selam arkadaşlar inşallah hepiniz dünyalar güzeli evlatlarınızla iyisinizdir.erken dünyaya gelen bir oğlum olduğunu biliyorsunuz.daha yeni 9 ay oldu dünyaya geleli.dün doktora gittim korunmam rağmen 5 hafta+1günlük gebe olduğumu öğrendim 15 ekimde tekrar gideceğim bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin sizinle paylaşmak istedim dualarınız bekliyorum
ne güzel cnm hayırlısı olsun korunmana rağmen geldiyse ondada vardır bir hayır değilmi ama bende öle bişey olduğunu düşenmek bile istemiyorum erkendoğan ikiz bebeklerim bana çok ama çok yetiyoooooooooo
selam arkadaşlar inşallah hepiniz dünyalar güzeli evlatlarınızla iyisinizdir.erken dünyaya gelen bir oğlum olduğunu biliyorsunuz.daha yeni 9 ay oldu dünyaya geleli.dün doktora gittim korunmam rağmen 5 hafta+1günlük gebe olduğumu öğrendim 15 ekimde tekrar gideceğim bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin sizinle paylaşmak istedim dualarınız bekliyorum
wowwwwwww hayırlı olsun sasırdım kaldım korunurken nasıl kaldın vala sıze helal olsundualarım senınle rabbım vaktınde ve saglıkla kucagına almanı nasıp eder ıns
maşallah canım bende seni merak ediyodum seninkilerle aynı ya fiziksel gelişimleri daha bende emekeleme yok kız yapmak istiyo elleriyle yan dönüyo o kadar oturuyolar sadece dönüp gidiyolar.....ayy rop tan inşallah en yakın zamanda kurtulursun ihmal etme de............................
bizimkiler akrandı cnmmm benim kızda sıralıo hişbir yere tutunmadan desteksiz 3 5 dk duruyo sonra mutluluktan kendini alkışlıyo:)):))) ekimin 4ünde rop muayenemiz var en son 1 sene evvel muayene olmuştuk inş bi sıkıntı çıkmaz çok korkuyorumseninkilerin iştahları ne durumda benimki bi hafta süper yiyo bi hafta ağzına kaşık girmiyo 1 ay once 9 kg idi 23 kasımda gidicez dr a aşımız var tabiii ozamana kadar hasta olmazsak norolojik takibi yaptırıyormusun dr bizden istemiyo artık çook yoruldum artık herşey düzene girsin istiyorum
selam kızlar,
Ben yaptırmayacağım grip aşısı falan.Yokkk.Sıkıldım artık.Onu bırakın ,grip aşısı hakkında çok araştırma yaptım ve ciddi sakıncalarım oldu.Doktorumuzunda sürekli yaptır yaptır demesi beni irite etti açıkçası.Bağışıklığı kendi kendin egelişsin diyorum ben..koruyorum.Sbahları ıhlamurlu kahvaltı hazırlıyorum`bal ve limon karıştırıp veriyorum.Artık daha doğal şeylerle bebeğimi büyütme niyetindeyim.Kremleri kaldırdım evden.Sarı kantaron yağı aldım,pişiklere.Biberiye aldım,morluklara:)devam sütünü kaldırdım:inek sütü,keçi sütü veriyorum.Keçi boynuzu tozundan tatlı yapıyorum..Organik delisi değilim ,tütünde organik ama değil mi:)ama işte dikkat ediyorum.
o yüzdende grip aşısına hayır diyorum:)
heh işte ellerinin üstünde oturur gibi duruyosa az kaldı emekleyecek :)))benimkiler bir ay boyunca öyle yaptılar popolarına vursam gitceklermiş gibi ama vurmadım tabi popolarına:))) ay yok canım ne ihmali göz yani şakaya gelmez
ben kızın popusuna vurdum halıyı öptü....ne yapçak merak etmiştim :)))))
benim bebiş 2012 doğumlu benide alırmısınız aranıza...:)
Ay benım kızda cok gec emekledı okadar ugrastım banamasın demedı... Bı gun 5 lıtrelık su bıdonunu yuvarladım yanlıslıkla ona emekledısımdıde sıralıyorrr yurumesını beklıyoruz dort gozle:)
ne demek canım alırız tabi hoşgeldin kaç haftalık yaptın doğumunu ne kadarlık şimdi??
33+2 haftalıkken doğum yaptım 2.280 doğdu hastane çıkşı 2.100 gramdı 35 günlük olduk teyzesi 2 gün önce kontrol vardı 2.920 olmuşuz doktor az buldu anlamadım valla...
hadi bakalım ilk hangisi yürüyecek:))) bu arada sana ben takvim yapmıştım galiba yapmayı unuttun takip edemiyorum seni ne kadarlık oldu kızın???
Bu ayin 23unde 17 aylik tabi duzeltilmis 14:)) seninki nekdarlik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?