canım diğer bebeğin nasıl oldu küvezdemi hala...
anladım canım tez zamanda inşallah bebeğine kavuşursun senin oğlunla benim kızda aynı biz üstelik 20 aylığız tek elle çok güzel yürüyor yaylanıyor koltuklara kendi bağımsız tırmanıyor ama işte rabbim ne zaman müsade ederse ozaman yürüyecek
sizin mr sonuçlandı mı peki bize daha gün vermediler
ayrıca dilimiz algımız çok iyi hamdolsun.....
anladım canım tez zamanda inşallah bebeğine kavuşursun senin oğlunla benim kızda aynı biz üstelik 20 aylığız tek elle çok güzel yürüyor yaylanıyor koltuklara kendi bağımsız tırmanıyor ama işte rabbim ne zaman müsade ederse ozaman yürüyecek
sizin mr sonuçlandı mı peki bize daha gün vermediler
ayrıca dilimiz algımız çok iyi hamdolsun.....
Benim kizda 23mayista 24aylik olucak kac kilo sizinkiler hic bisi yemiyooo
yemek konusunda çok zoralandım çok zor alıştılar çok şükür yaptıklarımı yiyorlar kızım 10,5 11 kg arası olması lazım bayadır tartılmıyoruz oğlumda 10 10,5 arası oğlum daha iyi olabilirdi ama 3 kez hast. yattık kusuyordu sebepsiz midesini tamamen kusarak boşaltıyordu safran gelinceye kadar serumla 1 haftada kendine geliyordu bu yüzden kilo alımıda durdu hemen hemen her ayın 20 sinde aynı şikayet oldu bizde ayın 20 si gelince panik oluyoruz psikolojik açıdan endişe ediyoruz vallahi......ben yemedikleri zaman zorlamıyorum artık 5 kaşıkmı yediler bırakıyorum..insan yesinler diye bakıyo ama zorlayınca dahada hırçınlaşıyorlar...
Benim kiz 11.800 suan ama bazen yiyo bazen yemio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?