selam arkadaşlar ben bu külübe yeni üye oldum öncelikle tüm bebeklere şifalar annelerine de sabır ve güç diliyorum.ilk bebeğim 8 ocak 2012 de doğması gerekirken 8 aralık 2011 de 1 kilo 660 gram olarak doğdu.36 haftalık hamileydim ama bebek 32 haftaya denk geliyordu.hamilelğimin başından itibaren doktora gittim asla hiç bir şeyi ihmal etmedim hamileliğimde gayet iyi gidiyordu 32 haftalıkken doktora gittim bebeğimin zayıf kaldığını söyledi vede vitamin verdi eve yolladı 20 gün sonra gel dedi 20 gün sonra gittiğimde bebeğin durumunun hiç iyi olmadığını hatta kaybetmek üzere olduğumu söyleyip acil sezeryana aldılar.bebeğim dünyaya geldiğinde bana göstermediler bile yoğun bakıma alındı 45 gün kaldı küvezde doktorlar ilk zamanlar çok karamsardı bebeğimin çok zor şeyler atlattığını taburcu olurken elime verdikleri klasörden anladım içi yaşadıklarının ne kadar ciddi olduğunu bana bir kez daha gösterdi.45 gün boyunca korkuyla umutla bekledim dua ettim bebeğimin sağlığı için çokta koşturdum zihinsel olarak o kadar yıprandım ki anlatamam.şimdi bebeğim evde çok şükür 4 kiloya yaklaştı.kulak taramasından ABR den geçti diğerinden takip dediler ama kulakta sorun yok dediler bu konuda bilginiz varmı sizce ne yapmalıyım başka bir tarama yaptırımmı bir konu daha var topuk kanından sorun çıkmadı fakat böyle erken doğmuş çocukların zekalarının gelişimi ile ilgili yapılması gerekn testler olup olmadığını bilmiyorum acaba bu konuda bilgisi olan varmı bebeğimle ilgili hiç bir konuyu atlamak istemiyorum çünkü o bana Allahımın en büyük armağını buarada izmirde yaşıyorum izmirli arkadaşlar varmı çocuk doktorları konusunda bana yol gösterebilecek çünkü ben aslen istanbulluyum gelin geldim izmir pek bir yer bilmiyorum.hepinize tekrardan geçmişler olsun Rabbim evlatlarımızı korusun sağlık versin
Son düzenleme: