• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ygs/lys ciler burasıda bizim olsun hadi

alev858

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
609
0
0
İzmir
Evet arkadaşlarım ve ablalarım girceklernz varsa yada girenleriniz
bize yardımcı olun lutfen ben şmdiden azar azar başladım çalşmaya
iice tempoyu artırıp gerekrse sabahlara kadar çalşıcam ama nasıl çalşmalıyım
tavsiyeleriniz ne dir bide düz lisede okuorum bizim daha çok çalşmamz lazım

Burda hem brbirmizi motive edelim hemde tavsiye verelim sene sonundada inş yazdıklarımızı okuyarak ohhhhh başardık sonundaa yaaa deriz inşallahhhh opuyorumnanaktan

valla çok çalış işini şansa bırakma derim ygsden sonra bir hüsran olabilir sakın yılma sonuna kadar çalış ama kendni çok sıkma bence ben şimdi acaba yerleşebilecekmiyim diyorum :(

valla çok çalış işini şansa bırakma derim ygsden sonra bir hüsran olabilir sakın yılma sonuna kadar çalış ama kendni çok sıkma bence ben şimdi acaba yerleşebilecekmiyim diyorum :(

Tşk ederim canım benim inş yerleşirsin istediğin yere :Saruboceq:evet çok çalışıcam gerekrse uyumucam ilk yıldan kazanmam lazım başka şansım yok bide düz lisede okuorum kazanma oranınız %3 dıolar ilk yıldan :1no2:

bnde düz lise çıkışlıyım canım ilk senemden kazandm edebiyat okuyorum (ama tavsiye etmem) okul dersleri boşvermiştim bn onları bi şekilde hallediyodm sadece öss vardı bnm için son yıl çok test çöz derim çok çalış şimdiden yavaş yavaş başla özellikle deneme çok çöz bn dershaneye derslere gtmezdm sadece denemelere giderdm hiç ummadığın yerden soru gelebiliyo sınavda o yüzden çok konu çalışmak lazım şimdiden başla kolay gelsn hayırlısı olsun hakkında

bnde düz lise çıkışlıyım canım ilk senemden kazandm edebiyat okuyorum (ama tavsiye etmem) okul dersleri boşvermiştim bn onları bi şekilde hallediyodm sadece öss vardı bnm için son yıl çok test çöz derim çok çalış şimdiden yavaş yavaş başla özellikle deneme çok çöz bn dershaneye derslere gtmezdm sadece denemelere giderdm hiç ummadığın yerden soru gelebiliyo sınavda o yüzden çok konu çalışmak lazım şimdiden başla kolay gelsn hayırlısı olsun hakkında

Ayyy ne güzel canım ya ne kadr şanslısın başarmışın ilk senende darısı başıma düzenli olarak soru konu olark çalşıcam inş bende kazanırım ilk yılımdan psKOLOog luk istıorum :(

inşallahhh canım Allah yüreğine göre versin çok değil düzenli çalış bi gün 5 ssat çalışıp ertesi gün 1 saat çalışmakla olmaz bi plan yaparsın bazı şeyleri kısıtlarsın hayatında konu çalış test deneme bi de yazarak çalış çalışma odana duvarlara notlar as bn tarihi oşekilde çalıştım çok faydalı oluyo

inşallahhh canım Allah yüreğine göre versin çok değil düzenli çalış bi gün 5 ssat çalışıp ertesi gün 1 saat çalışmakla olmaz bi plan yaparsın bazı şeyleri kısıtlarsın hayatında konu çalış test deneme bi de yazarak çalış çalışma odana duvarlara notlar as bn tarihi oşekilde çalıştım çok faydalı oluyo

Evet canım bende yazarak çalışıorm bazen dıorum yazmasam zaman çok kayboluo ama yazmadanda olmuo yararı oluo çok dersane verdi bi prg gunluk 5-8 saat çalşmamz için inş herşey ii olur bide bazen bende gevşeklik oluo kendime aşırı güvenim var çnkü ben yaparım dıorum bu güven çalşmamı engellıo bazen oyüzden zorluorum iyce kendimi

bende ilk kez bu sene sınava giricem meslek lisesi öğrencisiyim sadece ygs ye giricem kendi bölümümü istiyorum bu sene dershaneye gtmeyi istiyorum ama hangi dershane iyi daha bulamadım :)

sana bişey diyim mi ben bu yıl sınava girdim 2, girişimdi bu ama inan bana çok çalışmadım hiç bende düz lise mezunuyum ve sıralamam ilk 5000 . sınav nerde bitiyo biliyo musun kafanda onu yendiğinde sen istediğin kadar çalış istersen hiç uyuma kafanda onun stresini yenemedikten sonra sınav esnasında çakarsın önce o heyecanı yen kasma kendini sınav bu alt tarafı olmadı bi daha girersin kafanda cok büyütme sınavı rahatlatmaya calıs kendini günlük düzenli de calıs inan bana kafadan kazanırsın ama düzen tek sart hergün bakman lazım biraz ama o kadar cok calısıp kendinii hırpalamana gerek yok yazdayız daha ufak ufak temel matematik türkçe calıs temel yoksa atmıs olursun mesela hemde o düzenli tempoya girmiş olursun biraz . konudan konuya geçmiş olcam ama sabahlara kadar calısmak inan bana seni ileri götürmez cünkü beynin de dinlenmeye ihtiyacı var yorgun kafayla 5 saatte bitirdiğin konu dinç kafayla 2 saatlik iştir buna dikkat et bi de saat 11-1 arası insanın dinç olmasını sağlayan bi hormon salgılanıyo o saatlerde mümkünse uykuda olmanı tavsiye ederim başarılar canım şimdiden =)

sana bişey diyim mi ben bu yıl sınava girdim 2, girişimdi bu ama inan bana çok çalışmadım hiç bende düz lise mezunuyum ve sıralamam ilk 5000 . sınav nerde bitiyo biliyo musun kafanda onu yendiğinde sen istediğin kadar çalış istersen hiç uyuma kafanda onun stresini yenemedikten sonra sınav esnasında çakarsın önce o heyecanı yen kasma kendini sınav bu alt tarafı olmadı bi daha girersin kafanda cok büyütme sınavı rahatlatmaya calıs kendini günlük düzenli de calıs inan bana kafadan kazanırsın ama düzen tek sart hergün bakman lazım biraz ama o kadar cok calısıp kendinii hırpalamana gerek yok yazdayız daha ufak ufak temel matematik türkçe calıs temel yoksa atmıs olursun mesela hemde o düzenli tempoya girmiş olursun biraz . konudan konuya geçmiş olcam ama sabahlara kadar calısmak inan bana seni ileri götürmez cünkü beynin de dinlenmeye ihtiyacı var yorgun kafayla 5 saatte bitirdiğin konu dinç kafayla 2 saatlik iştir buna dikkat et bi de saat 11-1 arası insanın dinç olmasını sağlayan bi hormon salgılanıyo o saatlerde mümkünse uykuda olmanı tavsiye ederim başarılar canım şimdiden =)

saol cnm tavsiyelerini uygulucam senın adınada çok sevmdim darısı başıma kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

2011 de sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar,duyduklarıma göre işiniz baya bi zor çünkü bu sene olduğu gibi kolay ve yüzeysel olmayacak sorular,sizi çok zorlayacaklar kolay gelsin şimdiden a.s.

2011 de sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar,duyduklarıma göre işiniz baya bi zor çünkü bu sene olduğu gibi kolay ve yüzeysel olmayacak sorular,sizi çok zorlayacaklar kolay gelsin şimdiden a.s.

Aynen öle canım şans olsa zaten 20 yıl önce doğardım :D

iyi şans kötü şans kim bilebilir ki,vardır bu durumda da elbet şansın opuyorumnanaktan

2011 ygs/lys kurbanlarıııı bende sizdenim galiba...
Bu sene tercih yaptım ama geleceğini pek sanmıyorum onun için başladım çalışmaya arkadaşlarında dediği gibi bu sınavı büyütmemek lazım bende düz lise mezunuyum.. Bu sene benim için sıkıntılı ve zor bir dönemdi... Geçen sene 18 ağuststa başlamıştım çalışmaya böyle 1-2 ay süper calısıyodu m her sey çok güzel gidiyordu ama kendini fazla sıkınca derslerden de sıkılıyorsun ve yavas yavas soğuyorsun burda sadece düzenli calısmak gerek.. Sıkma kendini sınavıda gözünde büyütme bak 2.seneye hazırlanışım olacak her türlü baskı var bende ama inan bi süre sonra alışıyorsun en azından alışmak zorundasın.. Ben matematik geometri çalış derim mümkünse ben türkceyi cografyayı sonlara bırakmayı düşünüyorum ama tarih için aynı şeyi söyleyemiceyem gördük ygsdeki tarih sorularını ben resmen batmıştım ama sana şunu söylim eşit ağırlıkcıysan ygs de türkçe sorularını çözdükten sonra sosyal bilimlere geçme direk matematik sorularını çöz ben bu sene türkçeden sonra sosyal bilimlere geçmiştim aman Allahım o kadar vakit harcamışım ki orda o matematik sorularına uğraşacak zaman bulamadım en kolay soruları çözebildim anca ve ygs kötü geçerse hiç bırakma lys ye odaklan kaldı ki ben ygs de kötü yapmıştım bir çok arkadaşım beni geçmişti denemelerde filan senden kötü olan ygs de senden iiyi yapmış olabiliyor ama lys de aynı şey söz konusu değil ben lys de fark atabilmiştim ygs ye fazla yüklenme gene itibariyle lys konularına odaklan o sınav ciddi manada daha önemli çok mu konuştum neeee kaydirigubbakcemile3 neyse herkese iyi çalışmalar kolay gelsin rabbim yar ve yardımcınız olsun

Tşk ederim canım benim inş yerleşirsin istediğin yere :Saruboceq:evet çok çalışıcam gerekrse uyumucam ilk yıldan kazanmam lazım başka şansım yok bide düz lisede okuorum kazanma oranınız %3 dıolar ilk yıldan :1no2:

canım allah aşkına kim söylüyor bunları yaa
insanı sinir eeiyor bu insanlar vallahi
bak tatlım ben düz lise mezunuyum bu sene girdim össye ve bnm ilkokuldan hiç mat. temelim yoktu lise 1 de matden nefret eden birisiydim okul başladı hocalarım değişti ve ben çalışmaya başladım ve mat. hastası bir öğrenci oldum :)son iki sene dersaneye gittim çok çalıştım ve çok çok iyi bir puan ve sıralamaya sahibim şu an istanbulda istediğimbölümleri ve okulları yazdım hep çok arkadaşım var bnm en iyi okullara özellere anadolu liselerine giden ama hepsini solladım hherşey okulda bitmez canım bunu untma sakın boş boş konuşanlara da kulak asma mümkünse şu bir yıl kendi kendini dinle insanları değil çünkü saçma sapan konuşanlar çok tatlım :kahve:

bende varım :(
yalnız bişey sorucam ösymnın sitesinden kılavuza baktım da ben uçak müh istiyorum odtü 491 itü 470 le almış en yüksek puan kaç ki 500 değilmiydi kafam karıştı ??

Çok saolun yaa çok ii moral verdiniz ablalarım dedklerinizi uygulucam
bu sene giricek arkadaşlarda şans dılıorum inş kazanırızz

bende varım :(
yalnız bişey sorucam ösymnın sitesinden kılavuza baktım da ben uçak müh istiyorum odtü 491 itü 470 le almış en yüksek puan kaç ki 500 değilmiydi kafam karıştı ??
sınavdan alınabilecekk tam puan 500 okuldan gelen puanla sınavdan maksimum 575 puan alınabiliyor.O da hem sınavdan full çekersen hem de okuldan tam puan gelirse.yerimseniben

Back