kaşık maması ve cam rendede elma veriyoruz..şimdilik
canım benim kafamda bu noktada karışıyor ben 36 haftalık hamileydim ama bebek 32 haftalığa denk geliyordu şimdi 2 ay eksikmı sayacağım yoksa 36nin üstünemi 4 hafta koyup hesaplayacağım
Arkadaşlar cevap verdiginiz için çok tşk .. Bi soruum daha var..şimdi ben 32 haftalık dogum ettim ekim 18. De şimdi bebklerim 4 ay 10 günlük yavaş yavaş ek gıdalaa başlasamı acaba yogurttu meyvaydı hani yemeklerden azar azar tadımlık versemi yoksa daha erkenmi acaba .. Biliyosunuz beni bebeklerdde pramatre dogdular. Cevabınız için şimdiden tşk .arkadalar herkeze hayırlı geceler...
ay pardon seninkiler 6ayı doldurmak üzereymiş:))) muzda verebilirsin dikkat et kabız olmasınlar armutda verebilirsin kışın çok meyve yok maalesef yavaş yavaş muhallebi ve kahvaltıyada başla bence ama en iyisi doktoruna sor sadece anne sütü alıyosa ilk 6ay anne sütü ama benimkiler sadece mamayla beslendikleri için erken başlamıştım suya yapılan muhallebiler var gece daha uzun uyurlar karınları doyduğu için
maalesef sadece 2 ay geldi sütüm kesildi üzüntüden doktorlar hiç tatmin etmiyor beni geçiştiriyolar kilo alımları iyi çok şükür kahvaltı içindeşu peynirli pekmezli onu deniyecem bu hafta bende biberonla vermeyi deneyeyim bakayım kaşıkla uğraşıyoz valla dediğin gibi daha çok içerler...
bende seni düşündükçe iyilerdir inşallah diyorum teşekkürler ameliyata gerek kalmazsa 10 güne kadar eve çıkar diye düşünüyoruz Canın kilosu iyi maşallah inşallah ciğerlerindeki problemi düzelir başkada bir problemi çıkmaz.bizimde 80 gün oldu, bu arada bugün biberonla beslemişler bende sizin iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah herşey güzel olacak.
pardon 4 aylık olcak 1 hafta sonra dimi
selam arkadaşlar bugün oğlumu nöruloğa götürdüm muayne etti herhangi bir tahlil istemedi oğlum başını tutabiliyor elleri ayakları çok hereketli beslenmeside çok şükür iyi kilo alımı da öyle doktor sadece göz teması daha kuramadığını söyledi daha öncede yazmıştım 36 haftalık hamileydim ama bebeğim 32 haftalık doğdu düzeltilmiş yaşına göre göz temasını kurması daha geç olabilirmiş beyin gelişimi geriden geliyor dedi doktor normal doğması gereken zamanla eş değermış içim rahatlamadı Allah hepimizin bebeklerine şifalar versin benim durumumu yaşayan anneler varmı aramızda göz temsını geç kuran bebekleriniz varmı varsa tam olarak hangi aylarda başladılar göz teması kurmaya
papatya merhaba umutu merak ediyorum.lazer olacak galiba demştn.sonuç ne oldu?
canım benimkilerde öyleydi ama benimkilerin gözlerde sorun vardı zaten çok şükür geçti ama bende sürekli bana niye gülmüyolar diye şikayet ediyodum biraz daha bekle doktorda iyi demiş madem bekle daha...
evet 1 hafta sonra üç ayı tamamlayacak bulunduğu odanın perdeleri bordu sürekli ona bakıyor ama göz teması yok benimle dediğinide yapacağım sağol canım buarada düzeltilmş yaşı daha 21 günlük dedi doktor
canım doktor bebeğimin 8 şubatta doğması gerektiğini söyledi bende anlamadım ama öyleymiş o yüzden 21 günlük dedi benimde kafam allak bullak oldu senin dediğini yaptım canım kırmızı bir oyuncak aldım 50 cm uzaktan baktı vede takip etti ama hala bana bakmıyor
bakar cnm merak etme rop kontrollerini ihmal etme sakın doktorada bunu söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?