• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Temmuz Anneleri Doğum Yapacağımız Tarihi ve Doğum Şeklini Paylaşalım mı?

ygenc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
1.079
11
118
45
İçel Mersin
Ben kısmetse 07.07.2011 için gün aldım ve spinal sezeryanla doğum yapıcam ya sizler??

Ben de Temmuz annesiyim. SAT'a gore 28 Temmuz gozukuyor, muhtemel dogum tarihi. Ultrason'a gore de degisiyor: 22, 24, 25. Artik ayin 15'inden sonra bekliyoruz. Normal dogum yapmak istiyorum ben. Ilki de normal olmustu.

Spinal sezaryen istiyorum, ama ayık haldeyken "beni kesiyor" olmaları psikolojisine nasıl katlanacağımı bilmiyorum.

Belki de genel anesteziye dönerim son anda..

slm kızlar bızımde dogum tarıhımız 21 temmuz ..epıdural sezreyan ıstoıyorum ıhslhhh aksılık cıkmazsa

slm kızlar benimde sat 29 eylül ve tahmini doğum tarihi 6 temmuz
ben aslında normal doğum istiyordum ama bebeğim ters miş doktor dönmezse sezeryan dedi
hayırlısı neyse o olsun

Spinal sezaryen istiyorum, ama ayık haldeyken "beni kesiyor" olmaları psikolojisine nasıl katlanacağımı bilmiyorum.

Belki de genel anesteziye dönerim son anda..

ben sadece çocuğumu görmek için normal doğumu istemiştim ama suni sancı benim harcım diilmiş anladığımda ameliyathaneye spinal doğum için gidiodum. İnan korkucak bişey yok ağrı acı hiç bişey. acı duymuosun ama karnında bişeylerin hareket ettiğini hissediosun :D ve şu an 2. bebeğime hamileyim yine spinal doğum istiorum. Genel anesteziyle doğum yapanların ayılırken çektiği acıya dayanamıorum :49: Allah hepimize hayırlı doğumlar versin

Benim muhtemel doğum tarihim de 19 temmuz ama ben hala karar veremedim ne istediğime- herşeyde olduğu gibi-..:27:

Dün baya bi araştırdım, her yönetmin avantajı dezavantajı var, seçim yapamadım, hoş seçim sadece bana bağlı değil de zaten..:49:

Haftaya kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek..:18:

benim de 1 temmuz görünüyor şimdilik doğum tarihim ama ben çok korkuyorum. normal doğum yapamam gibi geliyor. çünkü 1 sene ilişkiye giremedik biz. sonra doktora gittim vajinismus tanısı koydu ve tedavi olmadan bir kaç ay içinde hamile kaldım. tam anlamıyla normal bir ilişki olmadan yani. şimdi gittiğim doktora bu sorunumu söylemedim ama söylemem lazım sanırım şurada ne kadar zaman kaldı .

Günaydın
Aslında spinalde kesildiğini düşünmek kötü ama her çıkan çok memnun olduğunu söylüyor bende uyanıkken kesiliyor duygusundan çooook korkuyorum

arkadaşlar inş hepiniz bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. ben 11 nisanda doğum yaptım. epidural normal doğum oldu ve herkese tavsiye ediyorum. gerçekten çok güzel ve rahat bir doğüum oldu ve bebeğimin dünyaya gelişini izledim. çok güzel bir duygu ben kesinlikle epidural normal doğum diyorum bence bir düşünün

Merhabalar, benim de SAT'a göre 20 temmuz ama doktorum henüz birşey söylemedi. Dolayısıyla doğum şekli hakkında da birşey söylemedi. benim kararım doktorun önerisine bağlı olacak sanırım.

SAT' a göre 26 temmuz gözüküyor ama doktorum 16 temmuzdan itibaren doğumu beklicez dedi. Normal doğum düşünüyorum, korkuyorum ama anne sağlığı için en iyi olanın normal doğum olduğunu düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...:49:

Kızlar aslında en sağlıklısı normal doğum tabiki ama bazen normal doğumdada anormallikler olabiliyor Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim son aya bir girelim doktor çatımıza filan baksın bebeğin pozisyonu da çok önemli bakalım ne diyecek doktor

ben varım:80::80::80:
bizimde sata göre doğum tarihimiz 15-16 temmuz.. kısmetse normal doğum olmasını çoookkk istiyorum.. bakalım hayırlısı:64::64:

muhtemel doğum tarihi son adet dönemine göre 15 temmuz ama ultrasona göre 3 temmuz nasıl olacağını hiç bilmiyorum neden bu kadar arada fark olduğunu hiç anlamıyorum

bende normal istiyorum ama ddokdorum buna sen karar veremezsin bebegin durumuna gore olacak hersey simdiden bilemeyiz bunu diyor ben de sezeryandan korkuyorum:59:

muhtemel doğum tarihi son adet dönemine göre 15 temmuz ama ultrasona göre 3 temmuz nasıl olacağını hiç bilmiyorum neden bu kadar arada fark olduğunu hiç anlamıyorum

neden arada bu kadar fark çıkıyor demekki senin bebek haftasından önce gidiyor doktorun bu konuda birşey söylemedi mi?

ben de normal istiyordum ama bebeğim haftasına göre biraz toplu,daha da kilo alacak.4 kg ı geçerse,çok krkuyorum.dr um da sezeryancı.pek normale heveslendirmiyor. 19 temmuzda gelecek kızım nasipse.

Back