selam Kızlar,
İşten güçten giremez oldum.Ama özlemişim sizleri:)
Biz iyiyiz;kızım 11 kilo oldu.Bıyu maşallah çok iyi 85 cm.35 cm doğan bir çocuk için Allaha bin şükür.Ama tabii kilo alımı çok çok az.Hiç bir şey yemiyor benden.Bakıcısı sağolsun yoksa aç kalıcak.Yürüme çabalarımız var.doğum günümde 2 adım attı:)En güzel hediye oldu benim için ama sonra bıraktı.Herhalde bilmeden yaptı ve şimdi de unuttu.sanki daha 2-3 ayımız var gibi yürümek için.ama çok akıllı:)anasının kızı:)Başka başka..dişler durud.6 tane çıktı ve başka yok.Bakalım ne maceralar bekliyor bizi.
işte böyle kızlar..Grip aşısı yaptırmadım.Umarım her sey yolunda gider.
sevgiler
selam arkadaşlar benim bebeğim 10 aylık oldu çok güzel dönüyor fakat hala emeklemedi emekleme hareketleri var ama bir türlü emeklemedi düzeltilmiş yaşı 8 aylık endişe etmeye başladım sizinkiler ne kadarlıkken emeklediler.RAbbim evlatlarımızla sınamasın bizleri güzel bir hafta sonu diliyorum ailenizle birlikkte
canım benimkiler 13,5 aylık düzeltilmiş 11,5 aylık hala emekleme yok vallahi endişe etme fizik ted. doktoru gördü problem yok....ama vakit saat gelmemiş demekki...
anladım canım haklısın bizim doktorda sorun yok dedi ama genede endişe etmemek elde değil RAbbim evlatlarımızı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah seninkilerde en yakın zamanda emeklerler yürürler
inşallah cnm yaa oğlumda problem var tmmda beyin kan. falan geçirdi 2 kere beyin ameliyatı geçikmesi normal yinede iyi çok şükür o durumuna göre kızım da sadece tembellikten yapmıyo sağlık olsun...
Allah şifa versin canım oğluna.peki sorun var derken nasıl bir sorunu var canım
sol taraftaydı beyin kan. sağa vuruyomuş şuan sağ elini kullanmıyo sol gibi değil kullanmakta istemiyo işine gelmiyo nasılsa sol elim benim her işimi yapıyo diye yoksa oturuyo algısı çok iyi çok şükür...yaşıtlarından geç yürür diyolar Kİ ALLAH bilir bunu bu durumuna bile şaşıyo doktorları....
anladım canım Rabbim şifa versin haklısın herşeyi Allah bilir zamanı geldiğinde inşallah bebeklerimiz herşeyi yapacaklardır
geçmiş olsun cnm benim bildiğim genelde kız bebeklerde görünür homojen benimde kızımda vardı kaybolmak üzere usg de hiçbişey çıkmadı genelde karaciğer büyümesine neden oluyomuş...çok şükür öle bişey yok inşallah seninde yoktur benimkirde ortalama 1,5 ay almadı dişler yüzünden iştah falan kalamadı yemediler şimdi yeni yeni başladılar almaya mr neden 12 aylıkken çekilcek daha küçük falan diyosalar dinleme geç kalma mr için...
canım benim oğlumum doktoru mr 2 ay sonra çekilmesinin daha iyi olacağını söyledi benimki de dış çıkardı pek iştiha yoktu o dönem ama son günlerde gayet iyi yemesi.şu sonucu yazım canım sana belki yardımcı olabilecek bişeyler biliyorsundur
karaciğer sol lobdan sağ loba doğru uzanım gösteren orta ve sol hepatik vende yaylanma oluşturmuş 68&51 mm boyutlarında hafif ekojen solid kitlesel lezyon izlenmiş olup dinamik kotrastlı karaciğer mrg ile korele değerlendirme önerilir.canım bu sonuç çıktı bebeğim doğdunda şeker depoları gelişmediğinden bir ilaç kullanılmıştı yoğun bakım doktorumuz taburcu olurken bu ilacın yan etkisi karaciğerde görülebilir yaşına kadar geçmezse mrg çektirirsin demişti o zamana kadar sadece ultorasyonla takip edilsin demişti
anladım cnm mr ı geçiktirme yinede sen sonuç ne olursa olsun değişmez 1 yada 2 ayda sanırım kitle varmış öle yazıyo fazla büyük değil mm demişler ..mr da daha net belli olur yani yanıltmayayım seni öle okudum ben.... zaten bu küvezde kullanılan ilaçlar daha yeni yeni çıkıyo bebeklerimizde yan etkileri organlar gelişmeden doğuyo bide antibiyotik yüklemesi sonuç bu
haklısın canım malesef yoğun bakımın yan etkileri şimdi şimdi çıkıyor
benimkilerinde böbreklerinde taş vardı düzeldi su içirdik hep mamayı kestik mamada yapıyomuş kristal şeklinde bilgin olsun böbreklerine baktılarmı hiç senin bebeğinin kızımında yumurtalıklarında kist var şimdiden daha oğluma rapor çıkarmamız lazım vallahş sıra gelmiyo özel eğitim alması için...
böbreklerine baktılar canım çok şükür bişey çıkmadı uzun süre yoğun bakımda kaldığından vede benimde çok sıkılıp üzüntü yaşamamdan malesef sütüm olmadı mecburen mama verdik baştan beri.seni çok iyi anlıyorum sağlık sorunları vede sürekli o doktor bu doktora gitmekten sıra gelmiyor çocuklarımızla özel eğitimleriyle uğraşmak allah hepsine şifa versin
hayırlı cumalar arkadaşlar benim moralım çok bozuk dün oğlumun kontorulu vardı malesef 2 ayda sadece 200 gr almış yemesi gayet iyi ama neden kilo almadığını anlayamadım.birde karaciğerinde bir homojen leke var 3 ayda bir ultorasyona giriyor ama malesef hala o leke görünüyor 2 ay sonra 12 aylık olacak o zaman mr çekilecek.arkadaşlar kilo almada zorluk çeken bebeklerimiz varmı?endişerim çok arttı benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Mevlam evlatlarımıza sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?