2011 de şubat ayında ankar gatada tüp bebek yapılacak ve benim ikinci denemem ilk denemem de hamile kaldım ve 5 . haftada düşük oldu ama ikinci denememde ne olacaklar bilemiyorum eyer sizded benim gibi olupta ikinci dene mesinde tekrar hamile kalan arkadaşlarınız varmı lütfen yazın umarım anne olmak isteyen herkese evlat nasip eylesin rabbim
2011 de şubat ayında ankar gatada tüp bebek yapılacak ve benim ikinci denemem ilk denemem de hamile kaldım ve 5 . haftada düşük oldu ama ikinci denememde ne olacaklar bilemiyorum eyer sizded benim gibi olupta ikinci dene mesinde tekrar hamile kalan arkadaşlarınız varmı lütfen yazın umarım anne olmak isteyen herkese evlat nasip eylesin rabbim
hayırlı olsun hayırlısıyla tutar inşallah.
canım bende 3 gün önce aşılama yaptırdım, 2 aşılama denemem geçen sefer olmadı şimdide çok umutlu değilim.şimdiden tüp bebek planı yapıyorum adetin 2. yada 3. günü gel dedi tüp bebek için
hormon tahlili ve görüşme yaparsınız dedi. sana sormak istediğime geleyim neler yapıyorlar bu ay gittiğimde hemen yaparlar mı yoksa bunun içinde belli sayıda yumurta olması gerekirmi bide size ne kadara maloldu.
Inşallah bu sefer tutar canım. Bende şubat ayında ilk tüp bebek denememi yaptıracağım rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Tüp bebekte düşük olma olasılığı yüksekmiş. Ama içini ferah tut kim el açar ve rabbinden canı gönülden bir şey isterse emin ol rabbim onu görür ve dualarını kabul edermiş. Inşallah tüm isteyenler en hayırlı zamanda hayırlı bir çocuk sahibi olurlar.
Miki24 arkadaşım ben tedaviye başladım önce hemen transfer yapmıyorlar.
Ilk aşama da ofis yöntemi yapıyorlar. Yani rahimde, tüplerde bir sıkıntı var mı diye bakıyorlar. Daha sonra belge tamamlatıyorlar.
Sonraki aşam olarak doğum kontrol hapı ve iğne veriyorlar bu aşamada iğneleri yapıyorsun hastalığının 2.günü gidip kontrol oluyorsun. Yumurtanın durumuna göre bir sonra ki iğnelere geçiyorsun ve bundan yaklaşık 10 gün sonra tranfer gerçekleşiyor.
Ben 2.iğne aşamasındayım inşallah tranferle ilk aşamada tutacak bunu ümit ediyoru.
Maliyet olarak ssk ile 1.500-2.000 tl arası tutuyor özel istersen 4.000 ile 6.000 arası bir maliyet çıkıyor. Bence ssk varsa bunu değerlendir. Eğer maddiyat biraz önemli ise; çünkü ilaçlar normalde 1.800 tutuyor ve ssk ile 600 tl ödüyorsun. Iyi bir hastane bul ve orada deneyebilirsin
Miki24 arkadaşım ben tedaviye başladım önce hemen transfer yapmıyorlar.
Ilk aşama da ofis yöntemi yapıyorlar. Yani rahimde, tüplerde bir sıkıntı var mı diye bakıyorlar. Daha sonra belge tamamlatıyorlar.
Sonraki aşam olarak doğum kontrol hapı ve iğne veriyorlar bu aşamada iğneleri yapıyorsun hastalığının 2.günü gidip kontrol oluyorsun. Yumurtanın durumuna göre bir sonra ki iğnelere geçiyorsun ve bundan yaklaşık 10 gün sonra tranfer gerçekleşiyor.
Ben 2.iğne aşamasındayım inşallah tranferle ilk aşamada tutacak bunu ümit ediyoru.
Maliyet olarak ssk ile 1.500-2.000 tl arası tutuyor özel istersen 4.000 ile 6.000 arası bir maliyet çıkıyor. Bence ssk varsa bunu değerlendir. Eğer maddiyat biraz önemli ise; çünkü ilaçlar normalde 1.800 tutuyor ve ssk ile 600 tl ödüyorsun. Iyi bir hastane bul ve orada deneyebilirsin
ben özel bir bankada çalışıyorum.özel bi sağlık birimimiz var o da tüp bebek için bisürü bahane sunuyor
eş spermi çok kötü olmalı falan onun şartları tutarsa 500 falan ödüyorlar.ben şimdi onu araştırayım bari.bide evrak aşaması nedir şimdiden toplayım kolaysa