L LoVe_GuL Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2009 523 1 96 İsveç 20 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi LoVe_GuL #1 merhaba kizlar!!!! bende kendime bi topic acim dedim temmuzun ortasinda evlendim ben merak ettim sizlerin dugunu, kinasil nasil oldu... icinizde biseyler ukde olarak kaldimi? yani su söyle olsaydi, bu böyle olsaydi diye? hadii kizlar evliliklle ilgili hersey paylasalim.... evlendiginize mutlumusunuz, iyiki evlendim dediginiz oluyormu`? yada ruh ikizinizi buldugunuza eminmisiniz?
merhaba kizlar!!!! bende kendime bi topic acim dedim temmuzun ortasinda evlendim ben merak ettim sizlerin dugunu, kinasil nasil oldu... icinizde biseyler ukde olarak kaldimi? yani su söyle olsaydi, bu böyle olsaydi diye? hadii kizlar evliliklle ilgili hersey paylasalim.... evlendiginize mutlumusunuz, iyiki evlendim dediginiz oluyormu`? yada ruh ikizinizi buldugunuza eminmisiniz?
L LoVe_GuL Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2009 523 1 96 İsveç 20 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi LoVe_GuL #2 aaaa 16 kisicikler bakmis kimse bisey yazmamis
A ay_girl Kalbimin tek sahibi OĞLUM... Kayıtlı Üye 14 Mart 2011 1.448 221 123 22 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi LoVe_GuL #3 LoVe_GuL .!.: aaaa 16 kisicikler bakmis kimse bisey yazmamis Genişletmek için tıkla... nasıl geçti düğün anlatırmsn mekan nersiydi fiyat nasıldı gelnlk kuaför vs.. tüm ayrıntıları istiyrm cnm:S
LoVe_GuL .!.: aaaa 16 kisicikler bakmis kimse bisey yazmamis Genişletmek için tıkla... nasıl geçti düğün anlatırmsn mekan nersiydi fiyat nasıldı gelnlk kuaför vs.. tüm ayrıntıları istiyrm cnm:S
elifmiracle Guru Kayıtlı Üye 4 Ocak 2012 441 0 296 Çanakkale 15 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi LoVe_GuL #4 ay_girl .!.: nasıl geçti düğün anlatırmsn mekan nersiydi fiyat nasıldı gelnlk kuaför vs.. tüm ayrıntıları istiyrm cnm:S Genişletmek için tıkla... kimse yokmu 201 de evlenen
ay_girl .!.: nasıl geçti düğün anlatırmsn mekan nersiydi fiyat nasıldı gelnlk kuaför vs.. tüm ayrıntıları istiyrm cnm:S Genişletmek için tıkla... kimse yokmu 201 de evlenen