var cnm şantımızda mevcut şuan 8,5 aylık düzeltilmiş 6,5 aylık
merhaba kizlar oglum bu hafta cikacak insallah,korkuyorum ya hastalandirirsam evde ani bisey olursa,elim ayagima dolasir,sutum de cok az doymuyor ek mama versem cokmu erken olur,mama vereniniz oldumu kizlar yardim edin.
hadi inşallah..korkma ona senden iyi kimse bakamaz..yanına fazla insan sokma hatta hiç..ne derlerse desinler aldırma fotografına bakıversinler...bol güneşli odada yatır..süt için de rezene vs iç emdikçe gelir..mama vermekte dünyanın sonu değil..mühim olan sağlıklı olsun inşallah..çok stres çektik süt gelmesi bile mucizeydi şimdi devam ettirmek bu mucizeden yararlandırmak gerek bebeği..:))merhaba kizlar oglum bu hafta cikacak insallah,korkuyorum ya hastalandirirsam evde ani bisey olursa,elim ayagima dolasir,sutum de cok az doymuyor ek mama versem cokmu erken olur,mama vereniniz oldumu kizlar yardim edin.
merhaba kizlar oglum bu hafta cikacak insallah,korkuyorum ya hastalandirirsam evde ani bisey olursa,elim ayagima dolasir,sutum de cok az doymuyor ek mama versem cokmu erken olur,mama vereniniz oldumu kizlar yardim edin.
kızlar,farklı bir yerde okudum.Kk da bir annenin başına gelen,çok vahim bir durum.Lütfen torba,poşet veya ip bebeklerine eline vermeyin.Bunun şakası yok.Bir bebecik bu yüzden kendi kendini boğmuş.Lütfen dikkat.
Selam,
Benim manken hiç kilo almamış bu ay!Boyu uzamış sadece..vallah delirdim.Doktor hareketlenmeye bağladı,daha iyi dedi.Bende yaradana sığındım inek sütü verdim.Vallah yaptım.Araştırmalarımda da profların inek sütü verdiğini gördüm.Şimdilik yarıyarıya 120cc verdim.sevdi gibi..iştah zaten sıfırın altı.Doktor multitabs ın yerine başka bir ilaç verdi,iştah artıyormuş.Ne perhiz ne lahana turşusu.
vallah eski usul devam..
Selam,
Benim manken hiç kilo almamış bu ay!Boyu uzamış sadece..vallah delirdim.Doktor hareketlenmeye bağladı,daha iyi dedi.Bende yaradana sığındım inek sütü verdim.Vallah yaptım.Araştırmalarımda da profların inek sütü verdiğini gördüm.Şimdilik yarıyarıya 120cc verdim.sevdi gibi..iştah zaten sıfırın altı.Doktor multitabs ın yerine başka bir ilaç verdi,iştah artıyormuş.Ne perhiz ne lahana turşusu.
vallah eski usul devam..
benım kızımda ıstahsız bende gunde 1 sefer 200cc ınek sutu verıorum 10 gundur bıraz farkettı gıbı yuzu topladı.. Icıne cıcı bebede koyuyorum nekadarlık bebegınız ve kac kılo
benim kız 8 aylık.9,5 kilo.Bebe biskuvisi iyi fikir bende yapıcam bunu.Birde kalorisi yüksek bir amam varmış.1 cc 1 kaliymiş.Acaba mamalarına mı katsam diye düşünüyorum,bu seferde obez mi yaparım.O daha kötü galiba.
sagolun kizlar,hepinizin soylediklerini dikkate alicam,ogluma haftada 3 igne yapilacak bacaklarindan,guçlendirmek içinmis,sizde kullandinizmi bu igneden,birde oda sicakligi kac derece olsa iyi olur,sonra odasindan cikardinizmi bebeginizi salona felan getirdinizmi mikrop kapmasindan cok korkuyorum,bazi arkadaslr cok steril iyi degil dediler mikroplarlada karsilasmasi iyi olur yoksa cabuk hastalanir diyorlar,cok soru sordum galiba :) aslinda okadar cok sey varki aklimda bazen bende içinden cikamiyorum,devamli kafamin için de sorular geciyor,esimide biktirdim,sora sora ne yapimya onun gibi rahat olamiyorum.:)
sagolun kizlar,hepinizin soylediklerini dikkate alicam,ogluma haftada 3 igne yapilacak bacaklarindan,guçlendirmek içinmis,sizde kullandinizmi bu igneden,birde oda sicakligi kac derece olsa iyi olur,sonra odasindan cikardinizmi bebeginizi salona felan getirdinizmi mikrop kapmasindan cok korkuyorum,bazi arkadaslr cok steril iyi degil dediler mikroplarlada karsilasmasi iyi olur yoksa cabuk hastalanir diyorlar,cok soru sordum galiba :) aslinda okadar cok sey varki aklimda bazen bende içinden cikamiyorum,devamli kafamin için de sorular geciyor,esimide biktirdim,sora sora ne yapimya onun gibi rahat olamiyorum.:)
Doğum gününüz kutlu olsun .Benimkininde gercek d.günü 2706 da.Benim kız 27 haftalık 830 gram doğdu.Kilo alması için ne yaptım?Anne sütünün içine ek mama koymustum,sonra 3 kilo olana kadar farklı bir mama kullandım.Ardından Conformil e gectim.Ek gıdaya cabuk basladım.benimkide sevdi.Kilo alması için inan birsey yapmadım.Pekmez veriyorum.Şimdi yeni yeni tereyağına basladım.Kilo aldıran mamnın adı pediacure diye hatırlıyorum.Google dan bakabilirsin,KK da acılmış forumlar var.senın bebegının kılosu cok ıyı masallah.. Hangı mamaymıs banada solermısın ozellıkle kılo alması ıcın yedırdıgın bı sey varmı? Cok yüklenmekte ıyı deıl bence kılosu cok cok ıyı.. Kac kılo dogmustu bebegın? Benımkı yarın yasına gırcek 8 kılo
Doğum gününüz kutlu olsun .Benimkininde gercek d.günü 2706 da.Benim kız 27 haftalık 830 gram doğdu.Kilo alması için ne yaptım?Anne sütünün içine ek mama koymustum,sonra 3 kilo olana kadar farklı bir mama kullandım.Ardından Conformil e gectim.Ek gıdaya cabuk basladım.benimkide sevdi.Kilo alması için inan birsey yapmadım.Pekmez veriyorum.Şimdi yeni yeni tereyağına basladım.Kilo aldıran mamnın adı pediacure diye hatırlıyorum.Google dan bakabilirsin,KK da acılmış forumlar var.
Birde bebek biskuvisi ve tabii muhallebi şişiriyor:)Ama seninkinin kilosuda çok çok iyi maşallah.Daha ne olucak.zayıf değil ki.Bende kilo takıntı hale geldi.kilo almıyorsa hasta olucak modendayım,bu sebeblşe takıldım kaldım.
kızlar oğluş bugün sünnet olcak inşallah akşama hem heyecanlıyım hemde korkuyorum ilk 3gün biraz zor geçiyomuş
kiloyu kafanıza takmayın dicem ama bende sizin gibiydim illa tombik bi bebek istiyodum galiba olmicanı anlayınca saldım gitti çünkü boyları uzuyo bu defada kilolarını göstermiyolar aman uzasınlarda başka bişey istemiyorum
uzunca süredir netle aram yoktu ondn cev yazmadım.öncelikle merabalar sizede geçmiş olsun.benim oğlum şuan 2.5 yaşında ameliyatlarının 2 sini gözünden 2 sinide kasık fıtığından oldu malum küvezde çok ağladığı için.şimdi binlerce kez şükürler olsun sağlığı yerinde.konuşması zekesı boyu herşey yerinde ama çok iştahsız ve zayıf.seninkiler nasıl herşey yolundamıo maşallah kocaman olmuş seninki benimkilerin kilo alımını beğeniyo doktorumuz ilk aylar dediğin gibi gram gram gidiyoduk ama son 3 aydır ayda 1 kilo alıyolar ek gıdaya geçtik bizde o zaman daha az alıyolarmış doğru mu??? benim oğlumda 1 kere gözlerinden ameliyat oldu kzızmda bağırsaklarından olacakatı ama yırttık şükür seninki neden 4 defa ameliyat oldu şimdi nasıl biz 5 aylık olduk şimdi seninki bu aylarda neler yapabiliyodu anlatırsan çok sevinirim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?