Aslında okul öncesini istiyordum ama baktım gelmeyecek bi yıl dershaneyi falan gözüm kesmedi acayip stres yaptım bu sene :S Olmazsa 1 yıl kpss çalışırım sonra dedim, yazdım :)
16 tercihin hepsi mimarlık
edwina başka bi topikte okuduğun okulu öğrendim Türkiye'nin en iyi hukuk fakültesinde okuosun tebrik etmek istedimGeçen sene bu stresi yaşamış biri olarak sizleri çok iyi anlıyorum kızlar.Hepiniz için hayırlısı olur umarım :)
bu gece birçoğumuz uyuyamayacak kızlar uyuyamayan gelse de burada oyalansak ben dün geceden başladım zira uyuyamamaya
edwina başka bi topikte okuduğun okulu öğrendim Türkiye'nin en iyi hukuk fakültesinde okuosun tebrik etmek istedim
ankara hukuk mu?
Son 20 saat
Umarım ilk tercihim gelir :18: şimdi 2.yi niye yazdım diye pişman olmaya başladım ufaktan
Senin ilk tercihin kendi sıralamandan baya düşüktü diye hatırlıyorum gelir büyük ihtimalle...
Evet öyle ama yine de tedirginlik var üzerimde :44:
Az kaldı bekleyip göreceğiz
Ben de 3.tercihimin tutmasını istiyorum ilk 2den ümitli değilim zaten ya 3 ya da 4 tutacak ama umarım 3 olur
Benim sıralamam 134 bin.İlk tercihimde 120 binlik bi yer off umarım gelir çoook heycanlıyım... O kadar okul açıldı kont arttı bana gelir gibi geliyor ama bilemiyorum
Hayırlısı neyse o olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?