Premature Bebekler 2011de doğan prematüre anneleri paylaşımlarınızı bekilyorum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

çocuktan çocuğa değişiyo canım ben çok nadir hastalanırmışım inşallah senin kız bana çekmiştir

canım sen bana yaz istersen benimki özel kimse göremiyo nasıl yaptım bende bilmiyorum sen yaz ben seni eklerim

bebğimiz rop tedavisinden sonra 2 defa lazer oldu ama düzelmedi. daha sonra sağ gözden iğne oldu ama ondan bir düzelme olmadı. doktor son olarak cerahi müdahale diyor. ama şansı %50 miş. acana rop olupte cerahi müdahale olan varmı ???. ltf acil bilgi ???? çok endişeniyoruz.

hastanede bile boyle cvp vermemislerdi içimi rahatlattin inan,insallah canim dedigin gibi olur.sende Allahim bebegini sagliklica zamaninda kucana almayi nasip etsin insallah
Canım bebek hergün kilo alıcak diye bir durum yok.Kaka veya çiş durumu bunu etkiler hiç sıkıntı yapma.Önemli olan devir dahim olması.Yanı sindirimin çalışması..

%50 şans çok büyük bir şans!%1 bile bir şansdır.Hakan bebek için dua edeceğim,lütfen okuyan herkes etsin.Çok sağlılkı bir bebek olarak annesinin,babasının kollarında büyüsün inşallah.Dua ve dua.Benim kızımı görseydin dua ile olmayacak hiçbirsey yok!Yüce Allahım ol DESİN YETER Kİ!hersey olur!

canım hemşirenin söylediği doğru.Ancak hemşirenin sana bu şekilde bilgi vermesi çok büyük hata.Doktorundan başka kimse bu bilgiyi vermemeli.Benim bebğimde 100 gram almıştı,aynı senin ufaklık gibi,ilaç verdiler ve hemen düşürdüler.Daha önce söylediğim gibi devir dahim önemli,kilo kısmına takılma çünkü zaten bir müddet kilo derdiyle yasayacaksın.Sanki kilo alınca hersey düzelecekmiş gibi bir psikolojiye sokuyorlar seni.Kilo lıyor hastanden çıkıyor,anne sütü alıyor gözü düzeliyor,3 kilo oluyor kulak gelişimi tamamlıyor,bilmem kac kilo oluyor aşı oluyor,bilmeme ne kadar ilac artıyor vs vs...Bu fazla kilo artırımıda çok çok buyuk ihtimalle kan verilmi,ştir o yüzden olmuştur.

kafana hiççç takma

Hakikaten nerde herkes:)Hadi ben anlatıyım.Kontrolümüzü olduk.Ikı dişimiz çıktı.Çorbaya geçtik.Bana acil çorba tarifleri gerek:)9,500 olduk ,doktor rejime soktu:)Bugünleride mi görecektim Allahım:)Oturuyoruz artık.Başka mır mır cır cır konusuyor,sac sekip,çimdik atıyoruz.Can yakıyor resmen:)Mevlüdümüz oldu,herşey yolunda.Birtek ciddi anlamda cilt problemi var.sürekli egzema oluyor.artık dermatolog kısmı eksikti,oda göründü bana.
haberlerinizi bekliyorum.Sevgiler

oncelıkle gecmıs olsun.. Rabbım bebeklerıne uzun omurler versın.. Benım ucuzum yok mayıs 2011de 29 haftalık dogum yaptım 1.290 gram 55 gun kuveze kaldı suan 11 aylık duzeltılmıs 9 cok sukur bı sıkıntımız yok bızımde asılarımız gerıden geldı kılo alımları az oluyo dusun benım kızım 1560 gramla eve geldık suan 7.300 du 1 ay evvel rabbım acılarını gostermesın yeter buyucekler toplarlıyacaklar kendını sen sıkma canını benımde anne sutum yetersızdı mama takvıyesı yaptım.. Sormak ıstedıgın bısı olursa sor allahh yardımcın olsun

hayırlı olsun cnm ay kac aylık bu kıloda nasıl basardın bakımmmm vala ben ılk sebze corbasıyla baslamıstım püre kıvamında ıspanak pazı patates havuc (kabak koymuyorum mevsumı deıl)maydonoz taze nane kerevız karnıbahar brokolı koyuyorum temız suya pısırıyorum ama ıcıne bulgur yada pırınc yada ırmık atıyorum pıstıkten sonrada yag koyuyorum blendrdan gecırıyorum okadar ama artık ben hep et yada tavukla pısırıyorum corbalarını sımdı 11 aaylık duzeltılmıs 9 hepsını verıyorum.

canım bize gerek kalmadı ama daha ileride gerekebilir oda 3 4 yaşında belli olur demişti doktorumuz inşallah düzelir canım bizede doktor yüzzde 70 şans vermişti çok şükür iyi şimdi kalbini ferah tut bende sana dua edicem

geldiiiiiimmmm
haklısınız valla konuyu açan biri olarak buraları böyle boş bırakmamam gerekir aslında ama biliyosunuz bende bu canavarlardan 3 tane var

ne güzel dişiniz çıkmış 2.de yoldadır bikaç güne çıkar bence maşallah kilonuzda çok güzel biz ancak 8500 olduk oda sadece oğluş kızlar 8000 olmak üzere:))) aynı şeyle bizdede var dedededede diyolar şimdi birbirleriyle anlamsız bişeyler konuşuyolar bide yürüteçte ilerlemeye başladılar oturuyolar ama tam desteksiz bırakamıyorum bi kaç güne tam otururlar galiba biberonu bırakıyolar galiba gün içinde aç bırakmasam hiç içecekleri yok kızların oğluşda bi sorun yok gece 2yada 1 defa kalkıyolar hala inşallah yaşlarıyla gece uyanmalarıda biter bu arada havalar güzelleşti ya gezmelere başladık o konuda çok serinim galiba üçüylede çıkıyorum tabi kalabalık çıkıyoruz biraz ama bize gezme olsun mutlaka birilerini buluyorum çok oturduk tüm kış şimdi bizi kimse zaptedemiyo :))) aman allah sağlık versinde hepimiz bebişlere mini etekleri şortları giydirip salalım bahçelere:)))

hepinizden güzel haberler bekliyorum kızlar

selam kızlar biz de gelemdik uzun zamandır.biraz sıkıntılı 2 ay geçirdim malesef.yeni bebk korkuttu bizi kanamam vardı raporluydum evde.şimdi şükür geçti tehlike.
oğlum da iyi maşallah.5 dişimiz oldu.2si de yolda. çok güzel anne,anneanne,dede,hadi,gel,adda diyor. ve haftadır yürüyor kuzum.ben diyordum asıl doğummgününü bekliyor diye gerçekten de bu hafta yürüdü.artık parklar korksun bizde.zaten sitedeyiz ortam müsait günde 3 posta dışardayız.sıkılınca kapıya dikilip hadi anne hadi diyoruz:)) darsı sizin de başınıza.allah tüm mucize bebeklerimize sağlık versin inşallah.

ay ne güze konuşmaya bile başlamış ufaktan maşallah yürüyo bide darısı bize gerçektende:))) bizdede 2diş vardı ama üstteki bi kaç diş şişmiş toplu olarak çıkracaklar heralde

süper maşallah senin ki de bir yaşına basıyor anladığım kadarıyla..benim kızımda 8 aylık..bende fazla çıkamıyorum korkudan.. evde eğleniyoruz şarkılar söylüyor kendi dilince..29 veya 30 haftaları göreyim o zaman daha rahat olucam inşallah..

doğumunda sıcaklara geliyomuş canım allah kolaylık versin zor olmuyo mu kucağına falan alırken dikkat et bari yardımcın var mı???

canım sen de mi hamilesin sen beden de hızlı çıkmışsın.inşallah bu seferki ciceler zamanında gelir.

inşallah öyle olur..asıl hızlı olan 2. bebiş baksana kızımı 7 aylıkken yerinden kaldırdı..:)

Son düzenleme:
kızlar allahım ona göre sabrını verir merak etmeyin inşallah zamanında doğacaklar bu defa bende tek olsaydı hemen peşinden 2.yi istiyodum ama artık mümkün olduğu kadar geç olsun rahatlayıncada ben ister miyim bilmiyorum :)))
gece aç defa kalkıyo sizinkiler benim kızlar bir defa yada hiç kalkmıyolardı huyları değişti 3 4 defa kalkıyolar tek başıma çok zorlanıyorum napsam ya muhallebi yapmıyodum acıktıklarından mı kalkıyolar acaba siz yatmadan önce neler yediriyosunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…