı yeter canım.Kendimi değil onu düşünüyorum.
İşleri çok yoğun yoruluyor kıyamıyorum.

Sizin tanışma hikayeniz nasıl canım çok merak ettim.

Back