geçmiş olsun ve gözün aydın arkadaşım Allah başka kederlerini göstermesin yavrularımızın ben de izmirden değilim malesef ama 3 aylık olduğunda nörolojik muayene için yönlendirmişlerdir muhakkak..onun haricinde göz muayenelerini yaptırmışsındır ....aslında bu topiği baştan itibaren okuman daha açıklayıcı olur..herşey sen ve bebeğin için çok güzel olur inşallah..
Allah razı olsun açıkçası izmiri hiç bilmiyorum ve doktor hastane konusunda çok eksik olduğunu yaşadıklarımdam söyleyebilirim.bizim bebeklerimizin birde düzeltilmiş yaşı diye bir durumu var bu konuda bilgiverebilirmisiniz bebeğimin reflekslerini neye göre değerlendirmem gerekiyor doğdu aya göre mı doğacağa aya göremı yoksa düzeltilmiş yaşa göremi
küzvezden çıkarken bilgi vermediler mi bi dünya testleri var benim ikziler 6 aylık oldu her hafta uludağ üniversite.deyiz bursada oturuyom muhakkak çocuk nöroloji uzmanı görmesi lazım onlar bakıyor refleklerine göz muaneleri var rop adı fizik tedavi baştan aşağı organ usg leri rsv aşıları oksijen aldımı bebeğin bilmiyorum beyin usg çektirmen lazım denver testi pedegog yapıyo takibinikalp ekosu ooo bi sürü şey bizim fizik tedavi uzmanımız benim bebeklerime göre söyleyeyim ortalam hesap yapıyor benimkiler 6 aylık doğduğu günden beri düzeltilmiş 4 aylık ama doktorumuz hareketlerini 5 aylığa göre yorumluyo bursada olsan yönlendirme yapardım
günaydın rop tan geçtik kalp içinde izmir de behçet uz çocuk hastalıkları hastanesi var daha yoğun bakımdayken ambulansla gönderdiler bakıldı doktor sorun yok dedi doğduğu hastane çocuk hastanesi olduğu için çoğu testi yapıldı dedi doktoru çocuk nöroloji den söz etmedi solunuma bağlanmıştı bebeğim doğduğunda verdiğiniz bilgiler için çok sağolun bugün doktorumuzu arayıp bir sormam lazım bu konuları çok sağolun
32afta cokta krıtık bı afta deıl canım. ferrosanoli herkes kullanıyor.ama bıze erken baslatıyorlar o baska.premature oldukları ıcın yanı. kakası ıcın anormal bı durum yok aslında arada benımkılerde oyle olurdu. belkı usutmuslerdır.Selam arkadaşlar ben aranıza yeni üye oldum ..
Ben tüp bebekden hamile kaldım ve 32 haftalık ikiz dogum ettim şuan bebeklerim dogdugu tarihden hesaplarsak 4. Ayımız bitti .ilaç olarak d3 vtamini kullanıyorum ferrosanol kan ilacı kullanmaya başladım .. şimdi size soruyorum ben bu kan ilacına başlayalı oglumun biri kakasını yeşil ve biraz sulu yani isal gibi diger oglumunda kakası yeşile dönüyo sanki ve kokulu yapıyo. Bu ilaçdan bebeklerine kullanan varmı varsa sizlerdede böyle bi durum oldumu ... Cevaplarınız için şimdiden çook teşekkür ederim arkadaşlar ...
abr içinde 6 aylıkken yapılıyo ozaman düzene giriyomuş kulakta bizim de problem yok hatta oğlum hast.taburcu olurken kulak testinden kaldı ama duyuyor takip demeleri normal yani bebğin gelişmesini bekleyecekler
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni üye oldum ..
Ben tüp bebekden hamile kaldım ve 32 haftalık ikiz dogum ettim şuan bebeklerim dogdugu tarihden hesaplarsak 4. Ayımız bitti .ilaç olarak d3 vtamini kullanıyorum ferrosanol kan ilacı kullanmaya başladım .. şimdi size soruyorum ben bu kan ilacına başlayalı oglumun biri kakasını yeşil ve biraz sulu yani isal gibi diger oglumunda kakası yeşile dönüyo sanki ve kokulu yapıyo. Bu ilaçdan bebeklerine kullanan varmı varsa sizlerdede böyle bi durum oldumu ... Cevaplarınız için şimdiden çook teşekkür ederim arkadaşlar ...
önemli değil cnm benimde ikzilerim 30 haftalık dünyaya geldiler kızım 43 gün kaldı 2 kere roptan lazer oldu oğlumda 83 gün kaldı oda beyin kan.geçirdi 2 kere beyin ameliyatı oldu benimkiler her hafta kontrodeler ALLAH a şükür iyizz takipleri düzenli yapılıyo bizim her daldan doktorum mevcut yaşadıklarımdan ötürü...
oğlunuza ve kızınıza uzun ömürler versin Mevlam danışmam gerekenler var az bir başınızı ağrıtacağım:)
canım bu ek gıdada ben kafayı yicem günlük neler veriyosan öğün listeni sıralasana ben daha yeni sütlü pirinçli kaşık maması vermeye başladım yaaaa üfff
ben 36 haftalık hamileydim ama bebeğim 32 haftaya denk geliyordu şimdi düzeltilmiş yaşı kaç olacak yani bebeğim 8 aralık 2011 de doğdu şuan 2 aylık oldu ama düzeltilmiş yaşını nasıl hesaplayacağım bilginiz varmı arkadaşlar
daha seninkiler 5 aylık meyve püresi yoğurtta verebilirsin ben ikisini karıştırıp veriyorum bazen ama sen şimdilik ayrı ayrı ver
canım benim kafamda bu noktada karışıyor ben 36 haftalık hamileydim ama bebek 32 haftalığa denk geliyordu şimdi 2 ay eksikmı sayacağım yoksa 36nin üstünemi 4 hafta koyup hesaplayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?