saolun kızlar darısı tüm oğluşlara:))) ama burda çoğunluk kız galiba:)))
canım gözleri nasıl şimdi herşey iyidir inşallah benim oğlan sağ gözünden olmştu soldan olma ihtimalide var ama rahat durmadı son rop muayenesinde doktor bakamadı hafif bi narkozla bakacaklar o zaman belli olacak inşallah gerek kalmaz seninkinin arasında biraz zaman ar mıydı yoksa iki gözü aynı anda mı oldu???
benimkiler şimdilik iyi gidiyo dedğin gibi normal çocuklara göre zayıflar tabi ama bunada şükür doktorumuz çok beğeniyo gelişimlerini ne zman yürümüştü seninki???
nekadarlık bebegın
canım çizelge varya aşağıda onda yazıyo on aylık 5günlükler sende bebeğinin doğum tarihini yaz sanada yaparım ordan takip ediyorum ben:)))
23 mayıs 2011 cnmsımdıdem tsk ederım
kizlarrr ogluma evimde artik cok mutluyum cok
gözün aydın :)))) maşallah oğluna azmi bir ömür sürsün...kizlarrr ogluma evimde artik cok mutluyum cok
kizlarrr ogluma evimde artik cok mutluyum cok
canım ya çpk sevindim valla allahım bi daha ayırmasın sizi vede bizi:)))
berentos olmadı mı canım ya çizelge yapmamışın
yapamadım yaaaaa
kızlar merhaba benim de bir sorum var.evde sütümü sağıp dolaba katıyorum henüz 2. günüm süt sağalı o yüzde az miktarda geliyor.bitene kadar sağıyorum süt poşetine katıyorum ve dolaba katıyorum öğlen hastaneye götürmek için.ama 2 saat sonra tekrar sağıyorum yine poşet dolmuyor.şimdi benim merak ettiğim konu şu her seferide ayrı ayrı poşet mi kullanacağım yoksa aynı poşet dolana kadar kullanabilir miyim? yardımıızı bekliyorum
bende gunlerce sagdım hastaneye yolluyordum ılk zamanlar az gelır sonradan cogalır buzdolabının dondurucusundan cıkardıgınız sutun ıcıne katmayın alt taraftada en fazla 2 gun tutuyodum sonra dıfırıze ben her sut ıcın ayrı poset kullandım daha saglıklı bence.. Bebegınız ne kadarlık
cevabınız için teşekkür ederim..35+5 doğdu 4 gündür küvözde beslenmesi bir gün var bir gün yok dua halindeyim şimdilik elimden bişey gelmiyor
kızlar merhaba benim de bir sorum var.evde sütümü sağıp dolaba katıyorum henüz 2. günüm süt sağalı o yüzde az miktarda geliyor.bitene kadar sağıyorum süt poşetine katıyorum ve dolaba katıyorum öğlen hastaneye götürmek için.ama 2 saat sonra tekrar sağıyorum yine poşet dolmuyor.şimdi benim merak ettiğim konu şu her seferide ayrı ayrı poşet mi kullanacağım yoksa aynı poşet dolana kadar kullanabilir miyim? yardımıızı bekliyorum
allah bagıslasınnn.. Dua etmekten baska ne gelırkı elımızden ah ah 55 gun süründum hastane köselerınde ama rabbım kurtardı... Rabbım sızıde kurtarsın dualarım sızınle.. Bebegının haftası okadarda kotu deıl benım kızım 29 hf dogdu 1290kg sennkı kac kılo dogdu
amin inşallah..2450gr doğdu
cevabınız için teşekkür ederim..35+5 doğdu 4 gündür küvözde beslenmesi bir gün var bir gün yok dua halindeyim şimdilik elimden bişey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?